korakios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, lector είπε Ακομα κι αν εχουν περασει καποια χρονια παιζει να στεκει ακομα ομως; δε νομίζω αλλά και δε γνωρίζω πάντως σε αντίστοιχη φάση που η ύδρευση τα είχε κάνει μαντάρα , όταν μου είπανε οτι τελείωσε η σύμβαση με τον εργολάβο με απλά μπινελίκια μέσω τηλεφώνου πέρασε την επόμενη και έστρωσε το σημείο . Να φανταστείς οτι το εννοούσαν οτι έληξε η σύμβαση και οτι τα υπόλοιπα τα παράτησε και τα έκανε άλλος μετά απο μήνα ....αν είχα μέσα το αυτοκίνητο και δεν έκανα τίποτα θα έπρεπε να περιμένω κανα μηνάκι για να το βγάλω έξω
Black Demis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) θεσσαλονικη ανάπλαση γειτονιας (4 στενά και ενα άλλο που τα συνδέει) 2 μίνες μετέτρεψαν και τα 5 στενά στο πεζόδρομο σε αυτά τα στενά χωρούσαν ανετα 75 αυτοκίνητα και θελεις και 80 καποια από τα σπίτια ειχαν και γκαράζ κλπ 2 μήνες δεν ειχαν πρόσβαση στο γκαράζ και πλέον δεν έχουμε και αυτές της 80 θέσεις parking και όλοι αμολάνε (διοπλοπαρκαρουν) τα αυτοκίνητα στους κεντρικούς οδούς και άρχισαν να συμβαίνουν πολύ συχνά ατυχήματα Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από Black Demis
Maurikycli Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 49 λεπτά πριν, korakios είπε Συνήγορος του Πολίτη Πρέπει να ξεκινήσει από το συνήγορο του Δημότη 😕
lector Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Maurikycli είπε Πρέπει να ξεκινήσει από το συνήγορο του Δημότη 😕 Θα ηταν πολυ αστειο να υπαρχει κατι τετοιο.
Maurikycli Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 28 λεπτά πριν, lector είπε Θα ηταν πολυ αστειο να υπαρχει κατι τετοιο. Κι όμως στο Δήμο μου υπάρχει
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Πριν καμιά 20ετια εκτελουσαν έργα, οταν τελείωσαν άφησαν σακούλες με μπάζα μπροστά από την πόρτα μου σε ένα δέντρο. Παίρναμε τηλέφωνο τον Δήμο και μας λένε είναι έργα για το φυσικό αέριο και φταίει ο εργολάβος. Μετά καλούσαμε την ΔΕΠΑ, μας έλεγαν ναι θα πούμε στον εργολάβο να τα μαζέψει. Τελικά τους πήραμε τηλ μια μέρα και τους λέμε ότι σκονταψα στα μπάζα το πρωί και έσπασα το ποδι μου, η τηλεφωνητρια τρόμαξε, σε 1 ημέρα ήρθανε και τα πήραν. Πολλά χρόνια αργότερα, έκαναν εργασίες στον δρόμο και ξεφόρτωσαν χώμα στο πεζοδρόμιο, το βουνό με το χώμα ακουμπούσε και επάνω στο σπίτι μου και κάλυπτε αρκετά μια λαμαρίνα που υπήρχε για την είσοδο του υπογείου. Όταν η μπουλντόζα σήκωνε το χώμα για να το μεταφέρει μας στράβωσε και την λαμαρίνα.... Το είπαμε στο συνεργείο και μας είπαν θα την φτιάξουν όταν τελειώσουν, ήρθε ένας και την χτύπησε με σφυρί από το εσωτερικό για να ισιώσει. Για τις εργασίες του πεζοδρομίου είναι λογικό να κλείσει το γκαράζ, αλλά να μένουν τα μπαζα εκεί και να εμποδίσουν είναι θέμα. Αν μένεις Δήμο Αθηνών, μπες novoville και στείλε μια αναφορά. Πάρε και τηλ τον Δήμο ή στείλε email.
Klausx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Ότι νάνε κάνουν, τα διαφημίζουν σαν διαπλάτυνση και στο τέλος δεν περνάει ούτε πατίνι... Αντί να λύνουν θέματα μόνο δημιουργούν. Μπες σε μία ομάδα της περιοχής σου, ανέβασε φώτο και κράξε όσο θες. Από κοντά στα τέτοια τους...
james01gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Πριν καμιά 20ετια εκτελουσαν έργα, οταν τελείωσαν άφησαν σακούλες με μπάζα μπροστά από την πόρτα μου σε ένα δέντρο. Παίρναμε τηλέφωνο τον Δήμο και μας λένε είναι έργα για το φυσικό αέριο και φταίει ο εργολάβος. Μετά καλούσαμε την ΔΕΠΑ, μας έλεγαν ναι θα πούμε στον εργολάβο να τα μαζέψει. Τελικά τους πήραμε τηλ μια μέρα και τους λέμε ότι σκονταψα στα μπάζα το πρωί και έσπασα το ποδι μου, η τηλεφωνητρια τρόμαξε, σε 1 ημέρα ήρθανε και τα πήραν. Πολλά χρόνια αργότερα, έκαναν εργασίες στον δρόμο και ξεφόρτωσαν χώμα στο πεζοδρόμιο, το βουνό με το χώμα ακουμπούσε και επάνω στο σπίτι μου και κάλυπτε αρκετά μια λαμαρίνα που υπήρχε για την είσοδο του υπογείου. Όταν η μπουλντόζα σήκωνε το χώμα για να το μεταφέρει μας στράβωσε και την λαμαρίνα.... Το είπαμε στο συνεργείο και μας είπαν θα την φτιάξουν όταν τελειώσουν, ήρθε ένας και την χτύπησε με σφυρί από το εσωτερικό για να ισιώσει. Για τις εργασίες του πεζοδρομίου είναι λογικό να κλείσει το γκαράζ, αλλά να μένουν τα μπαζα εκεί και να εμποδίσουν είναι θέμα. Αν μένεις Δήμο Αθηνών, μπες novoville και στείλε μια αναφορά. Πάρε και τηλ τον Δήμο ή στείλε email. Εδώ πριν 5 χρόνια κλάδεψαν δέντρα στον δρόμο και μας διαλυσαν την περίφραξη. Μετά από πολλά, την επισκευασαν. Τον χειμώνα που μας πέρασε, μας στοιβαξαν χιόνι στην περίφραξη και επειδή είναι από σύρμα, δεν άντεξε και έπαθε ζημιά. Για αυτό ακόμη τους κυνηγάμε να την επισκευασουν... 1
sdikr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 14 hours ago, lector said: Προφανως και δεν εχουν τελειωσει οι εργασιες, δεν ειναι δυνατον να εχουν τελειωσει και ολα τα πεζοδρομια παντου γυρω γυρω να αποτελουνται απο μπαζα. Ενημερωση υπηρχε, για να μην υπαρχουν παρκαρισμενα αυτοκινητα στα πεζοδρομια και εμποδιζουν τα εργα. Και οντως ολοι απομακρυναν τα αυτοκινητα απο τα πεζοδρομια. Αλλο αυτο ομως και αλλο να αποκλειστει το γκαραζ. Θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν απομακρυνθει τα μπαζα και ας εμενε πατημενο χωμα μεχρι να τοποθετηθουν οι νεες πλακες. Είναι αυτονόητο πως θα υπάρχει θέμα και με το αμάξι στο γκαράζ όταν θα υπάρχει θέμα με το αμάξι στον δρόμο.
