lector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εκλογες γαρ, και αυτος ο αχαρακτηριστος που εχουμε για δημαρχο στην περιοχη μου (εντος Αθηνας) αποφασισε προφανως να κανει "εργα" για να μπορει να ισχυριζεται οτι δε χαραμοτρωει. Αναπλαση πεζοδρομιων λοιπον. Το πρωτο προβλημα με αυτη την τακτικη, ειναι οτι με τον τροπο που κατασκευαζονται τα νεα πεζοδρομια, μειωνονται δραματικα οι θεσεις σταθμευσης. Το χειροτερο ομως, που εγινε σημερα, και δεν ειχα τη δυνατοτητα να αντιδρασω διοτι ελειπα λογω δουλειας, ειναι οτι γυρισα σπιτι και μπροστα στο γκαραζ (κλειστο υπογειο με ραμπιτσα) βρισκω αντι για πεζοδρομιο ενα σωρο μπαζα, με αποτελεσμα να ειναι πληρως μπλοκαρισμενη η εισοδος και η εξοδος. Και αναρωτιεμαι εγω τωρα, ειναι νομιμο αυτο; Ειναι ορθος τροπος εκτελεσης εργων; Δε θα επρεπε να εχει φροντισει ο εργολαβος (για τα μαστορια δεν συζηταμε) να τακτοποιηθει ο συγκεκριμενος χωρος ωστε να μην αχρηστευθει (για 1-2-3-δεν ξερω ποσες) μερες το γκαραζ; Και ενταξει να μη μπορεις να μπεις, λες παει στο διαλο ψαχνω να παρκαρω καπου αλλου. Αν το αυτοκινητο ή το μηχανακι ειναι ομως μεσα και δε μπορεις να βγεις, εκει τι γινεται; Σκεφτομαι να παω αυριο χαραματα πριν τη δουλεια στην τεχνικη υπηρεσια του δημου και να κανω φασαρια, οχι οτι θα γινει και κατι βεβαια, αλλα τουλαχιστον να βγαλω το αχτι μου με τους αχρηστους χαραμοφαηδες... 2
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Θα μπορούσες να κάνεις κάτι αν είχες όχημα μέσα και δεν μπορούσες να το βγάλεις. Αν δεν, αν πας πρωί απλά θα χάσεις από τον ύπνο σου. 1
takoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, lector είπε Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εκλογες γαρ, και αυτος ο αχαρακτηριστος που εχουμε για δημαρχο στην περιοχη μου (εντος Αθηνας) αποφασισε προφανως να κανει "εργα" για να μπορει να ισχυριζεται οτι δε χαραμοτρωει. Αναπλαση πεζοδρομιων λοιπον. Το πρωτο προβλημα με αυτη την τακτικη, ειναι οτι με τον τροπο που κατασκευαζονται τα νεα πεζοδρομια, μειωνονται δραματικα οι θεσεις σταθμευσης. Το χειροτερο ομως, που εγινε σημερα, και δεν ειχα τη δυνατοτητα να αντιδρασω διοτι ελειπα λογω δουλειας, ειναι οτι γυρισα σπιτι και μπροστα στο γκαραζ (κλειστο υπογειο με ραμπιτσα) βρισκω αντι για πεζοδρομιο ενα σωρο μπαζα, με αποτελεσμα να ειναι πληρως μπλοκαρισμενη η εισοδος και η εξοδος. Και αναρωτιεμαι εγω τωρα, ειναι νομιμο αυτο; Ειναι ορθος τροπος εκτελεσης εργων; Δε θα επρεπε να εχει φροντισει ο εργολαβος (για τα μαστορια δεν συζηταμε) να τακτοποιηθει ο συγκεκριμενος χωρος ωστε να μην αχρηστευθει (για 1-2-3-δεν ξερω ποσες) μερες το γκαραζ; Και ενταξει να μη μπορεις να μπεις, λες παει στο διαλο ψαχνω να παρκαρω καπου αλλου. Αν το αυτοκινητο ή το μηχανακι ειναι ομως μεσα και δε μπορεις να βγεις, εκει τι γινεται; Σκεφτομαι να παω αυριο χαραματα πριν τη δουλεια στην τεχνικη υπηρεσια του δημου και να κανω φασαρια, οχι οτι θα γινει και κατι βεβαια, αλλα τουλαχιστον να βγαλω το αχτι μου με τους αχρηστους χαραμοφαηδες... Κανε παραπονα στον δημο.. Σε email....Παντου τεχνικη υπηρεσια, dhmarxo, αντιδημαρχο, παντου αν ετσι που τα λες... Στειλε και φωτογραφιες μαζι...
greekfragma Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 αν οι εργασίες έχουν τελειώσει κάνεις αυτό που λες με άγνωστο χρονικό αποτέλεσμα. αν οι εργασίες συνεχίζονται γίνεσαι τσιμπούρι στο επιτόπιο συνεργείο/εργοδηγό επίβλεψη, μέχρι να βρουν λύση να σου αδειάσουν την είσοδο-έξοδο.
sdikr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, lector είπε Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εκλογες γαρ, και αυτος ο αχαρακτηριστος που εχουμε για δημαρχο στην περιοχη μου (εντος Αθηνας) αποφασισε προφανως να κανει "εργα" για να μπορει να ισχυριζεται οτι δε χαραμοτρωει. Αναπλαση πεζοδρομιων λοιπον. Το πρωτο προβλημα με αυτη την τακτικη, ειναι οτι με τον τροπο που κατασκευαζονται τα νεα πεζοδρομια, μειωνονται δραματικα οι θεσεις σταθμευσης. Το χειροτερο ομως, που εγινε σημερα, και δεν ειχα τη δυνατοτητα να αντιδρασω διοτι ελειπα λογω δουλειας, ειναι οτι γυρισα σπιτι και μπροστα στο γκαραζ (κλειστο υπογειο με ραμπιτσα) βρισκω αντι για πεζοδρομιο ενα σωρο μπαζα, με αποτελεσμα να ειναι πληρως μπλοκαρισμενη η εισοδος και η εξοδος. Και αναρωτιεμαι εγω τωρα, ειναι νομιμο αυτο; Ειναι ορθος τροπος εκτελεσης εργων; Δε θα επρεπε να εχει φροντισει ο εργολαβος (για τα μαστορια δεν συζηταμε) να τακτοποιηθει ο συγκεκριμενος χωρος ωστε να μην αχρηστευθει (για 1-2-3-δεν ξερω ποσες) μερες το γκαραζ; Και ενταξει να μη μπορεις να μπεις, λες παει στο διαλο ψαχνω να παρκαρω καπου αλλου. Αν το αυτοκινητο ή το μηχανακι ειναι ομως μεσα και δε μπορεις να βγεις, εκει τι γινεται; Σκεφτομαι να παω αυριο χαραματα πριν τη δουλεια στην τεχνικη υπηρεσια του δημου και να κανω φασαρια, οχι οτι θα γινει και κατι βεβαια, αλλα τουλαχιστον να βγαλω το αχτι μου με τους αχρηστους χαραμοφαηδες... Μήπως δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες; Λογικά υπήρχε ενημέρωση οτι θα γίνουν εργασίες με ταινία, εκεί θα έλεγε και απο πότε εως πότε
lector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Προφανως και δεν εχουν τελειωσει οι εργασιες, δεν ειναι δυνατον να εχουν τελειωσει και ολα τα πεζοδρομια παντου γυρω γυρω να αποτελουνται απο μπαζα. Ενημερωση υπηρχε, για να μην υπαρχουν παρκαρισμενα αυτοκινητα στα πεζοδρομια και εμποδιζουν τα εργα. Και οντως ολοι απομακρυναν τα αυτοκινητα απο τα πεζοδρομια. Αλλο αυτο ομως και αλλο να αποκλειστει το γκαραζ. Θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν απομακρυνθει τα μπαζα και ας εμενε πατημενο χωμα μεχρι να τοποθετηθουν οι νεες πλακες.
greekfragma Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 1 minute ago, lector said: Προφανως και δεν εχουν τελειωσει οι εργασιες, δεν ειναι δυνατον να εχουν τελειωσει και ολα τα πεζοδρομια παντου γυρω γυρω να αποτελουνται απο μπαζα. Ενημερωση υπηρχε, για να μην υπαρχουν παρκαρισμενα αυτοκινητα στα πεζοδρομια και εμποδιζουν τα εργα. Και οντως ολοι απομακρυναν τα αυτοκινητα απο τα πεζοδρομια. Αλλο αυτο ομως και αλλο να αποκλειστει το γκαραζ. Θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν απομακρυνθει τα μπαζα και ας εμενε πατημενο χωμα μεχρι να τοποθετηθουν οι νεες πλακες. μάντεψε με ποιούς και πού θα πίνεις καφέ αύριο το πρωί στις 7:30 1
lector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, takoulou είπε Κανε παραπονα στον δημο.. Σε email....Παντου τεχνικη υπηρεσια, dhmarxo, αντιδημαρχο, παντου αν ετσι που τα λες... Στειλε και φωτογραφιες μαζι... Την προηγουμενη φορα που χρειαστηκε (για αλλο λογο ασχετο, φθορα στο αμαξι μου λογω κακοτεχνιας σε δρομο) να κανω παραπονα στο δημο, γραπτως με φωτογραφιες και αριθμο πρωτοκολλου, απαντηθηκε μετα απο μερικους μηνες, και η απαντηση συνοπτικα ηταν "στα @@ μας, αν δε σου αρεσει βαλε δικηγορο να μας κανει αγωγη" (με πιο κομψο τροπο βεβαια αλλα η ουσια αυτη ηταν).
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 1 hour ago, lector said: αλλα τουλαχιστον να βγαλω το αχτι μου με τους αχρηστους χαραμοφαηδες... Αν είναι απλά να νιώσεις καλύτερα go for it, αλλιώς μην ασχοληθείς καν.
lector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε μάντεψε με ποιούς και πού θα πίνεις καφέ αύριο το πρωί στις 7:30 Μη λουσω κανεναν με τον καφε φοβαμαι, και παει και χαραμι ο καφες. Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αν είναι απλά να νιώσεις καλύτερα go for it, αλλιώς μην ασχοληθείς καν. Η αληθεια ειναι οτι εχω μια περιεργεια να δω με ποιο τροπο θα δικαιολογησουν αυτο το εκτρωμα.
andreaspA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 "εφτιαξαν στο πεζοδρομιο εξω απο το σπιτι μου, μετα απο 1μιση χρονο που παλευα για να μπορεσω να φτιαξω ταυτοχρονα και την αυλοπορτα μου που το πευκο την ειχε πεταξει στον αερα. Ηρθαν δυο αλβανοι , με ενα φτυαρι, ενα γκασμα και ενα καροτσι. Μαζευαν τα μπαζα (τις παλιες πλακες) τις εβαζαν στο καροτσι και τις πηγαιναν στον καδο με τα μπαζα. Αντι να εχουν ενα μαδερι ομως και να ανεβαινουν επανω να αδειαζουν, τα αδειαζαν με το χερι. Στην ερωτηση μου γιατι δεν εχουν ενα μαδερι να τελειωνουν η απαντηση ηταν ... Για να γραφουμε περισσοτερα μεροκαματα. Ετσι αργουμε! Οι δημοι ειναι εγκληματικες οργανωσεις. Ειναι εκκολαπτηρια απατεώνων! 5
Maurikycli Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Κατάθεσε ηλεκτρονικά το παράπονό σου στο δήμο για να αρχίσεις να ξεθυμαίνεις από τώρα, σιγά-σιγά.
korakios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, lector είπε Την προηγουμενη φορα που χρειαστηκε (για αλλο λογο ασχετο, φθορα στο αμαξι μου λογω κακοτεχνιας σε δρομο) να κανω παραπονα στο δημο, γραπτως με φωτογραφιες και αριθμο πρωτοκολλου, απαντηθηκε μετα απο μερικους μηνες, και η απαντηση συνοπτικα ηταν "στα @@ μας, αν δε σου αρεσει βαλε δικηγορο να μας κανει αγωγη" (με πιο κομψο τροπο βεβαια αλλα η ουσια αυτη ηταν). Συνήγορος του Πολίτη
lector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, korakios είπε Συνήγορος του Πολίτη Ακομα κι αν εχουν περασει καποια χρονια παιζει να στεκει ακομα ομως;
filipprin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω θα σου πρότεινα πρώτα να βαρέσεις σκοπιά το πρωι μπας και πετύχεις πουθενά γύρο το συνεργείο και τα μαζεψει Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από filipprin
Προτεινόμενες αναρτήσεις