Andy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Καλησπερα, εχω αγορασει περυσι ενα picanto tou 20 απο αλλον ιδιωτη το οποιο δεν ειχε περασει ποτε απο σερβις. Βεβαια οντας ασχετος απο αμαξια δεν μου εκοψε να το παω οταν το πηρα,και θα το παω απο βδομαδα στην αντιπροσωπεια. Το αμαξι εχει καπου στα 7 χιλιαδες χιλιομετρα πανω του. Παιζει να εχω θεμα με την εγγυηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Andy είπε Καλησπερα, εχω αγορασει περυσι ενα picanto tou 20 απο αλλον ιδιωτη το οποιο δεν ειχε περασει ποτε απο σερβις. Βεβαια οντας ασχετος απο αμαξια δεν μου εκοψε να το παω οταν το πηρα,και θα το παω απο βδομαδα στην αντιπροσωπεια. Το αμαξι εχει καπου στα 7 χιλιαδες χιλιομετρα πανω του. Παιζει να εχω θεμα με την εγγυηση? Χμ...Χωρις το ετησιο service πολυ φοβαμαι οτι θα εχεις προβλημα Ποσα χρονια δινει η Kia ? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Andy είπε Καλησπερα, εχω αγορασει περυσι ενα picanto tou 20 απο αλλον ιδιωτη το οποιο δεν ειχε περασει ποτε απο σερβις. Βεβαια οντας ασχετος απο αμαξια δεν μου εκοψε να το παω οταν το πηρα,και θα το παω απο βδομαδα στην αντιπροσωπεια. Το αμαξι εχει καπου στα 7 χιλιαδες χιλιομετρα πανω του. Παιζει να εχω θεμα με την εγγυηση? δεν έχει πάει για σερβις 3 χρόνια ; Δεν βλέπω γιατί να έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TuXaKoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, Andy said: Καλησπερα, εχω αγορασει περυσι ενα picanto tou 20 απο αλλον ιδιωτη το οποιο δεν ειχε περασει ποτε απο σερβις. Βεβαια οντας ασχετος απο αμαξια δεν μου εκοψε να το παω οταν το πηρα,και θα το παω απο βδομαδα στην αντιπροσωπεια. Το αμαξι εχει καπου στα 7 χιλιαδες χιλιομετρα πανω του. Παιζει να εχω θεμα με την εγγυηση? Ότι και να δίνει η εταιρία (νομίζω δίνει 7), εφόσων δεν έχει κάνει τα service που έπρεπε, δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε δεν έχει πάει για σερβις 3 χρόνια ; Δεν βλέπω γιατί να έχεις πρόβλημα. Γιατι η εγγυηση δινεται με τον ορο να γινοντε τα τακτικα service που λει η εταιρεια ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Γιατι η εγγυηση δινεται με τον ορο να γινοντε τα τακτικα service που λει η εταιρεια ??? https://el.wiktionary.org/wiki/ειρωνεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TuXaKoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 1 minute ago, Γιάννης Platano said: Γιατι η εγγυηση δινεται με τον ορο να γινοντε τα τακτικα service που λει η εταιρεια ??? Φυσικά! Κοινή λογική δεν είναι; Για να είναι σε ισχύ η εγγύηση, πρέπει να τηρούνται στο ακέραιο τα διαστήματα service που ορίζει ο κατασκευαστής (χιλιομετρικά ή και χρονικά), να χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά και οι εργασίες να γίνονται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή εξειδικευμένο, αρκεί τα ανταλλακτικά και εδώ να είναι γνήσια, οι εργασίες να είναι σύμφωνες με αυτές που ορίζει ο κατασκευαστής και να ακολουθούνται πιστά τα χρονοδιαγράμματα συντήρησης. Σε κάθε περίπτωση να ζητάτε σφραγίδα μετά το service στο βιβλίο συντήρησης του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να έχει ένα πλήρες ιστορικό, που είναι απαραίτητο και για τυχόν μεταπώλησή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Συγγνώμη για τον φίλο που αγόρασε το αυτοκίνητο αλλά δεν μπορώ θα σκάσω αν δεν το πω. Αγοράζουμε ένα αμάξι μεταχειρισμένο έστω και σε κατάσταση καινούργιου (7000 χλμ λέει ο φίλος) και δεν πάμε σε ένα συνεργείο να δώσουμε έστω 30€ για έναν οπτικό έλεγχο μέσα έξω πάνω κάτω. Δεν γνωρίζουμε από αυτοκίνητα OK το δέχομαι, ένας από την οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, συνάδελφοι, γείτονες δεν μας έδωσε μία συμβουλή; Χειρότερο το κάνει ότι το αυτοκίνητο είναι εντός εγγύησης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://el.wiktionary.org/wiki/ειρωνεία Καμια προθεση ειρωνειας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Καμια προθεση ειρωνειας Ειρωνικό ήταν το δικό μου "Δεν βλέπω γιατί να έχεις πρόβλημα." Αφου ο ίδιος δεν κάθεται να διαβάσει καν το βιβλιαράκι του αμαξιού του. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Thanks για τις απαντησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Andy είπε Καλησπερα, εχω αγορασει περυσι ενα picanto tou 20 απο αλλον ιδιωτη το οποιο δεν ειχε περασει ποτε απο σερβις. Βεβαια οντας ασχετος απο αμαξια δεν μου εκοψε να το παω οταν το πηρα,και θα το παω απο βδομαδα στην αντιπροσωπεια. Το αμαξι εχει καπου στα 7 χιλιαδες χιλιομετρα πανω του. Παιζει να εχω θεμα με την εγγυηση? Να το πάς άμεσα είτε αντιπροσωπεία ή σε κάποιο εξιδικευμένο εάν έχει χαθει η εγγυήση ήδη. Αλλάζεις όλα τα αναλώσιμα ( Λάδια φίλτρα) και έλεγχο τους ιμάντες . Τόσα χρόνια ελπίζω να γινόταν εέλγχος σε στάθμη λαδιού και αντιψυκτικού . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Βασικα μολις ανακαλυψα, το βιβλιαρακι ηταν χωμενο σε ενα ντοσιε που ειχαμε για την μεταβιβαση, οτι του ειχε κανει περυσι πριν 1 χρονο και 1 μηνα σερβις. Και αλλαξε φιλτρο καμπινας και λαδιου και λαδια μηχανης και εκανε ελεγχο σε ολα τα υπολοιπα. Τα εκανε βεβαια σε μη εξουσιοδοτημενο απο οτι βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Andy είπε Βασικα μολις ανακαλυψα, το βιβλιαρακι ηταν χωμενο σε ενα ντοσιε που ειχαμε για την μεταβιβαση, οτι του ειχε κανει περυσι πριν 1 χρονο και 1 μηνα σερβις. Και αλλαξε φιλτρο καμπινας και λαδιου και λαδια μηχανης και εκανε ελεγχο σε ολα τα υπολοιπα. Τα εκανε βεβαια σε μη εξουσιοδοτημενο απο οτι βλεπω Ψαξε μηπως υπαρχουν και αποδειξεις απο το συνεργειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, Γιάννης Platano said: Ψαξε μηπως υπαρχουν και αποδειξεις απο το συνεργειο που θα βοηθησει αυτο? θα κοιταξω το βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα