Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, διαθέτω mini cooper 2004(δεν είναι το S) 116hp 1600 κυβικά. Θέλω να κάνω κάποιες βελτιώσεις αλλά σαν αρχάριος δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Δεν θέλω να βάλω τούρμπο μιας και που ο κινητήρας μαμά δεν έχει, για προβλήματα σε ΚΤΕΟ και τροχαία. Τι προτείνετε; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Μάριος Στ. είπε

Καλησπέρα σε όλους, διαθέτω mini cooper 2004(δεν είναι το S) 116hp 1600 κυβικά. Θέλω να κάνω κάποιες βελτιώσεις αλλά σαν αρχάριος δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Δεν θέλω να βάλω τούρμπο μιας και που ο κινητήρας μαμά δεν έχει, για προβλήματα σε ΚΤΕΟ και τροχαία. Τι προτείνετε; 

ξεκινα με το να αλλαξεις αυτοκινητο για αρχη. Τι να πρωτο φτιαξεις απο αυτο....

• Like 4
Δημοσ.

Εισαι αποφασισμενος οτι θα το κρατησεις για καποια χρονια? Τι ακριβως θελεις να βελτιωσεις? Απλα να τραβαει καλυτερα? Να στριβει καλυτερα? Να ακουγεται καλυτερα κ ας μην ερχεται? Να γραφεις 2-3ες κατω απο το σπινιαρισμα? Και ποσα εισαι διατεθιμενος να δωσεις γιατι μπλεκεις με ακριβουτσικο σπορ ειναι η αληθεια κ για το συγκεκριμενο αυτοκινητο κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το κρατήσω σίγουρα κάποια χρόνια ακόμα. Να αυξήσω ιπποδύναμη, να πιάνει πιο γρήγορα χιλιόμετρα, σε καμία περίπτωση απλά ήχο δεν έχει νόημα. Από χρήματα έως 1000 περίπου.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Με 1000 ευρω βαλε ενα PS5 μεσα για να παιζεις κανα arcade racing game, γιατι να παει πιο γρηγορα το cooper με τοσα, δε προκειται.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 3 μήνες μπορεί να έχω και τα 2πλα λεφτά. Ένας σοβαρός άνθρωπος παίζει εδώ μέσα; Η είστε όλοι πρώτοι στην ειρωνία;  Είπα είμαι αρχάριος

Επεξ/σία από Μάριος Στ.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Μάριος Στ. είπε

Σε 3 μήνες μπορεί να έχω και τα 2πλα λεφτά. Ένας σοβαρός άνθρωπος παίζει εδώ μέσα; Η είστε όλοι πρώτοι στην ειρωνία;

μια φορα και ενα καιρο (αληθινη ιστορια)  ηταν 2 νεοι σχετικα αγορασαν ενα ιχ σα το δικο σου. Ο ενας πηρε τη φτηνη εκδοση (δε ξερω αν ειχε καν ζαντες αλουμινιου) και ο αλλος τη νορμαλ (με ηλιοροφη). Ο δευτερος εριξε ενα σκασμο λεφτα : αυτοκολλητα, προβολακια μπροστα, εξατμιση, φιλτρο κτλ. Ο αλλος εδινε μονο για βενζινη και συνεργειο οποτε επρεπε. Καποια στιγμη αυτος με το απλο αποφασισε να το πουλησει: σε 2 εβδομαδες το πουλησε σε καλη τιμη. Ο αλλος ζηλεψε και θελησε και αυτος. Ε, ακομα το εχει μετα απο 15 μηνες και παλευει (εχει ριξει 4-5 φορες τη τιμη αλλα θα μπει μεσα πολλες χιλιαδες ευρω)

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ.

Εσύ το ξεκίνησες... το 1ο στάδιο (πρόγραμμα,φίλτρο,εξάτμιση) θα σου δώσει ένα 5% παραπανω μονο, αφού δεν έχεις τούρμπο. Και Θα βγει κανένα τριχιλιαρο.. 

Οπότε όχι..  δεν αξίζει... 

• Like 2
Δημοσ.

Σε αυτά τα αυτοκίνητα κοιτάς μόνο το service τους και τίποτα παραπάνω. 

Μια χαρά αυτοκίνητο είναι αν το έχεις σε καλή κατάσταση και δεν καίει βαρέλια λάδι. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Μάριος Στ. είπε

Σε 3 μήνες μπορεί να έχω και τα 2πλα λεφτά. Ένας σοβαρός άνθρωπος παίζει εδώ μέσα; Η είστε όλοι πρώτοι στην ειρωνία;  Είπα είμαι αρχάριος

Τα χρήματα είναι όντως λίγα, το συγκεκριμένο φόρουμ δεν είναι ιδανικό για τεχνικές ερωτήσεις αυτοκινήτων... ο καθένας λέει τι έχει ακούσει από τον μπατζανακι του που του το είπε ο αδερφός του που το άκουσε από τον πεθερό κτλ

Είναι ένα ιδιότροπο αυτοκίνητο που το μόνο που θέλει είναι σωστό και γνώστη μηχανικό για μην πληρώνεις κάθε πρόβλημα χ2/χ3.

Σου στέλνω σε π.μ. το γκρουπ για Mini να ρωτήσεις εκεί και θα σε κατευθύνουν ιδιοκτήτες που ήδη τα έχουν κάνει.

• Like 2
Δημοσ.

Σε ατμοσφαιρικό αυτοκίνητο δεν υπάρχει απολύτως καμία δυνατότητα «ήπιας» βελτίωσης. Το να πάρεις 5 άλογα θα'ναι κατόρθωμα. Συνήθως με ΦΠΕ παίρναν... 2-3 (ναι, ολόκληρα) ενώ είχαν διαθέσει πόσα χρήματα και απογοητεύονταν. Αν θες να το κάνεις πιστάδικο και να πάρεις 30+ είναι πιο εύκολο από μία απλή, καθημερινή βελτίωση. Φυσικά έτσι ξεχνάς τη μετακίνηση και τη βόλτα.

Σε turbo ακόμα και με σκέτο πρόγραμμα ανεβάζεις αρκετά, εύκολα και με χαμηλό κόστος. Εσύ, το καλύτερο που έχεις να κάνεις εφόσον δε σε ικανοποιεί, είναι να μπεις στο car.gr και να βάλεις αγγελία...

:P

• Like 3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...