Προς το περιεχόμενο

Logitech MX Master 2s - 60€ - Plaisio Late Night Offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν δεν αντέχει το πορτοφόλι μας να πάμε στη 3η γενιά των MX Master, μια χαρά είναι και το 2.

Αυτό έχω εδώ και περίπου 3 χρόνια και φυσάει. Μη το ματιάσω, δεν έχει βγάλει και κανένα πρόβλημα, αντίθετα με το πρώτο, που κάθε 1μιση χρόνο χαλούσε ο αριστερό κουμπί.

• Like 1
Δημοσ.

Παρομοίως 3 γεμάτα χρόνια κάτοχος του 2s αλλά εμένα χάλασε από τον πρώτη μήνα το πλαϊνό πλήκτρο. 
για καλή μου τύχη, παρόλο που το skroutzο μαγαζί που το αγόρασα είχε κλείσει, η logitech Europe μετά από αρκετές ανταλλαγές email δέχθηκε να μου το καλύψει απευειας με αντικατάσταση ολοκαίνουργιου. 
το παλιό συνέστησε να το κρατήσω και αν το ανακυκλώσω εάν επιθυμώ. Φυσικά το κράτησα αφού το επισκεύασα μόνος 

Logitech εγγύηση από τις λιγες 

• Like 4
Δημοσ.

55 ευρώ το είχα πάρει πρίν 2 χρόνια απο public και δεν ήταν σε προσφορά...ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Σόρρυ, αλλά για να τους χαρακτηρίζω έτσι,κάτι παραπάνω ξέρω!

Όπως και να χει,το ποντικάκι είναι όλα τα λεφτά για κάποιον που κάνει δουλειά γραφείου ειδικά....

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη το ειχα και δε το αντεξα ουτε βδομαδα, τι ακριβως σας αρεσει; Ειναι πολυ βαρυ, ογκωδες και μετα απο πολλη χρηση πιανεται και το χερι σου. Αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν η ροδελα.

Δημοσ.
3 hours ago, morfeas-dsl- said:

Επειδη το ειχα και δε το αντεξα ουτε βδομαδα, τι ακριβως σας αρεσει; Ειναι πολυ βαρυ, ογκωδες και μετα απο πολλη χρηση πιανεται και το χερι σου. Αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν η ροδελα.

Το βασικό είναι η ροδέλα, το ότι είναι βαρύ μου βγάζει μια αίσθηση ποιότητας. Έχω το 3 και μπορώ να πω ότι αξίζει αν το συνδυάσεις με το mx keys. Επισης για όσους έχετε mac να ξέρετε ότι έχει ένα υπέροχο bug που προκαλεί lag ορισμένες φορές στην κίνηση του ποντικιού. Δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά αρκετά σπαστικό αν κανεις την δουλειά σου και ξεκινήσει να κολλάει στο άσχετο. 

οι παλαιότερες γενιές είχανε πάντα θέμα με το πλαϊνό - κρυφό κλικ για εμένα. Το 3 ήταν το πρώτο που πέρα από την βρώμα που μαζεύει με τον καιρό (την οποία δεν μπορείς να καθαρίσεις εύκολα λόγω του «μαλακού» πλαστικού) αξίζει. Το 2S μου είχε βγάλει και το πρόβλημα με το lag και με το πλαϊνό κλικ. Και πάλι, πολύ καλό καθημερινό δεύτερο ποντίκι. 

14 hours ago, kva21 said:

Ήταν έως σήμερα 09:00 η ώρα 

Χθες το δοκίμασα όταν έγραψα το μήνυμα και δεν είδα τέτοια τιμή. 

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Giorgos241 είπε

Χθες το δοκίμασα όταν έγραψα το μήνυμα και δεν είδα τέτοια τιμή. 

Οταν εγραψες το μηνυμα ηταν 16.57 της Πεμπτης.

18 ώρες πριν, kva21 είπε

Ήταν έως σήμερα 09:00 η ώρα 

Αυτο που σου λεει ο φιλος kva21 αλλα και το αρχικο ποστ, ειναι οτι ισχυε μεχρι 9.00 το πρωι της Πεμπτης.

Αρα ολα καλα, ηταν λογικο που εβλεπες αλλη τιμη αφου ειχε ληξει η προσφορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...