Προς το περιεχόμενο

Αγορά Meta Quest 2 από Amazon Γερμανίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sellsoap,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καθώς ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Meta Quest 2, αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορά από Amazon, μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει αντίστοιχα;  Απ΄ ότι καταλαβαίνω, η Amazon τα προμηθεύεται απευθείας από τη Meta και τα μεταπωλεί; 

image.png.7ce5d4e76440995b56f6ea07fff39252.png

Δυστυχώς το Oculus Quest 2 έχει απαγορευτική τιμή στα Ελληνικά καταστήματα και αυτός είναι ο λόγος που ψάχνομαι μέσω Amazon. Παίζουν κι άλλα έξοδα πέρα από τα ~20 ευρώ σε μεταφορικά;

Σας ευχαριστώ.

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, οχι δε παιζουν αλλες κρυφες χρεωσεις. Οτι μεταφορικα υπάρχουν στα βάζει πριν την πληρωμη. Κι εγω απο DE το πηρα πριν 4 χρονια (και εκατοντάδες άλλα πράγματα..... , amazon=εγγύηση)

Τι σε νοιάζει από που τα αγοράζει, εάν είναι η Μeta ή άλλος retailer???

Πάντως στο FR & & ρτο ΕS το χτυπάς με 349.....

https://www.amazon.fr/Oculus-Quest-virtuelle-tout-en-génération/dp/B08QDQK9GL/ref=sr_1_7?__mk_fr_FR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2JE3JKUF535E&keywords=meta+quest+2&qid=1686895955&sprefix=meta+quest+2%2Caps%2C168&sr=8-7

https://www.amazon.es/Oculus-Quest-realidad-virtual-avanzada/dp/B08QDQK9GL/ref=sr_1_1?__mk_es_ES=ÅMÅŽÕÑ&crid=2R3CHUNUI02WX&keywords=meta+quest+2&qid=1686895993&sprefix=meta+quest+2%2Caps%2C137&sr=8-1

Επίσης σου προτείνω να πάρεις και ένα case θα το χρειαστείς για να μην σκονίζονται οι φακοί......

Επεξ/σία από sellsoap
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα από που τα αγοράζει αλλά διάβαζα περιπτώσεις που μέσω τρίτων τα περιμένουν μήνα και βάλε...

Όσον αφορά το case, είχα ήδη στο νου μου να το συμπεριλάβω.

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Σου το γραφει εάν πωλείται απο το Amazon ή τρίτο, πριν το αγοράσεις (δεξιά στην τιμή). Και τα 2 που σου έστειλα τα πουλάει το Amazon, οπότε είναι guaranteed η ημερομηνία. Αλλά και από τρίτο μου έχει τύχει να καθυστερήσει, αλλά έαν γράψεις στο Amazon τους γκαζώνει......

Καλή αγορά και θα είναι από τις καλύτερες εμπειριες που είχες! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...