UlveRz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε όλους εύχομαι να είστε καλά.. Σοβαρό θέμα είμαι εντελώς άσχετη, έχω το redmi note 10 pro, ξαφνικά άρχισα να μην έχω τις φωτογραφίες μου.. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έχει γίνει, κάτι με.το.xiaomi cloud που δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μπορώ να κάνω, και μετά κάτι με το google photos που επίσης δε μου τις δείχνει.. Σαν να μην έφτανε αυτό κάπου μου έβγαλε να κάνω εκκαθάριση και μου εξαφάνισε πλέον όλες σχεδόν τις φωτογραφίες μου μέσα στο οποίες είναι του παιδιού μου που δεν τις έχω πουθενά.. Σας παρακαλω που θα μπορούσα να κάνω ανάκτηση ποιες είναι πιθανές τοποθεσίες που θα πρέπει να ψάξω και τι ακριβώς να κάνω σας παρακαλώ θα με βαρεσει εγκεφαλικό..
greekfragma Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Η εκκαθάριση πριν πατήσεις το κουμπί σου λέει και τι θα σβήσει και ποιά σημεία θα αδειάσει. Αν έφυγαν και από google photos (με διασταύρωση από υπολογιστή) τα νέα δεν είναι καλά. Αν είναι μόνο από κινητό περίμενε να δεις αν θα ξανακατέβουν από google backup. Παίρνει ώρα για να εμφανιστούν. Το σωστότερο είναι να απευθυνθείς σε κατάστημα κινητής με τεχνικό για να δει τι έγινε έστω και αν χρειαστεί να πληρώσεις την ελάχιστη 15-20ευρώ. επίσης τα έχουμε γράψει εκατομμύριο φορές. προσωπικά αρχεία που δε θέλουμε να χαθούν ΠΑΝΤΑ και σε ένα δίσκο στο συρτάρι ή σε DVD εγγραφής.
UlveRz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Με το cloud βρε παιδιά το xiaomi τι συμβαίνει;;
greekfragma Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 9 minutes ago, UlveRz said: Με το cloud βρε παιδιά το xiaomi τι συμβαίνει;; την ειδοποίηση που σου έβγαζε μήνες την διάβασες ή μπα; https://appuals.com/miui-cloud-photos-removal-notification/ 1
UlveRz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Ε προφανώς όχι, για να λέω ότι έχω πρόβλημα, εσύ για να έχουμε καλο ρωτημα αντί να προτείνεις κάτι σου αρέσει να ειρωνεύεσαι ας πούμε; Τι θα πει τη διάβασες ή μπα; Εσύ διάβασες τι έγραψα στην αρχή ή μπα;
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, UlveRz είπε Ε προφανώς όχι, για να λέω ότι έχω πρόβλημα, εσύ για να έχουμε καλο ρωτημα αντί να προτείνεις κάτι σου αρέσει να ειρωνεύεσαι ας πούμε; Τι θα πει τη διάβασες ή μπα; Εσύ διάβασες τι έγραψα στην αρχή ή μπα; αν το είχες διαβασει δεν θα τις έχανες.Δεν σου φταίει κανείς άλλος.
greekfragma Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 4 minutes ago, UlveRz said: Ε προφανώς όχι, για να λέω ότι έχω πρόβλημα, εσύ για να έχουμε καλο ρωτημα αντί να προτείνεις κάτι σου αρέσει να ειρωνεύεσαι ας πούμε; Τι θα πει τη διάβασες ή μπα; Εσύ διάβασες τι έγραψα στην αρχή ή μπα; από τον Ιανουάριο βγαίνει μια ειδοποίηση για το xiaomi cloud. αν δε τη διάβασες μείνε στην ειρωνεία μου. όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια. τώρα τρέξε σε τεχνικό να δεις αν θα καταφέρει κάτι. 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 google photos backup google photos backup google photos backup
UlveRz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε από τον Ιανουάριο βγαίνει μια ειδοποίηση για το xiaomi cloud. αν δε τη διάβασες μείνε στην ειρωνεία μου. όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια. τώρα τρέξε σε τεχνικό να δεις αν θα καταφέρει κάτι. Μπραβο κουνα και τα αυτάκια σου τώρα και βαρα και παλαμακια ρε που μπλεξαμε.. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από UlveRz 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, UlveRz είπε Μπραβο κουνα και τα αυτάκια σου τώρα και βαρα και παλαμακια ρε που μπλεξαμε.. Με το υφάκι που απαντάς περιμένεις και βοήθεια; Απαράδεκτη είσαι. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Στις 15/6/2023 στις 7:48 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Με το υφάκι που απαντάς περιμένεις και βοήθεια; Απαράδεκτη είσαι. Αν θες να είσαι σωστός και δίκαιος, ο προηγούμενος φίλος χρησιμοποίησε προστακτική του τύπου "τώρα τρέξε σε τεχνικό αφού δεν έχεις μυαλό". Γενικά έχω παρατηρήσει στο forum εδώ και κάμποσο καιρό πως υπάρχουν χρήστες έτοιμοι να αρπαχτούν χωρίς λόγο και αιτία. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις