Προς το περιεχόμενο

AppleCare iPhone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Έχεις US Apple ID;

Και εγώ αγοράζω apple care+ γερμανικά, αλλά με γερμανική κάρτα. Δεν έχω ξαναδεί να περνάει κάρτα άλλης χώρας.

Όχι, κανονικά με το ελληνικό Apple ID και τη payzy, απλά έβαλα διεύθυνση απο Καλιφόρνια 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, feelihipo είπε

Όχι, κανονικά με το ελληνικό Apple ID και τη payzy, απλά έβαλα διεύθυνση απο Καλιφόρνια 

Πρώτη φορά το ακούω αυτό να ισχύει και να το δέχεται. Η διεύθυνση είναι random ή έβαλες κάποια δική σου;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Πρώτη φορά το ακούω αυτό να ισχύει και να το δέχεται. Η διεύθυνση είναι random ή έβαλες κάποια δική σου;

Έψαξα random California address και έβαλα το πρώτο που βρήκα.

Γενικά το κόλπο δουλεύει συχνά, YouTube Premium Τουρκίας, PSN κλπ.

🤷🏻‍♂️

Δημοσ.
1 hour ago, feelihipo said:

Έψαξα random California address και έβαλα το πρώτο που βρήκα.

Γενικά το κόλπο δουλεύει συχνά, YouTube Premium Τουρκίας, PSN κλπ.

🤷🏻‍♂️

Απλά σε αυτήν την περίπτωση δε μιλάμε για μια απλή συνδρομή, αλλά για ασφαλιστικό προϊόν, και το αδίκημα εξαπάτησης ασφαλιστικής εταιρείας (insurance fraud) είναι αρκετά σοβαρό. Δεν ξέρω αν θα το έκανα. Πες μας αν έχεις κάποιο πρόβλημα. Το λιγότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι αναδρομικά να το ψάξουν και να σου στείλουν το μπιλιέτο για όλα τα συμβάντα που σε κάλυψαν. Παρακινδυνευμένο θα έλεγα. 

Δημοσ.

Το Apple Care+ αφορά κατοίκους της χώρας που πωλείται οπως λέει και στο Amazon πχ στο Αγγλικό

-By purchasing AppleCare+, you confirm that you are over 18 and resident in the United Kingdom

Ευχομαι να μην χρειαστείς την συγκεκριμένη υπηρεσία, αν και την πλήρωσες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ποιές είναι οι κινήσεις σου @feelihipo; Θα το ρισκάρεις και θα είσαι σε φάση 🤷🏻‍♂️ ή κατάλαβες ότι μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος και θα το ακυρώσεις; Και πάλι θα υπογραμμίσω ότι δεν έχεις πάρει συνδρομή να βλέπεις βιντεάκια, αλλά έχεις επισυνάψει ασφαλιστικό συμβόλαιο με τον ασφαλιστικό κολοσσό AIG (https://www.aig.com/) που βρίσκεται πίσω από το AppleCare+. Μια στραβή να γίνει, θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. 

Επεξ/σία από enlightened
Δημοσ.
1 ώρα πριν, enlightened είπε

Τελικά ποιές είναι οι κινήσεις σου @feelihipo; Θα το ρισκάρεις και θα είσαι σε φάση 🤷🏻‍♂️ ή κατάλαβες ότι μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος και θα το ακυρώσεις; Και πάλι θα υπογραμμίσω ότι δεν έχεις πάρει συνδρομή να βλέπεις βιντεάκια, αλλά έχεις επισυνάψει ασφαλιστικό συμβόλαιο με τον ασφαλιστικό κολοσσό AIG (https://www.aig.com/) που βρίσκεται πίσω από το AppleCare+. Μια στραβή να γίνει, θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κανένα θέμα με το ρίσκο, έχει κάνει τόσος κόσμος εγγραφή με VPN κλπ και σιγά μην τρέξει η AIG να βρει την εγκυροτηρα του κάθε AppleCare, για ένα claim οθόνης που θα τους έρχεται στα <$200, το βρίσκω τουλάχιστον αστείο. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. 

Αλλά έκανα την μαλακια και έκανα την εγγραφή αμερικανική και όχι ευρωπαϊκή και τώρα ζητάει να αλλάξω region ώστε να ολοκληρωθεί (έχει μπει κανονικά σε ισχύει) και είχα τόσες συνδρομές σε promotional run και θα χαθούν τώρα ώστε να αλλάξω region, να ακυρώσω και κάνω refund το AC+ και να επανέλθω Ελλάδα μετά σε region. Μεγάλη ξενερα, δεν θα ξανά μπω στην διαδικασία μετά με γερμανικό AC κλπ, δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...