1comment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ακόμα και η απλή μονοφασική παροχή (8KVA) μια χαρά αντέχει 2 θερμοσίφωνες, λογικά κάποιο θέμα έχει η εσωτερική σας εγκατάσταση. Ναι, με τις κουζίνες δεν έχουμε θέμα ούτε με a/c. Με τους θερμοσίφωνες μόνο. Τα λάθη του φαδερ. Τεσπα, άλλο θέμα.
korakios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Όπως τα λέει, μάλλον έχει τριφασικό, και ο ηλεκτρολόγος του έσπασε διαμέρισμα και φάση Αν μιλάμε στο ρολόι της ΔΕΗ 3ις διακόπτες είναι τριφασικό, το πως το έκανε ο ηλεκτρολόγος είναι άλλη ιστορία απο ότι έχω καταλάβει σε 5 διαμερίσματα δίνει 🤪 22 λεπτά πριν, BaggekhsKr είπε Ναι, αυτό το δίμηνο αυτό κάνω. Παίρνω φωτογραφία τον μετρητή και τώρα που θα έρθει ο λογαριασμός, θα δώσω τους δύο μήνες που γράφει ο μετρητής μου, και τα μισά από Δήμο-Ερτ- υπόλοιπες χρεώσεις όπως συμφωνήθηκε από την αρχή για τα μισά.. και πάλι , αν είναι μεγάλη η συνολική κατανάλωση ,όλοι παραπάνω πληρώνετε λόγω της κλίμακας ΥΚΩ , κλίμακας ΔΕΗ , όριο επιδότησης κτλ 34 λεπτά πριν, BaggekhsKr είπε Μόλις κλείσω τον 2ο και 3ο διακόπτη στο ρολόι, έχω ρεύμα μόνο εγώ, και ΟΛΑ τα υπόλοιπα όχι. Οπότε, πως είναι δυνατών να κάνω λάθος? για κλείσε το "δικό σου" διακόπτη και δες αν παραπονεθεί κανένας . Ουσιαστικά η μία φάση απο το τριφασικό είναι αλλά δεν ξέρεις τι υπάρχει πάνω κουμπωμένο Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από korakios
Pelopidas82 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, 1comment είπε Ναι, με τις κουζίνες δεν έχουμε θέμα ούτε με a/c. Με τους θερμοσίφωνες μόνο. Τα λάθη του φαδερ. Τεσπα, άλλο θέμα. βάλε iris μέχρι 500€ μπορείς να μεταφέρεις άμεσα και χωρίς προμήθεια
Ringo106 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Pelopidas82 είπε βάλε iris μέχρι 500€ μπορείς να μεταφέρεις άμεσα και χωρίς προμήθεια Χωρίς να χρειάζεται αριθμός λογαριασμού ή IBAN, μπορείτε να μεταφέρετε έως 500€ την ημέρα σε έναν φίλο σας, που έχει εγγραφεί στο σύστημα IRIS Online Payments
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, 1comment said: Ναι, με τις κουζίνες δεν έχουμε θέμα ούτε με a/c. Με τους θερμοσίφωνες μόνο. Τα λάθη του φαδερ. Τεσπα, άλλο θέμα. Λογικό μια και τα a/c συνήθως τραβάνε 1KW ενώ η τυπική αντίσταση θερμοσίφωνα 4KW.
vs_skg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 3 hours ago, BaggekhsKr said: Μήπως να αρχίσω να μην πληρώνω το ενοίκιο Ναι. Ας προσεχε και να ηταν σωστη και νομιμη, η παρανομια ειναι δικοπο μαχαιρι. Ιουλιος ερχεται, μεχρι τον Νοεμβριο θα σου κλασει (καλως η κακως) 1
BaggekhsKr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έτσι όπως το είχες θέσει όμως άλλο νόημα έβγαινε. Και πίστεψε με περισσότερο σε συμφέρει να ανοίξεις λογαριασμό στην Πειραιώς (αν δεν έχεις) για να μεταφέρεις λεφτά σε αυτόν μέσω iris χωρίς να χρεώνεσαι απολύτως τίποτα, απλά θα κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό στην ίδια τράπεζα χωρίς να χρεώνεσαι ούτε καν τα 2€ της προμήθειας εξερχόμενου εμβάσματος. Όσο για το ρολόι από ότι φαίνεται εν μέρει την έχεις βρει τη λύση, και λέω εν μέρει γιατί οι χρεώσεις του ρεύματος είναι κλιμακωτές. Όσο για τα κοινόχρηστα δες τι ακριβώς προβλέπει το ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης που έχετε υπογράψει, αν δεν λέει κάτι τότε είσαι υποχρεωμένος να τα πληρώνεις. Όσο για τον ψυχολογικό πόλεμο, αν δεν τον αντέχεις (που προφανώς για να ρωτάς ΔΕΝ) τότε σήκω φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται από εκεί. Είναι κλιμακωτές το ξέρω. Σε κάθε λογαριασμό γράφει για τον κάθε μήνα την τιμή της κιλοβατώρας. Γι' αυτό κάθε 1η και κάθε τέλος του μήνα τραβάω φωτογραφία τον μετρητή, και έτσι ξέρω για τον κάθε μήνα τι έχω κάψει, και θα της τα δίνω θέλει δε θέλει βάση του μετρητή. Στο μισθωτήριο δεν αναφέρει τίποτα για τα κοινόχρηστα, και εξαρχής μου είπε δεν θέλει να τα πληρώνω. Και μην φανταστείς.. Ασανσέρ δεν υπάρχει.. Είναι 2 ορόφοι. 2
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 5 minutes ago, BaggekhsKr said: Στο μισθωτήριο δεν αναφέρει τίποτα για τα κοινόχρηστα, και εξαρχής μου είπε δεν θέλει να τα πληρώνω. Και μην φανταστείς.. Ασανσέρ δεν υπάρχει.. Είναι 2 ορόφοι. Μα ακριβώς επειδή δεν αναφέρει τίποτα πρέπει να τα πληρώνεις, όσα και αν είναι, μια προφορική συμφωνία δεν μπορεί να αποδειχτεί.
Nabuko Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, BaggekhsKr είπε Γκαρσονιέρα 34ΤΜ είναι, και για 60 ημέρες, μου ήρθε λογαριασμός με 624 κιλοβατώρες. Και το καλύτερο? 25 μέρες έλειπα στο πατρικό μου. Ακόμα και για εκκαθαριστικό είναι πολλά
sdikr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Joshua21 said: Ακόμα και η απλή μονοφασική παροχή (8KVA) μια χαρά αντέχει 2 θερμοσίφωνες, λογικά κάποιο θέμα έχει η εσωτερική σας εγκατάσταση. Ο θερμοσιφωνας είναι απο 3000-5000kw, αν βάλεις δυο μαζί μαζί με κάποιες άλλες συσκευές που δουλεύουν στο σπίτι δεν φτάνει η μονοφασική παροχή
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 minute ago, sdikr said: Ο θερμοσιφωνας είναι απο 3000-5000kw, αν βάλεις δυο μαζί μαζί με κάποιες άλλες συσκευές που δουλεύουν στο σπίτι δεν φτάνει η μονοφασική παροχή Οι κλασσικοί θερμοσίφωνες είναι μέγιστο 4KW, παραπάνω είναι μόνο κάποιοι ταχυθερμοσίφωνες. Και ναι, η απλή μονοφασική δεν τους σηκώνει ταυτόχρονα με άλλες ενεργοβόρες συσκευές, δεν είπα το αντίθετο, για δύο θερμοσίφωνες έγραψα μόνο.
rus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, BaggekhsKr είπε Για την καταβολή χρημάτων στο νοίκι μου έδωσε έναν τραπεζικό λογαριασμό, που αυτηνής είναι στην Πειραιώς, και επειδή της κρατάει προμήθεια 4 ευρώ, απαιτεί να πληρώνω εγώ την προμήθεια συν τα έξοδα. Τα έξοδα 2 ευρώ, τα πληρώνω εγώ, όμως απαιτεί και τα 4 ευρώ της προμήθειας, αλλιώς να της τα δίνω στο χέρι. Είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω αυτά τα 4 ευρώ? Της είπα να πάει να ανοίξει εθνική, και λέει να πάω εγώ να κάνω Πειραιώς. Eνω στα υπολοιπα φαινεται οτι εχεις δικιο, εδω με κουφανες. Ο ιδιοκτητης πρεπει να παιρνει το χρημα του στο ακεραιο, αν υπαρχουν τραπεζικα ή οτι αλλα εξοδα δεν τον αφορουν. 23 λεπτά πριν, lightsout είπε Βρες άλλο σπίτι και άσε απλήρωτη τη ΔΕΗ. αυτα τα κανουν οι απατεωνες.
sdikr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 minute ago, rus said: Eνω στα υπολοιπα φαινεται οτι εχεις δικιο, εδω με κουφανες. Ο ιδιοκτητης πρεπει να παιρνει το χρημα του στο ακεραιο, αν υπαρχουν τραπεζικα ή οτι αλλα εξοδα δεν τον αφορουν. αυτα τα κανουν οι απατεωνες. Οι απατεώνες είναι αυτοί που με ένα ρολόι δίνουν ρεύμα σε ξεχωριστές οικείες, είναι και στο όνομα τους ο λογαριασμός 4
rus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, sdikr είπε Οι απατεώνες είναι αυτοί που με ένα ρολόι δίνουν ρεύμα σε ξεχωριστές οικείες, είναι και στο όνομα τους ο λογαριασμός αρα στην απατεωνια απανταμε με απατεωνια, αυτη πρεπει να ειναι η τακτικη μας? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις