George10001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε ολους! Μεχρι στιγμης λιγα μοντελα αρτοπαρασκευαστων που εχω ψαξει εχουν ολα τεφλον/αντικολλητικη επιστρωση. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιος αρτοπαρασκευαστης ΧΩΡΙΣ αντικολλητικη επιστρωση (τεφλον pfoa pfoe κλπ); Ευχαριστώ!
Dante80 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Για ποιον λόγο θα αγόραζε κάποιος αρτοπαρασκευαστή ΧΩΡΙΣ αντικολλητική επίστρωση; Μαζοχισμός; Καταληψία; Μικροέμφρακτο;
korakios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, Dante80 είπε Για ποιον λόγο θα αγόραζε κάποιος αρτοπαρασκευαστή ΧΩΡΙΣ αντικολλητική επίστρωση; Μαζοχισμός; Καταληψία; Μικροέμφρακτο; περι ορέξεως ....
sdikr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 1 hour ago, George10001 said: Καλησπέρα σε ολους! Μεχρι στιγμης λιγα μοντελα αρτοπαρασκευαστων που εχω ψαξει εχουν ολα τεφλον/αντικολλητικη επιστρωση. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιος αρτοπαρασκευαστης ΧΩΡΙΣ αντικολλητικη επιστρωση (τεφλον pfoa pfoe κλπ); Ευχαριστώ! Δεν νομίζω πως θα βρεις κάτι, ο τρόπος λειτουργίας που έχει απαιτεί να έχει αντικολήτική επιστρώση. Προσωπικά δεν έχω δεί ποτέ μου, τουλάχιστον σε Home καταστάσεις. 1
George10001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 2 hours ago, sdikr said: Δεν νομίζω πως θα βρεις κάτι, ο τρόπος λειτουργίας που έχει απαιτεί να έχει αντικολήτική επιστρώση. Προσωπικά δεν έχω δεί ποτέ μου, τουλάχιστον σε Home καταστάσεις. ναι οσο εψαξα δεν βρηκα κατι. οποτε η αλλη επιλογη ποια ειναι? ταψακι και φουρνο μαλλον;
sdikr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 1 minute ago, George10001 said: ναι οσο εψαξα δεν βρηκα κατι. οποτε η αλλη επιλογη ποια ειναι? ταψακι και φουρνο μαλλον; Παίρνεις αυτό το dutch oven Που λένε με εμαγιέ επιστρώση και κάποιο δυνατό μιξέρ για την ζύμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα