Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "Αμάξι χωρίς τούρμπο δεν βελτιώνεται" είναι ένας καλός γενικός κανόνας που αν και δεν ισχύει πάντα, στην περίπτωσή σου ισχύει. 

Για κάθε μοντέλο μπορεί να βρεις 5-10 καγκουρες που έχουν ξοδέψει €€€ και ισχυρίζονται ότι έκανε διαφορά αλλά σπάνια θα ισχύει. 

• Like 1
Δημοσ.

η καλύτερη βελτίωση που θα μπορούσες να κάνεις με 1000 ευρώ θα ήταν μια τετράδα coilover για να βελτιώσεις πολύ την συμπεριφορά του στο στρίψιμο. Εαν είσαι της ευθείας τότε απλά κράτα τα λεφτά σου καθώς ο συγκεκριμένος κινητήρας δεν δέχεται βελτίωση.

• Like 3
Δημοσ.

σε ατμόσφαιρα δεν σηκώνει και πολύ στην χειρότερη βάλε ένα φίλτρο αερα dna/knn (χωρίς να αλλαξει το box) να εχεις μια αίσθηση της αλλαγής να έχει και μικρο διαφορα στην απόκριση και από εκεί και πέρα όσο καλύτερα συντηρημένο ειναι τόσο θα σε πάει και θα αποδίδει κατάλληλα

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Μάριος Στ. είπε

Καλησπέρα σε όλους, διαθέτω mini cooper 2004(δεν είναι το S) 116hp 1600 κυβικά. Θέλω να κάνω κάποιες βελτιώσεις αλλά σαν αρχάριος δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Δεν θέλω να βάλω τούρμπο μιας και που ο κινητήρας μαμά δεν έχει, για προβλήματα σε ΚΤΕΟ και τροχαία. Τι προτείνετε; 

Εάν είναι καλο- συντηρήμενο κράτησε τα χρήματα και βλέπεις για άλλο όχημα .

Πολλά θα δώσεις λίγα θα λάβεις λόγω ατμοσφαιρικου μοτέρ .

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Μάριος Στ. είπε

Σε 3 μήνες μπορεί να έχω και τα 2πλα λεφτά. Ένας σοβαρός άνθρωπος παίζει εδώ μέσα; Η είστε όλοι πρώτοι στην ειρωνία;  Είπα είμαι αρχάριος

Υποψιάζομαι ότι είσαι συνομήλικος με το μίνι.Κράτα το χιλιάρικο για το επόμενο σου αμάξι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου δεν αξίζει να ασχοληθείς..Αν θες να κάνεις οπωσδήποτε κάτι στο αμάξι βάλε ένα φιλτράκι ελεύθερο και ένα τελικό εξάτμισης (ίσα ίσα να κάνει λίγο μπάσο,να μην κουράζει) .. κάτι παραπάνω από αυτά είναι χάσιμο χρημάτων..

(Όχι ότι αυτά που σου είπα δεν είναι, αλλά εντάξει, είναι επιτρεπτά και λίγα χρήματα)

Επεξ/σία από kaykis27
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Μάριος Στ. είπε

Καλησπέρα σε όλους, διαθέτω mini cooper 2004(δεν είναι το S) 116hp 1600 κυβικά. Θέλω να κάνω κάποιες βελτιώσεις αλλά σαν αρχάριος δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Δεν θέλω να βάλω τούρμπο μιας και που ο κινητήρας μαμά δεν έχει, για προβλήματα σε ΚΤΕΟ και τροχαία. Τι προτείνετε; 

Αν θέλεις να χαρείς το αμάξι σου,συντηρησε το σωστά και μην το «πειράξεις»

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Μάριος Στ. είπε

Σε 3 μήνες μπορεί να έχω και τα 2πλα λεφτά. Ένας σοβαρός άνθρωπος παίζει εδώ μέσα; Η είστε όλοι πρώτοι στην ειρωνία;  Είπα είμαι αρχάριος

Με πάσα σοβαρότητα, αν πάρεις τα λεφτά σου και τα ρίξεις στα σκουπίδια θα έχεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δουλευοντας στην αυτοκινητοβιομηχανια τα τελευταια 27 χρόνια (και στην BMW / MINI στο εξωτερικό) σε θέσεις Customer service, μελετών αξιοπιστίας, quality, κλπ. κλπ, θα σου πρότεινα (το είπαν και άλλοι πιο πάνω) να το ξεφορτωθείς άμεσα και να πάρεις κάτι πιο αξιόπιστο σε βλάβες / προβλήματα / ποιότητα κατασκευής.....

• Like 2
Δημοσ.
Στις 14/6/2023 στις 3:17 ΜΜ, Μάριος Στ. είπε

Τι σε προβληματιζει στην αποδοση του κινητηρα? 15κιλα στις 4500στρ.  Αισθανεσαι αδυναμια στις χαμηλες στροφες? Απο ποιες στροφες και πανω ξεκιναει να σε ικανοποιει..?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...