Προς το περιεχόμενο

Βιολογικός καθαρισμός

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Σχετικοασχετο. Θέλω να παω το 500ρακι για βιολογικο, ομως θελω να το παω καπου οπου θα περιποιηθουν λιγο και το σαλονι που ειναι δερματινο και κυριως την υφασμάτινη οροφη που ανοίγει. Εχω διαβασει πως περνανε ενα υλικο που αδιαβροχοποιει το υφασμα και βαζουν βαζελινες κλπ στις ραγες για να μην ξεραθεί το σύστημα κλπ.

Εχουμε καμια πρόταση για Αθήνα? Απλα θελω καπου που να εχει καποια ιδέα απο cabrio και να μην κανει κανενα πειραμα με την οροφη κυριως 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, stormrain said:

Σχετικοασχετο. Θέλω να παω το 500ρακι για βιολογικο, ομως θελω να το παω καπου οπου θα περιποιηθουν λιγο και το σαλονι που ειναι δερματινο και κυριως την υφασμάτινη οροφη που ανοίγει. Εχω διαβασει πως περνανε ενα υλικο που αδιαβροχοποιει το υφασμα και βαζουν βαζελινες κλπ στις ραγες για να μην ξεραθεί το σύστημα κλπ.

Εχουμε καμια πρόταση για Αθήνα? Απλα θελω καπου που να εχει καποια ιδέα απο cabrio και να μην κανει κανενα πειραμα με την οροφη κυριως 😛

εγω προσφατα πηγα για βιολογικο σε μαγαζι στα Σπατα (200 μετρα απο το γηπεδο εκει, οπως ερχεσαι απο Αθηνα). Πολυ φιλικες τιμες και τα παιδια πολυ ευχαριστα και σου εξηγουν τα παντα. Οποσδηποτε ραντεβου.

Απο εκει και περα ως πρωην κατοχος καμπριο (και με υφασματινη και με μεταλλικη) σου προτεινω οποσδηποτε ενα σπρευ σιλικονης ή wd40 να περνας ολες τις πλαστικουρες και κυριως στους συνδεσμους τουλαχιστον μια φορα το μηνα. Το χειμωνα οντως μπορεις να αδιαβροχοπιησεις τη κουκουλα (ακομα και μονος υπαρχει σπρευ) αλλα και εκει θελει τουλαχιστον μια φορα το μηνα ειδικα αν το αφηνεις τακτικα το βραδυ εκτεθειμενο..

• Thanks 1

5 hours ago, stormrain said:

για τις ραγες και τις τσιμουχες της οροφης καλο θα ηταν να κοιταξεις  σε αντιστοιχο φορα τι βαζουν οι συνιδιοκτητες. μην αφησεις καποιον αλλο να το κανει.

προσωπικα αν εισαι προς εκει, για το εσωτερικο καθαρισμα, θα το πηγαινα στο art of wash στη Νικαια

• Thanks 1

• Moderators
6 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

εγω προσφατα πηγα για βιολογικο σε μαγαζι στα Σπατα (200 μετρα απο το γηπεδο εκει, οπως ερχεσαι απο Αθηνα). Πολυ φιλικες τιμες και τα παιδια πολυ ευχαριστα και σου εξηγουν τα παντα. Οποσδηποτε ραντεβου.

Απο εκει και περα ως πρωην κατοχος καμπριο (και με υφασματινη και με μεταλλικη) σου προτεινω οποσδηποτε ενα σπρευ σιλικονης ή wd40 να περνας ολες τις πλαστικουρες και κυριως στους συνδεσμους τουλαχιστον μια φορα το μηνα. Το χειμωνα οντως μπορεις να αδιαβροχοπιησεις τη κουκουλα (ακομα και μονος υπαρχει σπρευ) αλλα και εκει θελει τουλαχιστον μια φορα το μηνα ειδικα αν το αφηνεις τακτικα το βραδυ εκτεθειμενο..

5 ώρες πριν, tzotzo είπε

για τις ραγες και τις τσιμουχες της οροφης καλο θα ηταν να κοιταξεις  σε αντιστοιχο φορα τι βαζουν οι συνιδιοκτητες. μην αφησεις καποιον αλλο να το κανει.

προσωπικα αν εισαι προς εκει, για το εσωτερικο καθαρισμα, θα το πηγαινα στο art of wash στη Νικαια

Βαζουν διαφορα, αλλα θα τα κανω μανταρα, ειμαι εντελως αμπαλος με αυτα, σιγουρα κατι θα παει στραβα, γι'αυτο ψαχνω καποιον να το αναλαβει ολοκληρο. Θα τσεκαρω αυτον στα Σπατα και στην Νικαια που ειπατε, κανενας δεν ειναι κοντα μου, αλλα δεν πειραζει, και ψαχνω κι αλλες επιλογες αν εχει καποιος να προτεινει :)

Καπου ειχε παρει το ματι μου εναν προς Περιστερι νομιζω, ο οποιος στην ιστοσελιδα του ελεγε πως εξειδικευεται σε cabrio, αλλα δεν το βρισκω τωρα. 

οσον αφορα την οροφη και την συντηρηση της αυτος που ξερω οτι ειναι παρα πολυ καλος ειναι ο pr drive.

Τωρα για καθαρισμο σαλονιου το art of wash θα σου κανει πολυ καλη δουλεια.

• Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 03/09/2023 at 21:55, definitio said:

Ακόμη δεν αξιώθηκα κι εγώ να το δώσω για πλήρη βιολογικό...για το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πήγαινα στο Grizzly, για VFM θα το πήγαινα εκεί που το δίνω για πλύσιμο.

Οταν λες πληρη βιολογικο τι εννοεις;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...