feelihipo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, με AppleCare τι παίζεται Ελλάδα; Μου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσω στο σάιτ σε δολάρια αλλά ισχύει κανονικά η κάλυψη Ελλάδα;
M A T R I X Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Που βρίσκεσαι; Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.
feelihipo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Που βρίσκεσαι; Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ. Ελλάδα
M A T R I X Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, feelihipo είπε Ελλάδα Όταν λες σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις με $ από το σάιτ, τι εννοείς;
feelihipo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 35 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Όταν λες σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις με $ από το σάιτ, τι εννοείς;
slaughter Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 λογικά δεν θα μπορείς να το προχωρήσεις. Νομίζω ισχύει παγκόσμια η κάλυψη 1
M A T R I X Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 21 ώρες πριν, feelihipo είπε Δεν ξέρω τι έχεις σετάρει στο κινητό, αλλά δεν θα σε αφήσει να προχωρήσεις. Επίσης ζητάει ID
enlightened Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 22 hours ago, feelihipo said: Λογικά με το που το προχωρήσεις και βάλεις μη Αμερικανική κάρτα δε θα σε αφήσει να το προχωρήσεις
enlightened Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 On 14/06/2023 at 14:14, feelihipo said: Καλησπέρα, με AppleCare τι παίζεται Ελλάδα; Μου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσω στο σάιτ σε δολάρια αλλά ισχύει κανονικά η κάλυψη Ελλάδα; Τελικα εχεις καποιο νέο; Το δοκίμασες και στο πέρασε ή απέτυχε; Μήπως κάτι έχει αλλάξει ρε παιδί μου…
feelihipo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Στις 16/6/2023 στις 4:58 ΠΜ, enlightened είπε Τελικα εχεις καποιο νέο; Το δοκίμασες και στο πέρασε ή απέτυχε; Μήπως κάτι έχει αλλάξει ρε παιδί μου… Καλησπέρα! Αγόρασα εν τέλη το μηνιαίο αρκετά εύκολα (κάρτα ελληνική payzy με διεύθυνση California) και εγκρίθηκε κανονικά η κάλυψη από την Apple. Ισχύει κανονικά Ελλάδα; Θα ρωτήσω και iSystem αλλά εάν ξέρει κάποιος να μου πει θα το εκτιμούσα
enlightened Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, feelihipo said: Καλησπέρα! Αγόρασα εν τέλη το μηνιαίο αρκετά εύκολα (κάρτα ελληνική payzy με διεύθυνση California) και εγκρίθηκε κανονικά η κάλυψη από την Apple. Ισχύει κανονικά Ελλάδα; Θα ρωτήσω και iSystem αλλά εάν ξέρει κάποιος να μου πει θα το εκτιμούσα Εάν σου λέει μέσα από τις ρυθμίσεις ότι είσαι καλυμμένος τότε είσαι καλυμμένος και στην Ελλάδα. Αγόρασες το πακέτο με το theft and loss ή το απλό; Η διεύθυνση California ισχύει ή την έβαλες για να περάσει το apple care? Μην μπλέξεις με insurance fraud φοβάμαι αλλά δε νομίζω να το ψάξουν τόσο. Νομίζω μόνο αν δηλώσεις κάτι με theft and loss θα το ψάξουν αφού θα δουν Ελλάδα παντού στο location, στις αναφορές της Αστυνομίας κλπ. Αν και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα γινόταν σε αυτήν την περίπτωση Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από enlightened
feelihipo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, enlightened είπε Εάν σου λέει μέσα από τις ρυθμίσεις ότι είσαι καλυμμένος τότε είσαι καλυμμένος και στην Ελλάδα. Αγόρασες το πακέτο με το theft and loss ή το απλό; Το απλό, με esim και iCloud δε βρίσκω λόγο να έχω Theft & Loss (και δεν ξέρω εάν το υποστηρίζει παντού αυτό)
enlightened Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, feelihipo said: Το απλό, με esim και iCloud δε βρίσκω λόγο να έχω Theft & Loss (και δεν ξέρω εάν το υποστηρίζει παντού αυτό) Εμένα με eSim + iCloud μου έκλεψαν σε γυμναστήριο του Λονδίνου μέσα από την τσάντα μου iPhone 14 Pro Max 256 SB με 200 κάμερες γύρω γύρω. Το έβλεπα να πηγαίνει από το Westminster στο βορειοανατολικό Λονδίνο και την επόμενη μέρα να είναι στην Αλγερία και μετά να μην ξαναμπαίνει στο iCloud. Πίστεψέ με, δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα και η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καν, μου έστειλε ότι δεν μπορούσαν να βρουν κάτι και μου έκλεισαν την υπόθεση σε λίγες ώρες. Ξαναπλήρωσα 1500€ όταν γύρισα Ελλάδα. Εφόσον χάσεις το τηλέφωνο από τα χέρια σου, δεν βγάζεις άκρη… Γι’ αυτό ασφάλεια κάλυψης κλοπής μόνο. Πολλά μπορεί να γίνουν, να σου πέσει, να το ξεχάσεις κάπου, τα δηλώνεις όλα κλοπή και σου επιστρέψει όλο το ποσό η ασφαλιστική (μιλάω για το iPLUS τώρα). Τεσπα ίσως η δική μου περίπτωση ήταν ειδική αλλά είχα φάει τρελή ξενέρα σε ξένη χώρα χωρίς κινητό. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από enlightened
feelihipo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, enlightened είπε Εμένα με eSim + iCloud μου έκλεψαν σε γυμναστήριο του Λονδίνου μέσα από την τσάντα μου iPhone 14 Pro Max 256 SB με 200 κάμερες γύρω γύρω. Το έβλεπα να πηγαίνει από το Westminster στο βορειοανατολικό Λονδίνο και την επόμενη μέρα να είναι στην Αλγερία και μετά να μην ξαναμπαίνει στο iCloud. Πίστεψέ με, δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα και η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καν, μου έστειλε ότι δεν μπορούσαν να βρουν κάτι και μου έκλεισαν την υπόθεση σε λίγες ώρες. Ξαναπλήρωσα 1500€ όταν γύρισα Ελλάδα. Εφόσον χάσεις το τηλέφωνο από τα χέρια σου, δεν βγάζεις άκρη… Γι’ αυτό ασφάλεια κάλυψης κλοπής μόνο. Πολλά μπορεί να γίνουν, να σου πέσει, να το ξεχάσεις κάπου, τα δηλώνεις όλα κλοπή και σου επιστρέψει όλο το ποσό η ασφαλιστική (μιλάω για το iPLUS τώρα). Τεσπα ίσως η δική μου περίπτωση ήταν ειδική αλλά είχα φάει τρελή ξενέρα σε ξένη χώρα χωρίς κινητό. Τώρα είναι αργά οπότε 🤷🏻♂️ εξ άλλου Λονδίνο υπάρχουν crime rings μόνο για να κλέβουν iPhones και να φεύγουν Κίνα, Αθήνα λίγο δύσκολο. Καλεσα και iSystem και μου είπανε ότι ισχύει κανονικά η κάλυψη, όλα καλά, ευχαριστώ! Να τονίσω ότι είχε σημασία η χώρα προέλευσης της συσκευής (εάν είναι Ευρωπαϊκή) και όχι η χώρα κάλυψης AppleCare +
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 1 hour ago, feelihipo said: Καλησπέρα! Αγόρασα εν τέλη το μηνιαίο αρκετά εύκολα (κάρτα ελληνική payzy με διεύθυνση California) και εγκρίθηκε κανονικά η κάλυψη από την Apple. Ισχύει κανονικά Ελλάδα; Θα ρωτήσω και iSystem αλλά εάν ξέρει κάποιος να μου πει θα το εκτιμούσα Έχεις US Apple ID; Και εγώ αγοράζω apple care+ γερμανικά, αλλά με γερμανική κάρτα. Δεν έχω ξαναδεί να περνάει κάρτα άλλης χώρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα