banos22 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καλησπερα θελω να παραγγείλω απο το alibaba προϊόντα για να τα πουλήσω αλλα ο seller μου λεει οτι χρησιμοποιει μεθοδο παράδοσης ddp μεσω της ups οποτε θα καλυψει αυτος ολα τα πιθανα έξοδα δασμους,φπα κλπ. Εγω αν δεν παρω εκτελωνιστη και απλα καταθεσω το τιμολόγιο που μου κόψει στην εφορία θα έχω θέμα; Ευχαριστώ πολύ
riznik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 ΤΟ ξεθάβω αλλά βρήκες άκρη φίλε μου ; μιας και αναζητώ την ίδια πληροφορία απο όσο ξέρω τα προϊόντα εκτελωνίζονται και έρχονται έτοιμα στην πόρτα σου... here is Greece όμως οπότε εαν προχώρησες άνοιξε μας τα μάτια.
Orestis_Zr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Το ξεθαβω και εγώ με τη σειρά μου. Βρήκε κάποιος από τους δυο την απάντηση τελικά; @riznik @banos22
djnoizeteck Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Να το ξανα-ξεθάψω κι εγώ με την σειρά μου καθώς ενδιαφέρομαι για αγορά απο alibaba με DDP. Είναι όλα πληρωμένα απο τον πωλητή και το τελωνείο και το ΦΠΑ και εμένα απλά έρχεται στην πόρτα μου? Δεν χρειάζεται να κάνω/πληρώσω κάτι εγώ οταν έρθει το δέμα εδώ? Επίσης, αν ισχυεί αυτό δεν με ενδιαφέρι κιόλας αμα έρθει με ΕΛΤΑ ή με κάποια ιδιωτική courier εφόσον εγω πάλι δεν πληρώνω τίποτα extra, σωστά η κάπου το χάνω το θέμα? Ο κινέζος μου είπε οτι έτσι είναι σε επικοινωνία μας αλλα ποτέ δεν ξέρεις στην μπανανιά που ζούμε. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από djnoizeteck
Pintsie Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Καλημέρα! Εγώ θα ήμουν επιφυλακτική για το αν θα πληρώσεις ή όχι εν τέλει. Επειδή το έψαξα λίγο για να φέρω εμπόρευμα για το μαγαζί μου, μου είπανε και ο λογιστής, και 1 εκτελωνιστής στο αεροδρόμιο και η dhl ότι δασμούς και εκτελωνισμό πληρώνω ανάλογα με την αξία των προϊόντων στην δική μας αγορά. Μάλιστα, η dhl μου είπε να ζητάω να μην έχει "πληρωμένους" δασμούς γιατί θα τα ξαναπληρώσω κατά 99% και δεν θα έχω τιμολόγιο για αυτά τα λεφτά. Για αυτό και κοίταξα για συνεργασία μαζί τους και ψάχνω προσφορές για να δω τι συμφέρει για να μπαίνουν στα έξοδα. Πάντως, σε όλους τους κινέζους που ρωτάω αν θα πληρώσω κάτι έξτρα όταν έρθουν τα πράγματα εδώ, όλοι μου λένε ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο εδώ.
andreas1gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Τόσες εκταφές σε αυτό το θέμα και μια ολοκληρωμένη απάντηση δεν γράφτηκε... Εκτός κ αν κανένας δεν τόλμησε να προχωρήσει σε αγορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα