Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους!

Μεχρι στιγμης λιγα μοντελα αρτοπαρασκευαστων που εχω ψαξει εχουν ολα τεφλον/αντικολλητικη επιστρωση.  Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιος αρτοπαρασκευαστης ΧΩΡΙΣ αντικολλητικη επιστρωση (τεφλον pfoa pfoe κλπ);

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για ποιον λόγο θα αγόραζε κάποιος αρτοπαρασκευαστή ΧΩΡΙΣ αντικολλητική επίστρωση;

Μαζοχισμός;

Καταληψία;

Μικροέμφρακτο;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Για ποιον λόγο θα αγόραζε κάποιος αρτοπαρασκευαστή ΧΩΡΙΣ αντικολλητική επίστρωση;

Μαζοχισμός;

Καταληψία;

Μικροέμφρακτο;

περι ορέξεως ....

Δημοσ.
1 hour ago, George10001 said:

Καλησπέρα σε ολους!

Μεχρι στιγμης λιγα μοντελα αρτοπαρασκευαστων που εχω ψαξει εχουν ολα τεφλον/αντικολλητικη επιστρωση.  Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιος αρτοπαρασκευαστης ΧΩΡΙΣ αντικολλητικη επιστρωση (τεφλον pfoa pfoe κλπ);

Ευχαριστώ!

Δεν νομίζω πως θα βρεις κάτι,  ο τρόπος λειτουργίας που έχει απαιτεί να έχει αντικολήτική επιστρώση.

Προσωπικά δεν έχω δεί ποτέ μου, τουλάχιστον σε Home καταστάσεις.

• Sad 1
Δημοσ.
2 hours ago, sdikr said:

Δεν νομίζω πως θα βρεις κάτι,  ο τρόπος λειτουργίας που έχει απαιτεί να έχει αντικολήτική επιστρώση.

Προσωπικά δεν έχω δεί ποτέ μου, τουλάχιστον σε Home καταστάσεις.

ναι οσο εψαξα δεν βρηκα κατι. οποτε η αλλη επιλογη ποια ειναι? ταψακι και φουρνο μαλλον; :)

Δημοσ.
1 minute ago, George10001 said:

ναι οσο εψαξα δεν βρηκα κατι. οποτε η αλλη επιλογη ποια ειναι? ταψακι και φουρνο μαλλον; :)

Παίρνεις αυτό το dutch oven Που λένε με εμαγιέ επιστρώση και κάποιο δυνατό μιξέρ για την ζύμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...