rouxlas86 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, έχω την LG C2 αγορασμένη τον Νοέμβριο. Σήμερα στην δεξιά πλευρά εκεί που ξεκινάει το πλαίσιο υπάρχουν δυο στίγματα. Την τηλεόραση την προσέχω πάρα πολύ, και ακόμα games με στατικό HUD αποφεύγω να παίξω για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα χαλάσει γρήγορα. Πήρα το service μου είπε θα μιλήσει μαζί μου τεχνικός για να έρθουν να την πάρουνε και να κάνουνε αλλαγή στο panel. Η αλλαγή panel δικαιλογείται ή θα υπάρχει επίπτωση στην ποιότητα κατασκευής της τηλεόρασης και θα έπρεπε να απαιτήσω αλλαγή με νεα τηλεόραση. Απλά θέλω να ενημερωθώ για να ξέρω. Ευχαριστώ πολύ
VagTz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 On 14/06/2023 at 19:13, rouxlas86 said: Καλησπέρα, έχω την LG C2 αγορασμένη τον Νοέμβριο. Σήμερα στην δεξιά πλευρά εκεί που ξεκινάει το πλαίσιο υπάρχουν δυο στίγματα. Την τηλεόραση την προσέχω πάρα πολύ, και ακόμα games με στατικό HUD αποφεύγω να παίξω για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα χαλάσει γρήγορα. Πήρα το service μου είπε θα μιλήσει μαζί μου τεχνικός για να έρθουν να την πάρουνε και να κάνουνε αλλαγή στο panel. Η αλλαγή panel δικαιλογείται ή θα υπάρχει επίπτωση στην ποιότητα κατασκευής της τηλεόρασης και θα έπρεπε να απαιτήσω αλλαγή με νεα τηλεόραση. Απλά θέλω να ενημερωθώ για να ξέρω. Ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα φίλε μου νέα τηλεόραση θα μπορούσες να απαιτήσεις και είναι υποχρεωμένοι να σου την αλλάξουν μόνο αν ήταν στο doa δηλαδή σου ερχόταν έτσι . Από τη στιγμή που είναι εντός εγγύησης αλλά έχουν περάσει μήνες από την αγορά η εταιρία θα διορθώσει το πρόβλημα όπως νομίζει αυτή που συνήθως σημαίνει service και αλλαγή πάνελ . Η τηλεόραση θα είναι όπως ήταν πριν δεν θα χάσει κάτι. Παρόλα αυτά μπορείς να δοκιμάσεις να ζητήσεις αντικατάσταση δεν χάνεις κάτι .
Konstantinio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Στις 14/6/2023 στις 7:13 ΜΜ, rouxlas86 είπε Καλησπέρα, έχω την LG C2 αγορασμένη τον Νοέμβριο. Σήμερα στην δεξιά πλευρά εκεί που ξεκινάει το πλαίσιο υπάρχουν δυο στίγματα. Την τηλεόραση την προσέχω πάρα πολύ, και ακόμα games με στατικό HUD αποφεύγω να παίξω για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα χαλάσει γρήγορα. Πήρα το service μου είπε θα μιλήσει μαζί μου τεχνικός για να έρθουν να την πάρουνε και να κάνουνε αλλαγή στο panel. Η αλλαγή panel δικαιλογείται ή θα υπάρχει επίπτωση στην ποιότητα κατασκευής της τηλεόρασης και θα έπρεπε να απαιτήσω αλλαγή με νεα τηλεόραση. Απλά θέλω να ενημερωθώ για να ξέρω. Ευχαριστώ πολύ Καλησπερα σου κανουν αλλαγη πανελ στον χωρο σου δεν χρειαζεται καν να στην παρουνε. Αν τυχων δεν υπαρχει πανελ σου δινουνε καινουρια.
tkin73 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Αλλαγή πάνελ άρα νέα τηλεόραση πρακτικά με 0 ωρες.
osalonikios1977 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Σε γνωστό youtuber από Αγγλία όμως πήγαν οι τεχνικοί της lg σπίτι του, βάλανε την τηλεόραση κάτω και της άλλαξαν το πάνελ. Λογικά και στην Ελλάδα έτσι γίνεται.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Στις 14/6/2023 στις 7:13 ΜΜ, rouxlas86 είπε Καλησπέρα, έχω την LG C2 αγορασμένη τον Νοέμβριο. Σήμερα στην δεξιά πλευρά εκεί που ξεκινάει το πλαίσιο υπάρχουν δυο στίγματα. Την τηλεόραση την προσέχω πάρα πολύ, και ακόμα games με στατικό HUD αποφεύγω να παίξω για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα χαλάσει γρήγορα. Πήρα το service μου είπε θα μιλήσει μαζί μου τεχνικός για να έρθουν να την πάρουνε και να κάνουνε αλλαγή στο panel. Η αλλαγή panel δικαιλογείται ή θα υπάρχει επίπτωση στην ποιότητα κατασκευής της τηλεόρασης και θα έπρεπε να απαιτήσω αλλαγή με νεα τηλεόραση. Απλά θέλω να ενημερωθώ για να ξέρω. Ευχαριστώ πολύ Θα στην αλλάξουν λογικά. Αυτά τα σημάδια μοιάζουν να έγιναν από επιπλέον πίεση σε αυτά τα σημεία (μπορεί και από το ίδιο το σασί κλπ).
Dantε Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μη στη βγαλουν εκτος εγγυησης μονο, καθως ανετα μπορει να ισχυριστει καποιος οτι την επιασες με δυναμη εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα