Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης 50" ή 55"

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από VonLoutsos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με αγορά τηλεόρασης. Οι επιλογές μου είναι δυστυχώς πολύ περιορισμένες λόγω καταστήματος (έχω δώρο επιταγή) και λόγω οτι δε θα ήθελα να ξεφύγω πάνω από τα 500€.

Τα φίλτρα που έχω βάλει είναι 4k, hdr και τιμής. Αγνοήστε παρακαλώ αυτά που λένε μόνο σε κατάστημα.

Η χρήση για την οποία την θέλω είναι κυρίως ταινίες/σειρές κλπ.

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/filters/f/f101001/48-~-50-ίντσες_or_55_58-ίντσες/f104501/Ultra-HD-4K?minPrice=429&maxPrice=500

Σας ευχαριστώ!

Επεξ/σία από panseit
  • Λύση
Δημοσ.
48 minutes ago, panseit said:

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με αγορά τηλεόρασης. Οι επιλογές μου είναι δυστυχώς πολύ περιορισμένες λόγω καταστήματος (έχω δώρο επιταγή) και λόγω οτι δε θα ήθελα να ξεφύγω πάνω από τα 500€.

Τα φίλτρα που έχω βάλει είναι 4k, hdr και τιμής. Αγνοήστε παρακαλώ αυτά που λένε μόνο σε κατάστημα.

Η χρήση για την οποία την θέλω είναι κυρίως ταινίες/σειρές κλπ.

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/filters/f/f101001/48-~-50-ίντσες_or_55_58-ίντσες/f104501/Ultra-HD-4K?minPrice=429&maxPrice=500

Σας ευχαριστώ!

Χωράνε περισσότερες ίντσες; Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά και σε TCL; Προσωπικά έχω πάρει την 65P635 και την θεωρώ στα 469 αρκετά καλή τηλεόραση για το budget. Και η αντίστοιχη 55άρα στα 399 είναι πιστεύω VFM σε σχέση με κάτι JVC που βλέπω στις επιλογές.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για παραπάνω ιντσες. Έχω ακούσει για τις TCL ότι είναι καλό VFM. Απλά διαβάζω και καλά λόγια για LG/Sam. Χμμμ.... Πάντως στα 399 φαίνεται όντως πολύ καλή!

Δημοσ.
15 hours ago, VonLoutsos said:

Χωράνε περισσότερες ίντσες; Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά και σε TCL; Προσωπικά έχω πάρει την 65P635 και την θεωρώ στα 469 αρκετά καλή τηλεόραση για το budget. Και η αντίστοιχη 55άρα στα 399 είναι πιστεύω VFM σε σχέση με κάτι JVC που βλέπω στις επιλογές.

Πήρα τελικά την TLC 55". Μου βγήκε στα 249€ λόγω της δωροεπιταγής που είχα οπότε πιστεύω ήταν μια πολύ VFM αγορά :D ty!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...