Προς το περιεχόμενο

wireless android auto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σας καταναλώνει υπερβολικά την μπαταρία;

Έχω το AA wireless εδώ κι ένα χρόνο και δεν το βάζω για αυτό το λόγο. Έχει ασύρματη φόρτιση το αυτοκίνητο, αλλά δεν έχει το κινητό.

Δημοσ.
15 hours ago, famas said:

Δεν σας καταναλώνει υπερβολικά την μπαταρία;

Έχω το AA wireless εδώ κι ένα χρόνο και δεν το βάζω για αυτό το λόγο. Έχει ασύρματη φόρτιση το αυτοκίνητο, αλλά δεν έχει το κινητό.

Και το δικο μου το Ottocast το ξεσκιζει. Ζεσταινεται αρκετα το κινητο!

• Confused 1
Δημοσ.

Λοιπον πηρα το AAwireless και ειμαι ευχαριστημενος.Δεν κανει διακοπες και δουλευει αψογα.Δυστυχως ομως ρουφαει την μπαταρια οπως ο αλκοολικος το οινοπνευμα.Σε μια ωρα τρωει το 10%-15%. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Λοιπον πηρα το AAwireless και ειμαι ευχαριστημενος.Δεν κανει διακοπες και δουλευει αψογα.Δυστυχως ομως ρουφαει την μπαταρια οπως ο αλκοολικος το οινοπνευμα.Σε μια ωρα τρωει το 10%-15%. 

Για μακρινό ταξίδι εγώ το βάζω με καλώδιο. Το wireless είναι καλό για κοντινά ταξίδια να μην χρειάζεται κάθε φορά να το βγάζεις από την τσέπη.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, cumulus είπε

Μήπως τρέχεις το gps ταυτόχρονα ??

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ ένα αντίγραφο από ali κει δουλεύει εξαιρετικά σε Toyota CHR με iPhone 13!

Σε δέκα μέρες παρέλαβα και εγκαταστάθηκε όσο περίμενα σε φανάρι! Τόσο απλά και γρήγορα . Οποίος το σκέφτεται να το κάνει χθες.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, panosvlass είπε

Τσίμπησα και εγώ ένα αντίγραφο από ali κει δουλεύει εξαιρετικά σε Toyota CHR με iPhone 13!

Σε δέκα μέρες παρέλαβα και εγκαταστάθηκε όσο περίμενα σε φανάρι! Τόσο απλά και γρήγορα . Οποίος το σκέφτεται να το κάνει χθες.

Για δώσε και το link να το δούμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lamogio01 είπε

Για δώσε και το link να το δούμε.

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει το link.

Το μόνο που πρέπει να προσέξει οποίος αγοράσει, είναι να διαλέξει την έκδοση που χρειάζεται για iOS ή Android 

Στις 20/6/2023 στις 11:44 ΠΜ, emperor4her είπε

βλεπω το εχει 35 τωρα, ή ισως ειχα καποιο κουπονι που περασε αυτοματα, δεν θυμαμαι..

εκανε 10-12 μερες, ηρθε με ΕΛΤΑ COURIER και 0 μεταφορικα. 

https://a.aliexpress.com/_mKXThni

δεν μου εχει κολησει στον 1 μηνα που το χρησιμοποιω καθε μερα, συνδεεται αυτοματα το κινητο και παιζει κατευθειαν youtube. στα θετικα οτι δεν ζεσταινεται το κινητο οπως πριν με το καλωδιο. 

επισης αναγνωριζει χωρις να παταω κουμπι το hey google κατευθειαν 

οτι αλλο θελεις με ρωτας. 

Screenshot_20230620_114321_AliExpress.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/7/2023 στις 4:58 ΜΜ, panosvlass είπε

Το CHR ποιάς χρονιάς είναι; έχω ένα του 17 και έχω αμφιβολίες εαν θα συνεργαστεί.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Satcom είπε

Το CHR ποιάς χρονιάς είναι; έχω ένα του 17 και έχω αμφιβολίες εαν θα συνεργαστεί.

Του ‘21. Αν σου δουλεύει το CarPlay ή Android Auto με το καλώδιο θα δουλεύει και αυτό. 
Σου έχω στείλει και pm για να μην ενοχλούμε το θέμα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής κάψιμο

Έχω στο αμάξι μια pioneer 9200

Αυτή πιάνει ασύρματα το android auto και γι'αυτό τη πήρα

Πριν κάνα μήνα έβγαλε ένα ποβλημα και την έδωσα για φτιαξιμο

Είναι κλασσικό θέμα αποτι είδα

Κάτι γίνεται με το software και κολλάει

Αλλάζουν μια sd και φτιάχνει

Απο όταν τη πήρα δε μπορώ να συνδέσω το κινητό ασύρματα

με καλώδιο συνδέεται

Με της γυναίκας το κινητό συνδέθηκα σε 3 δευτερόλεπτα

το κινητό μου το  τρέχει android 11 και 10.6 android auto Xiaomi 9tpro

της γυναίκας τρέχει android 10 με 10.5 android auto Samsung a9

Πάει το μυαλό κανενός τι γίνεται;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εκτος απο ανταπτορες  που απο οτι καταλαβα θελουν το αυτοκινητο να εχει εργοστασιακη οθονη κατι σαν αυτο εχει δοκιμασει καποιος 

https://dedalos.gr/index.php?route=product/product&product_id=87548

Ειχα οθονη Kenwood δυο din σε Honda CRV και για πλοηγηση navibox  τα ξηλωσα και εβαλα την εργοστασιακη πηγη

Κατι σαν το παραπανω θα μπορει να δουλεψει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...