Προς το περιεχόμενο

wireless android auto

cumulus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δες πρώτα απ' όλα μήπως η πηγή υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση απλά με firmware update. Για να 'ναι του '22 το αυτοκίνητο, λογικά έχεις MIB3, το οποίο σαν hardware έχει τη δυνατότητα. Βασικά στην Audi (σ' αντίθεση με τη «μαμά» VW) και στα MIB2 βάζαν το ασύρματο module παλιότερα, εσύ σίγουρα έχεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

56 λεπτά πριν, Haldol είπε

Δες πρώτα απ' όλα μήπως η πηγή υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση απλά με firmware update. Για να 'ναι του '22 το αυτοκίνητο, λογικά έχεις MIB3, το οποίο σαν hardware έχει τη δυνατότητα. Βασικά στην Audi (σ' αντίθεση με τη «μαμά» VW) και στα MIB2 βάζαν το ασύρματο module παλιότερα, εσύ σίγουρα έχεις...

Ενδιαφερον δεν το ηξερα.

5 ώρες πριν, cumulus είπε

Επειδη εχω βαρεθει βαζε βγαζε καλωδια,εχει δοκιμασει κανεις κανενα ανταπτορα που να κανει σωστη δουλεια;

Το αυτοκινητο ειναι audi q3 του 2022.

Συμπάσχω. Με ενδιαφέρει κ εμένα αλλά για CarPlay

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Κι όμως. ΜΙΒ3 έχει αλλά το ασύρματο σε εμένα τουλάχιστον δεν ενεργοποιείται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Έχω κάνει firm update, έχω δοκιμάσει οτι λύση υπήρχε με obd11 κανένα απολυτως αποτέλεσμα. Η αντιπροσωπεία ισχυρίζεται ότι δεν έχει το 5g Wi-Fi router το αμάξι για αυτό και δε γίνεται…(παρόλο που το πληρώσαμε για ασύρματο)

Μόλις τώρα, paylidis είπε

Κι όμως. ΜΙΒ3 έχει αλλά το ασύρματο σε εμένα τουλάχιστον δεν ενεργοποιείται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Έχω κάνει firm update, έχω δοκιμάσει οτι λύση υπήρχε με obd11 κανένα απολυτως αποτέλεσμα. Η αντιπροσωπεία ισχυρίζεται ότι δεν έχει το 5g Wi-Fi router το αμάξι για αυτό και δε γίνεται…(παρόλο που το πληρώσαμε για ασύρματο)

Ναι, το ασύρματο CarPlay θέλει WiFi στα 5 GHz. Υποχρεωτικά. Εν τω μεταξύ σήμερα το έψαχνα, μήπως κάνω κάτι με το δικό μου (που'χω μόνο ενσύρματο) γι' αυτό απάντησα με τόση άνεση... παντού είδα ότι «το ΜΙΒ3 είναι plug 'n' play». Πφ.

Κ επ αυτού αμφιβάλω. Δεν είναι δυνατόν απλούστερα μοντέλα πχ skoda vw να έχουν 5G κ το q3 να μην έχει… γενικά το multimedia του πάντως είναι για τα μπάζα σε σχέση με τα υπόλοιπα του group

Το μονο που βρηκα Ελλαδα κ τυχαινει να ναι κ διπλα στο σπιτι μου ειναι αυτο

Τι λετε να το τσιμπησω ?? Εχω iq συστημα στο αυτοκινητο

https://www.adaptoras.gr/proion/tiktaalik-autopro-android-auto-apple-carplay-wireless-adapter-black/?skr_prm=WyIzOTVlZDRhNi1mNGMxLTRkZWMtODFjZi03ZDc0MzBlZGY1N2IiLDE2ODY4NTA4MzAxODMseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Στις 14/6/2023 στις 3:21 ΜΜ, cumulus είπε

Επειδη εχω βαρεθει βαζε βγαζε καλωδια,εχει δοκιμασει κανεις κανενα ανταπτορα που να κανει σωστη δουλεια;

Το αυτοκινητο ειναι audi q3 του 2022.

Εγω πηρα ενα απο Alli με 30Ε και δουλευει υποδειγματικα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kylonikk είπε

μπορεις να μου πεις ποιο πηρες πλιζ?

βλεπω το εχει 35 τωρα, ή ισως ειχα καποιο κουπονι που περασε αυτοματα, δεν θυμαμαι..

εκανε 10-12 μερες, ηρθε με ΕΛΤΑ COURIER και 0 μεταφορικα. 

https://a.aliexpress.com/_mKXThni

δεν μου εχει κολησει στον 1 μηνα που το χρησιμοποιω καθε μερα, συνδεεται αυτοματα το κινητο και παιζει κατευθειαν youtube. στα θετικα οτι δεν ζεσταινεται το κινητο οπως πριν με το καλωδιο. 

επισης αναγνωριζει χωρις να παταω κουμπι το hey google κατευθειαν 

οτι αλλο θελεις με ρωτας. 

Screenshot_20230620_114321_AliExpress.jpg

Επεξ/σία από emperor4her

2 hours ago, emperor4her said:

Εγω πηρα ενα απο Alli με 30Ε και δουλευει υποδειγματικα.. 

43 minutes ago, emperor4her said:

βλεπω το εχει 35 τωρα, ή ισως ειχα καποιο κουπονι που περασε αυτοματα, δεν θυμαμαι..

εκανε 10-12 μερες, ηρθε με ΕΛΤΑ COURIER και 0 μεταφορικα. 

https://a.aliexpress.com/_mKXThni

δεν μου εχει κολησει στον 1 μηνα που το χρησιμοποιω καθε μερα, συνδεεται αυτοματα το κινητο και παιζει κατευθειαν youtube. στα θετικα οτι δεν ζεσταινεται το κινητο οπως πριν με το καλωδιο. 

επισης αναγνωριζει χωρις να παταω κουμπι το hey google κατευθειαν 

οτι αλλο θελεις με ρωτας. 

Screenshot_20230620_114321_AliExpress.jpg

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...