makis269 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) μια φωτογραφία από τα μπάζα στην είσοδο και έξοδο του γκαράζ για να διαπιστώσουμε το πρόβλημα. και κάνεις μήνυση στον εργολάβο ότι δεν μπορούσες να πάρεις το αυτοκίνητο σου για να πας στο νοσοκομείο συγγενή σου και ζητάς αποζημίωση . Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από makis269
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, james01gr είπε Εδώ πριν 5 χρόνια κλάδεψαν δέντρα στον δρόμο και μας διαλυσαν την περίφραξη. Μετά από πολλά, την επισκευασαν. Τον χειμώνα που μας πέρασε, μας στοιβαξαν χιόνι στην περίφραξη και επειδή είναι από σύρμα, δεν άντεξε και έπαθε ζημιά. Για αυτό ακόμη τους κυνηγάμε να την επισκευασουν... Για κάτι τέτοια στέλνετε εξώδικα και κυνηγάτε τον δήμο. Μου αρέσει που το κράτος δεν σέβεται τον πολίτη και μετά απαιτεί πράγματα από τον πολίτη. 16 λεπτά πριν, makis269 είπε μια φωτογραφία από τα μπάζα στην είσοδο και έξοδο του γκαράζ για να διαπιστώσουμε το πρόβλημα. και κάνεις μήνυση στον εργολάβο ότι δεν μπορούσες να πάρεις το αυτοκίνητο σου για να πας στο νοσοκομείο συγγενή σου και ζητάς αποζημίωση . Μην συμβουλεύετε τέτοια πράγματα κόσμο που δεν έχει ιδέα, αντί να πάρει αποζημίωση παίζει να τον κάνετε να πληρώνει και από πάνω. Θα κάνει μήνυση υποστηρίζοντας πως αποκλείστηκε το αμάξι του στο σπίτι και δεν μπορούσε να βγει. Τα υπόλοιπα με αποζημιώσεις και τα γνωστά, μόνο κατόπιν συμβουλης δικηγόρου που θα χρειαστεί να πάει ο θιγόμενος.
Charismo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Καλά αυτό με τα έργα που τα ξεκινούν χωρίς κανένα σχέδιο στην Ελλάδα έχει καταντήσει ανέκδοτο. Σε εμάς μπροστά στην εταιρία ξεκίνησαν έργα τέλος του προηγούμενου έτους για αναδόμηση πεζοδρομίων, δρόμων κτλ. Μετά από περίπου δύο μήνες ολοκλήρωσαν τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι είχαν μείνει με χώμα σαν βάλτος. Όταν ρωτήσαμε πότε θα τους στρώσουν, μας ενημέρωσαν πως αφού στρώσουν πεζοδρόμιο και στο υπόλοιπο οικοδομικό τετράγωνο, θα στρώσουν μια και καλή το δρόμο. Περνάνε δύο εβδομάδες και βλέπουμε ένα πρωινό πως άρχισαν να τρυπάνε ΠΑΛΙ στα πλακάκια και τα πεζοδρόμια που οι ίδιοι είχαν στρώσει, γιατί λέει πρέπει να περάσει και γραμμή ρεύματος που δεν είχαν προβλέψει! Ούτε ξέρουν τι στρώνουν, ούτε ξέρουν τι τρυπάνε, ούτε ξέρουν από πού περνάνε οι γραμμές τους. Εγώ με δέκα ακόμα να το επιχειρούσαμε το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε, αφού στα τυφλά θα σκάβαμε.
makis269 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μην συμβουλεύετε τέτοια πράγματα κόσμο Είσαι δικηγόρος και το κατέχεις?
nikthanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 αν δεν ειναι πολλά, απλωσε τα μπάζα με φτυάρι στο δρόμο να μπορείς να βγαίνεις και να αφήσεις τον εργολάβο να βγάλει άκρη περα απο την πλάκα, ειναι ανεπίτρεπτο να κλείνουν εισόδους/εξόδους αυτοκινητων. κυνήγα τους όσο μπορείς για το δίκιο σου και μόνο για να τα καθαρισουν συντομα 1
Mpiftekis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Εφ'όσον ο εργολάβος είχε ειδοποιήσει για τα έργα, δε θα έπρεπε να έχετε βγάλει όλοι τα αυτοκίνητα σας απ'το γκαράζ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις