Προς το περιεχόμενο

AppleCare iPhone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, με AppleCare τι παίζεται Ελλάδα; Μου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσω στο σάιτ σε δολάρια αλλά ισχύει κανονικά η κάλυψη Ελλάδα;

Δημοσ.
22 hours ago, feelihipo said:

IMG_0019.png

Λογικά με το που το προχωρήσεις και βάλεις μη Αμερικανική κάρτα δε θα σε αφήσει να το προχωρήσεις

Δημοσ.
On 14/06/2023 at 14:14, feelihipo said:

Καλησπέρα, με AppleCare τι παίζεται Ελλάδα; Μου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσω στο σάιτ σε δολάρια αλλά ισχύει κανονικά η κάλυψη Ελλάδα;

Τελικα εχεις καποιο νέο; Το δοκίμασες και στο πέρασε ή απέτυχε; Μήπως κάτι έχει αλλάξει ρε παιδί μου…

Δημοσ.
Στις 16/6/2023 στις 4:58 ΠΜ, enlightened είπε

Τελικα εχεις καποιο νέο; Το δοκίμασες και στο πέρασε ή απέτυχε; Μήπως κάτι έχει αλλάξει ρε παιδί μου…

Καλησπέρα!

Αγόρασα εν τέλη το μηνιαίο αρκετά εύκολα (κάρτα ελληνική payzy με διεύθυνση California) και εγκρίθηκε κανονικά η κάλυψη από την Apple.

Ισχύει κανονικά Ελλάδα; Θα ρωτήσω και iSystem αλλά εάν ξέρει κάποιος να μου πει θα το εκτιμούσα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, feelihipo said:

Καλησπέρα!

Αγόρασα εν τέλη το μηνιαίο αρκετά εύκολα (κάρτα ελληνική payzy με διεύθυνση California) και εγκρίθηκε κανονικά η κάλυψη από την Apple.

Ισχύει κανονικά Ελλάδα; Θα ρωτήσω και iSystem αλλά εάν ξέρει κάποιος να μου πει θα το εκτιμούσα 

Εάν σου λέει μέσα από τις ρυθμίσεις ότι είσαι καλυμμένος τότε είσαι καλυμμένος και στην Ελλάδα. Αγόρασες το πακέτο με το theft and loss ή το απλό; Η διεύθυνση California ισχύει ή την έβαλες για να περάσει το apple care? Μην μπλέξεις με insurance fraud φοβάμαι αλλά δε νομίζω να το ψάξουν τόσο. Νομίζω μόνο αν δηλώσεις κάτι με theft and loss θα το ψάξουν αφού θα δουν Ελλάδα παντού στο location, στις αναφορές της Αστυνομίας κλπ. Αν και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα γινόταν σε αυτήν την περίπτωση

Επεξ/σία από enlightened
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, enlightened είπε

Εάν σου λέει μέσα από τις ρυθμίσεις ότι είσαι καλυμμένος τότε είσαι καλυμμένος και στην Ελλάδα. Αγόρασες το πακέτο με το theft and loss ή το απλό; 

Το απλό, με esim και iCloud δε βρίσκω λόγο να έχω Theft & Loss (και δεν ξέρω εάν το υποστηρίζει παντού αυτό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, feelihipo said:

Το απλό, με esim και iCloud δε βρίσκω λόγο να έχω Theft & Loss (και δεν ξέρω εάν το υποστηρίζει παντού αυτό)

Εμένα με eSim + iCloud μου έκλεψαν σε γυμναστήριο του Λονδίνου μέσα από την τσάντα μου iPhone 14 Pro Max 256 SB με 200 κάμερες γύρω γύρω. Το έβλεπα να πηγαίνει από το Westminster στο βορειοανατολικό Λονδίνο και την επόμενη μέρα να είναι στην Αλγερία και μετά να μην ξαναμπαίνει στο iCloud. Πίστεψέ με, δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα και η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καν, μου έστειλε ότι δεν μπορούσαν να βρουν κάτι και μου έκλεισαν την υπόθεση σε λίγες ώρες. Ξαναπλήρωσα 1500€ όταν γύρισα Ελλάδα. Εφόσον χάσεις το τηλέφωνο από τα χέρια σου, δεν βγάζεις άκρη… Γι’ αυτό ασφάλεια κάλυψης κλοπής μόνο. Πολλά μπορεί να γίνουν, να σου πέσει, να το ξεχάσεις κάπου, τα δηλώνεις όλα κλοπή και σου επιστρέψει όλο το ποσό η ασφαλιστική (μιλάω για το iPLUS τώρα). Τεσπα ίσως η δική μου περίπτωση ήταν ειδική αλλά είχα φάει τρελή ξενέρα σε ξένη χώρα χωρίς κινητό. 

Επεξ/σία από enlightened
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, enlightened είπε

Εμένα με eSim + iCloud μου έκλεψαν σε γυμναστήριο του Λονδίνου μέσα από την τσάντα μου iPhone 14 Pro Max 256 SB με 200 κάμερες γύρω γύρω. Το έβλεπα να πηγαίνει από το Westminster στο βορειοανατολικό Λονδίνο και την επόμενη μέρα να είναι στην Αλγερία και μετά να μην ξαναμπαίνει στο iCloud. Πίστεψέ με, δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα και η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καν, μου έστειλε ότι δεν μπορούσαν να βρουν κάτι και μου έκλεισαν την υπόθεση σε λίγες ώρες. Ξαναπλήρωσα 1500€ όταν γύρισα Ελλάδα. Εφόσον χάσεις το τηλέφωνο από τα χέρια σου, δεν βγάζεις άκρη… Γι’ αυτό ασφάλεια κάλυψης κλοπής μόνο. Πολλά μπορεί να γίνουν, να σου πέσει, να το ξεχάσεις κάπου, τα δηλώνεις όλα κλοπή και σου επιστρέψει όλο το ποσό η ασφαλιστική (μιλάω για το iPLUS τώρα). Τεσπα ίσως η δική μου περίπτωση ήταν ειδική αλλά είχα φάει τρελή ξενέρα σε ξένη χώρα χωρίς κινητό. 

Τώρα είναι αργά οπότε 🤷🏻‍♂️ εξ άλλου Λονδίνο υπάρχουν crime rings μόνο για να κλέβουν iPhones και να φεύγουν Κίνα, Αθήνα λίγο δύσκολο.

Καλεσα και iSystem και μου είπανε ότι ισχύει κανονικά η κάλυψη, όλα καλά, ευχαριστώ!

Να τονίσω ότι είχε σημασία η χώρα προέλευσης της συσκευής (εάν είναι Ευρωπαϊκή) και όχι η χώρα κάλυψης AppleCare +

Δημοσ.
1 hour ago, feelihipo said:

Καλησπέρα!

Έχεις US Apple ID;

Και εγώ αγοράζω apple care+ γερμανικά, αλλά με γερμανική κάρτα. Δεν έχω ξαναδεί να περνάει κάρτα άλλης χώρας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...