@pnea1973 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Δεν ξέρω εάν είναι σωστή η θέση αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με επαφές Google σε Α52s Συγκεκριμένα δεν εμφανίζει καμία ενώ έχω κάνει και επαναφορά επαφων Αλλα το περίεργο είναι ότι όταν πάω στις πρόσφατες κλήσεις και κάνω σκρολλ προς τα κάτω στις παλιές κλήσεις εμφανίζει σε κάποιες όνομα και ξαφνικά μετά τον αριθμό. Δεν ξερω τι άλλο να κάνω αλλά δεν θέλω να κάνω επαναφορά εργοταξιακων ρυθμίσεων. Καμία λύση?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Καλησπέρα. Δεν ξέρω εάν είναι σωστή η θέση αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με επαφές Google σε Α52s Συγκεκριμένα δεν εμφανίζει καμία ενώ έχω κάνει και επαναφορά επαφων Αλλα το περίεργο είναι ότι όταν πάω στις πρόσφατες κλήσεις και κάνω σκρολλ προς τα κάτω στις παλιές κλήσεις εμφανίζει σε κάποιες όνομα και ξαφνικά μετά τον αριθμό. Δεν ξερω τι άλλο να κάνω αλλά δεν θέλω να κάνω επαναφορά εργοταξιακων ρυθμίσεων. Καμία λύση? Κοιτα στις ρυθμίσεις ποιο γκρουπ επαφών έχεις βάλει να φαίνονται.
@pnea1973 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Πως το κάνω αυτό? Εντωμεταξύ στις επαφές αν μπω από chrome τις εμφανίζει όλες ενώ αν μπω από την εφαρμογή δεν εμφανίζει καμία με τον ίδιο λογαριασμό φυσικά.
koutsis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 1 minute ago, @pnea1973 said: Πως το κάνω αυτό? Εντωμεταξύ στις επαφές αν μπω από chrome τις εμφανίζει όλες ενώ αν μπω από την εφαρμογή δεν εμφανίζει καμία με τον ίδιο λογαριασμό φυσικά. Νομίζω στις ρυθμίσεις επαφών έχει μια επιλογή "επαφές προς εμφάνιση" η κάτι τέτοιο. Ψάξε το λίγο... 2
@pnea1973 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δεν μπορώ να βρω τίποτα... Μάλλον πάω για επαναφορά.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, @pnea1973 είπε Δεν μπορώ να βρω τίποτα... Μάλλον πάω για επαναφορά. Εκεί που σου εμφανίζει τι επαφες έχει τις ρυθμίσεις στις τρεις τελείες.Ψάξε λίγο. 1
koutsis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, @pnea1973 said: Δεν μπορώ να βρω τίποτα... Μάλλον πάω για επαναφορά. Εκει που βλέπεις τις επαφές εχει 3 τελείες πάνω δεξιά. Πάτα εκεί. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από koutsis 1
JeSter_D Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 επίσης μπορείς να δεις και τις επαφές σου από pc στο contacts.google.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα