Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να κάνει εσωτερικό καθαρισμό, κινητήρα, ζάντες και από κάτω? 

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Petros.p
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 minutes ago, Petros.p said:

Καλησπέρα. έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί που να κάνει εσωτερικό καθαρισμό, κινητήρα, ζάντες και από κάτω? 

Ευχαριστώ

ξερω ενα Λημνο, σε βολευει;

γραψε περιοχη βρε ανθρωπε...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

ξερω ενα Λημνο, σε βολευει;

γραψε περιοχη βρε ανθρωπε...

Είχα την εντύπωση  ότι το έγραψα αλλα ουτε καν

Δημοσ.

Ναι στον βιολογικό από εμένα, αλλά κάπου που θα είσαι σίγουρος πως το κατέχουν το αντικείμενο. Όχι ας πούμε σε ένα τυχαίο βενζινάδικο που μυρίστηκε χρήμα, κότσαρε μια ταμπέλα και αφήνει όποιον κακομοίρη έχει βάρδια να κάνει τη δουλειά που μπορεί να μην έχει ξαναπιάσει τα μηχανήματα στη ζωή του. 

Δημοσ.

Παιδιά 100άρικο, αν γίνεται σωστή δουλειά, καλά είναι (μπορεί κ λίγα).

Σωστή εννοούμε πρωτα από όλα ΠΟΛΥ καλο σκούπισμα. καθαρισμό τζαμιών με το αναλογο καθαριστικό. Το ίδιο για πλαστικά πορτων/ταμπλό/αεραγωγών/pillars/ζωνών με τα ανάλογα αξεσουαρ πινελάκια σκατακια κτλ και dressing στο τέλος.

Μοκέτα με σωστό καθαριστικό και βουρτσα για δράπανο και extractor (σκούπα υγρών με το ανάλογο αξεσουάρ καθαρισμού).

Ομοίως για τα καθίσματα. Υφασμα στις πόρτες μόνο με το καθαριστικο και μικροινα, όχι νερό (για τον ιδιο λόγο που δε βαζουμε νερα στον ουρανό)

Εγώ έχω πάρει σκούπα υγρων/στερεών κ κάνω τη δουλειά και πολλά τσαγκαραμαγκαρα για τα υπόλοιπα.

Μόνο αν κάποιος δεν τα εχει κάνει όλα αυτα εστω μια φορα μόνος μπορει να θεωρήσει ότι τα 100 είναι πολλά.

Τα 100 μπορει σαν ποσό να ειναι πολλά. Για αυτη τη δουλειά δεν είναι πάντως. Δηλαδή δίνετε στον ηλεκτρολόγο που θα ερθει 10 λεπτά να αλλάξει μια πρίζα 30 ευρω κ για τον δόλιο που 3-4 ωρες θα παλεύει με την μπίχλα (από καφέδες μέχρι σκυλοκάτουρα κ διάφορα άλλα υγρά...) είναι πολλά?

Δεν είμαι επαγγελματίας.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν εχω παει ποτε το αμαξι για βιολογικο καθαρισμο και το σκεφτομαι. Διαβαζω οτι καλο ειναι να γινεται ανα λιγους μηνες. Δινω 12 ευρω για πλυσιμο μεσα-εξω σε βενζιναδικο και δουλεια δε γινεται. Η βρωμια δε φευγει, και λογικο ειναι. Μονο με σκουπα ενα σπιτι δε καθαριζει, θελει και σφουγγαρισμα..

Εχω και παιδια και μεσα γινεται ο κακος χαμος, ειδικα μετα απο τοσα χρονια. Και 80-100 ευρω να δωσω για ενα σωστο καθαρισμο δε τα θεωρω παρα πολλα. Σε σχεση με τα 12 που δινω και μου το εχουν ετοιμο σε μιση ωρα.

Γιατι λετε οτι μπορει να δημιουργηθουν προβληματα; Εαν δεν κανει ο αλλος καλη δουλεια ή παντα υπαρχει κινδυνος;

Σκεφτομαι το παρακατω, το οποιο εχει και καλες αξιολογησεις :

Passion CarWash

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Δεν εχω παει ποτε το αμαξι για βιολογικο καθαρισμο και το σκεφτομαι. Διαβαζω οτι καλο ειναι να γινεται ανα λιγους μηνες. Δινω 12 ευρω για πλυσιμο μεσα-εξω σε βενζιναδικο και δουλεια δε γινεται. Η βρωμια δε φευγει, και λογικο ειναι. Μονο με σκουπα ενα σπιτι δε καθαριζει, θελει και σφουγγαρισμα..

Εχω και παιδια και μεσα γινεται ο κακος χαμος, ειδικα μετα απο τοσα χρονια. Και 80-100 ευρω να δωσω για ενα σωστο καθαρισμο δε τα θεωρω παρα πολλα. Σε σχεση με τα 12 που δινω και μου το εχουν ετοιμο σε μιση ωρα.

Γιατι λετε οτι μπορει να δημιουργηθουν προβληματα; Εαν δεν κανει ο αλλος καλη δουλεια ή παντα υπαρχει κινδυνος;

Σκεφτομαι το παρακατω, το οποιο εχει και καλες αξιολογησεις :

Passion CarWash

Με τα νερά/ατμους μπορεί να ξεκολλήσουν και κρεμάσουν οι ταπετσαρίες και ο ουρανός.Να δημιουργηθεί πρόβλημα σε αισθητήρες που μπορεί να έχει το κάθισμα.Κάνε έναν καλό βιολογικό όσο ακόμα ειναι ζέστη, και βάλε καλύμματα στα πίσω καθίσματα που κάθονται τα παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.
On 15/06/2023 at 13:12, Bitbit said:

Βλέπω κόστος 50€-100€. Αξίζει να πάω το αυτοκίνητο για βιολογικό καθαρισμό; Γίνεται δουλειά; Γενικά το έχω σε καλή κατάσταση, το καθαρίζω μόνος. Δε το έχω πάει ποτέ να το καθαρίσουν έξω. Φοβάμαι διότι σε έναν φίλο του κάνανε ζημια (σπάσιμο πλαστικού αεραγωγού) σε πλυντήριο, προφανώς από τη βιασύνη τους.

Μπορεί το εσωτερικό να είναι άψογο οπτικά αλλά μετά από τόσα χρόνια (10+) μου μπήκε η ιδέα να κάνω ένα καλό καθαρισμό και αντί να το κάνω μόνος, που θα φάω όλο το Σάββατο, να πάω να το κάνουν έξω.

Κάποιος που το έχει κάνει να μας πει εντυπώσεις.

κάπου είχα ακούσει ότι σε κάποιον είχε δημιουργηθεί πρόβλημα, νομίζω στα καθίσματα ή στον ουρανό.. Σε εμένα σε ένα σημείο πάει λίγο να ξεκολλήσει η ταπετσαρία του ουρανού. Μη γίνει καμία στραβή και ξηλωθεί όλο με τον καθαρισμό.

Φιλε δεν θα το πιστευεις πως θα γινει αληθεια,ειδικα μετα απο τοσο καιρο.

Οταν ημουν σε ιδια φαση με σενα ,πηγα και πηρα σκουπα βιολογικου και προιοντα καθαρισμου για μεσα,και μου εμειναν τα πραγματα ως αποσβεση αφου με την πρωτη κιολας χρηση "εβγαλε" τα λεφτα του. Κατεληξα απο κει που εβλεπα asmr στο tiktok να πορωθω 🤣

On 15/06/2023 at 13:28, Ukforthemoment said:

Aσε τον ουρανό αν έχει πρόβλημα,κάνε καθίσματα , ταπετσαρίες στις πόρτες και πάτωμα.

συμφωνω,ποτε μην ακουμπας ουρανο ειδικα με ατμο

On 15/06/2023 at 13:33, Bitbit said:

δεν είναι ότι έχει ακριβώς πρόβλημα απλά σε 2 γωνίες πάει λίγο να ξεκολλήσει. Λίγο, ίσα που φαίνεται, αλλά δε ξέρω αν η όλη διαδικασία το επηρεάσει και ξεκολλήσει για τα καλά.

Έχεις κάνει βιολογικό, αξίζει; Βλέπεις διαφορά στην εικόνα του εσωτερικού; Εντάξει δεν είναι μόνο το οπτικό κομμάτι αλλά και τα μικρόβια που δε φαίνονται.

Ναι καμια σχεση απο θεμα οσμων εικονας και καθαριοτητας. 

On 16/06/2023 at 00:17, Allan-Wake said:

Η σχέση τιμή με απόδοση. Δεν θα δώσω 100 ευρώ όταν μου το καθαρίζει κάποιος με συμβατικά καθαριστικά με 30-40 ευρώ. Δεν θα πληρώσω τα "βιολογικά" του.

Καμια σχεση , δεν ειναι τοσο απλο

• Like 2
Δημοσ.

Έκανα έναν ακριβό βιολογικό πριν χρόνια, έκανε γύρω στα 150€. 
Έχω μπεζ καθίσματα, τα οποία είχαν αλλάξει χρώμα μέχρι και από τα τζην που φοράω. Τα παιδιά είχαν ρίξει τα πάντα επάνω τους, ψίχουλα, σκόνη σε δύσκολα σημεία...
Το αυτοκίνητο έγινε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Ούτε σημάδια σε διακόπτες από τη χρήση, ούτε σκόνη στις γωνίες, τα καθίσματα έλαμπαν.
Έκανα φέτος έναν με ατμό κτλ, πολύ φτηνό, γύρω στα 30€ και δεν είχε καμία σχέση. Σαν προσεκτικό πλύσιμο ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Στα καλα πλυντηρια που κανουν βιολογικο καθαρισμο, λογικα δεν πειραζουν τον ουρανο, ετσι; Ή πρεπει να τους το επισημανεις εσυ ο ιδιος;

Δημοσ.
23 minutes ago, Witcher1st said:

Στα καλα πλυντηρια που κανουν βιολογικο καθαρισμο, λογικα δεν πειραζουν τον ουρανο, ετσι; Ή πρεπει να τους το επισημανεις εσυ ο ιδιος;

ε λογικα λογω εμπειριας δεν θα τους πειραζουν αν εχουν παθει και εχουν μαθει

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Eγώ θα τους έλεγα ποια σημεία θέλω να καθαρίσουν .

Δημοσ.

Παιδικα καθισματα καθαριζονται με τον ιδιο τροπο; Εχω τρια και δεν τα εχω καθαρισει τοσα χρονια. Μονο σκουπα και μωρομαντηλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...