insoholic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, Τον Νοέμβριο του 2022 ειχα αναλαβει να κανω καποια μαθηματα σε ενα ΚΔΒΜ για προγραμματα για ανέργους. Με ειχαν καλεσει απο το ΚΔΒΜ και συνεργαστηκα μαζι τους οποτε εκανα 50 ώρες. Το ιδιωτικό συμφωνητικο που κάναμε γραφει μεσα οτι θα έπρεπε να πληρωθώ 1 μηνα μετα το περας των μαθημάτων. Τα χρηματα που θα επαιρνα θα ηταν περιπου 500ε καθαρά. Πριν λιγες μερες εκανα φορολογικη δηλωση και βλεπω πως εχουν περασει ηλεκτρονικα οτι ειχα και αυτα τα εισοδηματα (λαθος ποσα εμφανιστηκαν) χωρίς ομως ουτε να τα εχω πληρωθει, αλλα ουτε να εχω παρει καποιο χαρτι απο αυτους για την πληρωμη. Να σημειώσω οτι θα έκοβαν τιτλο κτήσης (απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης) καθώς δεν μπορω να τους κοψω τιμολογιο, ουτε να μου κανουν πρόσληψη. Προσπαθησα με πολλους τροπους να επικοινωνήσω μαζι τους αλλα ακρη δεν βγήκε. Αν παω σε δικηγορο για εξοδικο κτλ θελει 300ε και παλι μπορει να μην εχει αποτέλεσμα (ρωτησα). Εχει κανενας καμια παρομοια εμπειρια να μου πει πως το χειριζομαι το θεμα; Ευχαριστώ Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από insoholic
solton57010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Αν το κδβμ είναι Θεσσαλονίκη το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ ως οφελουμενος έχουν περάσει πόσα τα οποία δεν έχουν πληρωθεί ακόμα.Επικοινωνησα μαζί τους και μου έλεγαν ασυναρτησίες ,περιμένω να επικοινωνήσει και ο λογιστής μου μαζί τους μπας και βγάλω ακρη
insoholic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Αθήνα είναι.. απλα οι ωφελουμενοι πληρωνονται μεσω ΔΥΠΑ (πρωην ΟΑΕΔ) οποτε αν καθυστερούν αυτοί, τοτε θα αργήσεις να τα πάρεις αλλα σίγουρα δεν τα χάνεις. Εγω ήμουν εκπαιδευτής οπότε πληρώνομαι απο το ΚΔΒΜ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα