Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας, έχετε να μου προτείνετε κάποια templates που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να δημιουργήσω βιογραφικό; Εσείς τα δικά σας βιογραφικά σε ποιο πρόγραμμα τα φτιάχνετε; Ξέρετε αν απορρίπτονται εφόσον είναι σε κάποιο συγκεκριμένο template ; Έχω ακούσει για το europass ότι είναι διαδεδομένο και όταν το βλέπουν οι recruiters σε απορρίπτουν αμέσως.
Dark_panel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 To Europass ειναι πλεον ξεπερασμενο και χρησιμοποιειται μόνο για βιογραφικα που μπορει να τα δουν άλλοι ευρωπαϊκοι φορεις (πχ για καποιο κοινο project με ελληνικη εταιρεια). Το Word εχει καποια καλα και απλα templates, απο κει και περα μπορεις να δεις τι παιζει και στο Canva (έχει πάρα πολλές επιλογές).
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dark_panel είπε To Europass ειναι πλεον ξεπερασμενο και χρησιμοποιειται μόνο για βιογραφικα που μπορει να τα δουν άλλοι ευρωπαϊκοι φορεις (πχ για καποιο κοινο project με ελληνικη εταιρεια). Το Word εχει καποια καλα και απλα templates, απο κει και περα μπορεις να δεις τι παιζει και στο Canva (έχει πάρα πολλές επιλογές). Στο canvas τα templates του είναι στα αγγλικά, ξέρεις αν υπάρχει και κάποιο στα ελληνικά; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από Dream_Killer
Dark_panel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 10 minutes ago, Dream_Killer said: Στο canvas τα templates του είναι στα αγγλικά, ξέρεις αν υπάρχει και κάποιο στα ελληνικά; Νομίζω μπορεις μια χαρα να τα μετατρεψεις ολα στα Ελληνικα, αρκει να βρεις το καταλληλο font.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 16 ώρες πριν, Dark_panel είπε Νομίζω μπορεις μια χαρα να τα μετατρεψεις ολα στα Ελληνικα, αρκει να βρεις το καταλληλο font. Εντάξει θα το δοκιμάσω να το κάνω στα ελληνικά. Αν έχεις LinkedIn βοηθάει τους recruiters, τι λέτε ;
Dark_panel Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 26 minutes ago, Dream_Killer said: Εντάξει θα το δοκιμάσω να το κάνω στα ελληνικά. Αν έχεις LinkedIn βοηθάει τους recruiters, τι λέτε ; Δεν κανεις πλεον σοβαρη δουλεια αν δεν εχεις Linkedin. Ναι να κανεις!
scarlet4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, Dark_panel είπε Δεν κανεις πλεον σοβαρη δουλεια αν δεν εχεις Linkedin. Ναι να κανεις! Linkedin πρέπει να κάνεις και ως φοιτητής χωρίς να έχεις κάποια προϋπηρεσία;
Dark_panel Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 36 minutes ago, scarlet4 said: Linkedin πρέπει να κάνεις και ως φοιτητής χωρίς να έχεις κάποια προϋπηρεσία; Εξαρτάται το αντικείμενο σπουδων σου. Αν ειναι στον τομεα της Πληροφορικης, ή κατι παρομοιο, ειναι καλο να φτιαξεις. Ειδικα αν εχεις φτιαξει κανα προτζεκτακι κατι και το εχεις ανεβασει σε κανα git.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα