Προς το περιεχόμενο

Βιολογικός καθαρισμός

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Παιδικα καθισματα καθαριζονται με τον ιδιο τροπο; Εχω τρια και δεν τα εχω καθαρισει τοσα χρονια. Μονο σκουπα και μωρομαντηλα!

Ναι, μπορείς να τα πας να στα καθαρίσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 hours ago, Witcher1st said:

Παιδικα καθισματα καθαριζονται με τον ιδιο τροπο; Εχω τρια και δεν τα εχω καθαρισει τοσα χρονια. Μονο σκουπα και μωρομαντηλα!

Σε οσα εχουν περασει απο τα χερια μου καμια 10ρια σε ολα βγαινουν τα υφασματα και τα πλενω πλυντηριο.

On 29/08/2023 at 11:12, phanispal said:

Πάντως κάποια μετά είναι μανίκι να τα ξαναβάλεις, ειδικά αν έχουν "μπει" στο πλύσιμο.

Τα εχω βγαλει μια φορα και τα εβαλα πλυντηριο, αλλα μετα ηθελα μιση ωρα να τα ξαναβαλω! Για αυτο ελεγα καλυτερα να τα παω να τα περασουν με αφρο και ατμο.

Στις 16/6/2023 στις 12:13 ΠΜ, tzotzo είπε

που το στηριζεις οτι δεν αξιζει τα λεφτα, επειδη ανοιξε ενας και εφυγε νυχτα; Που ειναι το σπιτι σου

Το στηριζει σε αυτο που ειπε,μη δινεις σημασια.

Οσο καθαρο και αν νομιζεις οτι ειναι το αυτοκινητο σου,δεν ειναι.

Δουλευα σε πλυντηριο,αλλα ενω ο τυπος ηταν ψειρας στον απλο καθαρισμο,στο βιολογικο δεν το ειχε με τιποτα,δεν ειχε ουτε ατμο,απλα εβγαζε τα καθισματα και εκανε πολυ καλο καθαρισμο.

Νομιζω χρεωνε καποιο 80ρι.
Σιγουρα το αποτελεσμα ηταν καλο,αλλα δεν ηταν "βιολογικο".

On 31/08/2023 at 11:44, gpasxa said:

Καλημέρα και απο μένα, έχετε να προτείνετε κάποιον για βιολογικό-βαθύ καθαρισμό στην Θεσσαλονίκη? 

Ακριβό (~160€) αλλά πολύ καλό θεωρείται και το Grizzly Car Protection-Detailing

Καλή δουλειά μπορεί να σου κάνουν και πιο φτηνά, πχ για πλύσιμο εμπιστεύομαι το Bubble-Bubble Car Wash & Spa, βιολογικός μέσα και καθαρισμός έξω πρέπει να είναι κοντά στα 80-90€ αν θυμάμαι καλά.

Σ' αυτούς είχα κάνει τη μοκέτα μόνο βιολογικό καθαρισμό, γιατί κατά την αστοχία της τρόμπας συμπλέκτη χύθηκαν υγρά φρένων-συμπλέκτη στο εσωτερικό/μοκέτα.

Ακόμη δεν αξιώθηκα κι εγώ να το δώσω για πλήρη βιολογικό...για το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πήγαινα στο Grizzly, για VFM θα το πήγαινα εκεί που το δίνω για πλύσιμο.

Ψάχνοντας στον χάρτη για βιολογικό καθαρισμό, θα σου βγάλει τα σχετικά συνεργεία, να επιλέξεις.

On 31/08/2023 at 18:11, tzotzo said:

Dazzle.

Πόσο πάει το μαλλί; Κρίνοντας από τις εγκαταστάσεις, είναι για να δώσεις νεφρό.

• Like 1

11 ώρες πριν, definitio είπε

Ακριβό (~160€) αλλά πολύ καλό θεωρείται και το Grizzly Car Protection-Detailing

Καλή δουλειά μπορεί να σου κάνουν και πιο φτηνά, πχ για πλύσιμο εμπιστεύομαι το Bubble-Bubble Car Wash & Spa, βιολογικός μέσα και καθαρισμός έξω πρέπει να είναι κοντά στα 80-90€ αν θυμάμαι καλά.

Σ' αυτούς είχα κάνει τη μοκέτα μόνο βιολογικό καθαρισμό, γιατί κατά την αστοχία της τρόμπας συμπλέκτη χύθηκαν υγρά φρένων-συμπλέκτη στο εσωτερικό/μοκέτα.

Ακόμη δεν αξιώθηκα κι εγώ να το δώσω για πλήρη βιολογικό...για το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πήγαινα στο Grizzly, για VFM θα το πήγαινα εκεί που το δίνω για πλύσιμο.

Ψάχνοντας στον χάρτη για βιολογικό καθαρισμό, θα σου βγάλει τα σχετικά συνεργεία, να επιλέξεις.

Πόσο πάει το μαλλί; Κρίνοντας από τις εγκαταστάσεις, είναι για να δώσεις νεφρό.

thanks,  μαλλον για το vfm με βλέπω γιατι τα 160€ μου ακουγονται αρκετα.. και το dazzle οντως φαινεται ακομα πιο ακριβουτσικο!!

13 minutes ago, gpasxa said:

thanks,  μαλλον για το vfm με βλέπω γιατι τα 160€ μου ακουγονται αρκετα.. και το dazzle οντως φαινεται ακομα πιο ακριβουτσικο!!

Προσωπικά πιστεύω πως αντί να δώσεις 160 καλύτερα να τα δωσεις για να πάρεις εξοπλισμό για τέτοιου είδους καθαρισμό. 

• Like 1

2 ώρες πριν, spooker είπε

Προσωπικά πιστεύω πως αντί να δώσεις 160 καλύτερα να τα δωσεις για να πάρεις εξοπλισμό για τέτοιου είδους καθαρισμό. 

θα συμφωνουσα αλλα η ελλειψη χρονου ειναι μεγαλη οποτε τα 80-90€ μια φορα στα 3-4 χρονια ακουγεται καλυτερο από μια σκουπα υγρων-στερεων να καθεται στο σπιτι 😛

• 1 χρόνο αργότερα...

Γενικα παντως οι τιμη για βιολογικο δεν ειναι φιξ, παιρνει παζαρι. Δοκιμαστε το

Εγω καναδυο φορες που εχω κανει, με το μπλα μπλα εριξα την αρχικη που ζητουσαν, απο 120 σε 100 (για Κορσακι)

• Like 1

Στις 4/9/2023 στις 9:44 ΠΜ, gpasxa είπε

Στις 30/9/2024 στις 10:41 ΜΜ, txcellas είπε

Καλησπέρα παίδες! Ψάχνω μαγαζί για βιολογικό στη Θεσσαλονίκη Ανατολικά. Έχετε κάποιον να προτείνετε και αν ξέρετε τιμή..

ο ανδρεας ειναι αλλη φαση.αγαπαει τα αυτοκινητα σας σαν δικα του.ειτε  φθηνα ειτε ακριβα.δεν υπαρχει ατομο που να πηγε και να μην του εκανε φιλικη παρατηρηση . ομως δεν εχει στανταρ τιμες.βλεπει και αξιολογει.αν εσυ το εχεις σαν να βγηκε απο λασπη εχει αλλη τιμη και αλλη ενα που θελει λιγη δουλεια.πας σου λεει τιμη και προχωρας η' οχι.ειναι τιμιος αλλα και απαιτητικος απο την δουλεια του.αν κατι δεν παει καλα σε μια δουλεια ,απολυει τον εργαζομενο.πανω απο ολα ποιοτητα.

ειναι πιο ακριβος γιαυτο τον λογο και γιατι χρησιμοποιει τα καλυτερα υλικα.δεν ειναι τυχαιο που ολοι στην θεσσαλονικη τον προτεινουν.δεν ειναι τυχαιο που κανει σεμιναρια και σε ελληνες και σε ξενους.και ειναι και καλο παιδι.

• Like 1

1 λεπτό πριν, megapaixtaras είπε

ο ανδρεας ειναι αλλη φαση.αγαπαει τα αυτοκινητα σας σαν δικα του.ειτε  φθηνα ειτε ακριβα.δεν υπαρχει ατομο που να πηγε και να μην του εκανε φιλικη παρατηρηση . ομως δεν εχει στανταρ τιμες.βλεπει και αξιολογει.αν εσυ το εχεις σαν να βγηκε απο λασπη εχει αλλη τιμη και αλλη ενα που θελει λιγη δουλεια.πας σου λεει τιμη και προχωρας η' οχι.ειναι τιμιος αλλα και απαιτητικος απο την δουλεια του.αν κατι δεν παει καλα σε μια δουλεια ,απολυει τον εργαζομενο.πανω απο ολα ποιοτητα.

ειναι πιο ακριβος γιαυτο τον λογο και γιατι χρησιμοποιει τα καλυτερα υλικα.δεν ειναι τυχαιο που ολοι στην θεσσαλονικη τον προτεινουν.δεν ειναι τυχαιο που κανει σεμιναρια και σε ελληνες και σε ξενους.και ειναι και καλο παιδι.

Πως λέγεται το μαγαζι φίλε μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...