Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dchatz είπε

μήπως καταρρέουν τις επόμενες ημέρες και οι APPLE, TESLA, MICROSOFT και GOOGLE;

οι ηγεμονες usa τελειωνουν σιγα σιγα..το παιχνιδι ελεγχεται απο αλλου τωρα!

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pitoo είπε

Εντάξει και να τα καταφέρει η Κίνα εμάς προς το συμφέρον μας θα είναι.

Θα παίρνουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας σε καλύτερες τιμές.

Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι φίλε μου, πάρε παράδειγμα την Xiaomi και την κάθε Xiaomi και πόσο έχει ανεβάσει τις τιμές της…

2 λεπτά πριν, Marduk1 είπε

οι ηγεμονες usa τελειωνουν σιγα σιγα..το παιχνιδι ελεγχεται απο αλλου τωρα!

Αν σου πω ότι το ακούω από το 80κάτι, θα με πιστέψεις? Θα γεράσω και ακόμα  αυτές εκεί θα είναι…

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι φίλε μου, πάρε παράδειγμα την Xiaomi και την κάθε Xiaomi και πόσο έχει ανεβάσει τις τιμές της…

Ναι εντάξει δεν έχεις άδικο.Ειναι και κλειστός ο κλάδος δεν είναι πολλοί που το κάνουν οπότε μπορεί και να πληρώνουμε τα ίδια.

Τέλος πάντων οι εταιρείες κολοσσοί πρέπει να ασχοληθούν με το software και την καινοτομία να γίνουν πιο πολύ σαν την apple και ας αφήσουν το hardware στην Κίνα. Έβλεπα ένα βίντεο που εξηγούσε ότι για λόγους φυσικούς πλέον οι ημιαγωγοί δεν μπορούν να γίνουν πιο μικροί λειτουργοντας στα ιδια προτυπα που λειτουργουν εως και σημερα. Φτάνουμε στο τέλος όσον αφορά την τεχνολογία αυτή άρα αν ισχύει κάτι τέτοιο θεωρητικά οι Κινέζοι θα μείνουν πάλι πίσω και όλη την σημερινή τεχνογνωσία να αποκτήσουν 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Αν σου πω ότι το ακούω από το 80κάτι, θα με πιστέψεις? Θα γεράσω και ακόμα  αυτές εκεί θα είναι…

ολα στην ωρα τους..υπομονη να κανεις!!!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, AtiX είπε

Γύρω στο 2029 το περιμένουμε.

816.jpg

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Γύρω στο 2029 το περιμένουμε.

816.jpg

Καλά πάει αυτό.

Μας βλέπω εργάτες με αλυσίδες στα πόδια μέχρι το 2040 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pitoo είπε

Καλά πάει αυτό.

ναι αλλά θα έχεις αγοραστική δύναμη

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Pitoo είπε

Καλά πάει αυτό.

εδώ θα χρεώνουν τις αλυσίδες

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ρε.. Γίνονται τέτοια πράγματα στην Κίνα..; :D

(αυτά παθαίνεις, όταν ψάχνεις να ρίξεις στα πατώματα το κόστος, έχοντας σχεδόν όλη τη γραμμή παραγωγής σου στην Κίνα.. στο τέλος κλέβεις τους καταναλωτές σου ανεβάζοντας τις τιμές του προϊόντος στον Θεό και μετά απορείς γιατί οι ντόπιοι προσπαθούν να σου κλέψουν τεχνογνωσία..)

Υ.Γ: στην κινέζικη κουλτούρα η αντιγραφή δε θεωρείται παράνομη, ούτε καν "κακό" πράγμα.. το ότι π.χ. η Xioami έχει ξεσηκώσει το look του iOS δεν το βλέπουν αρνητικά ή υποτιμητικά.. είναι απλά ο πιο σύντομος δρόμος προς αυτό που επιθυμούν.. κι ούτε πολυσκοτίζονται αν κάποιος "δανειστεί" μία δική τους ιδέα/γνώση (εκτός κι αν είναι θέμα εθνικής ασφάλειας).. το βλέπουν σαν δική τους εξάπλωση.. και μην ξεχνάμε ότι στη χώρα η (μικρο)δωροδοκία είναι εθνικό σπορ (εμείς είμαστε ουρσουλίνες μπροστά τους).. κι οι εταιρείες που εγκαθίστανται εκεί κι έχουν κινέζους εργαζόμενους σίγουρα τα γνωρίζουν όλα αυτά..

• Like 1
Δημοσ.

Άμα ανέβει η Κίνα στην εξουσία. Ξεχάστε liberal ιδέες, μπλε μαλλιά, ομοφυλοφιλία, δολλάριο, δυτικές μάρκες ρούχων κτλπ. 

Εγώ προετοιμάζομαι δεν προβάλω αντίσταση, σε κάθε καθεστώς θα με βρούν δίπλα τους!!! 🤑

Τώρα indentify as a rainbow 🌈 pony 🐎 όπου χρειάζεται. 🥷

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Άμα ανέβει η Κίνα στην εξουσία. Ξεχάστε liberal ιδέες, μπλε μαλλιά, ομοφυλοφιλία, δολλάριο, δυτικές μάρκες ρούχων κτλπ. 

Εγώ προετοιμάζομαι δεν προβάλω αντίσταση, σε κάθε καθεστώς θα με βρούν δίπλα τους!!! 🤑

Τώρα indentify as a rainbow 🌈 pony 🐎 όπου χρειάζεται. 🥷

Εν τω μεταξύ οι μπλεμαλλιάδες είναι οι αριστεροί που υποστηρίζουν δικτατορίες όπως αυτή της Κίνας και της Κούβας. Πόσες στροφές στον τάφο του να έχει κάνει ο Τσε που βάζουν την μούρη του σε μπλουζάκια με ουράνιο τόξο.

Η επιτομή των "useful idiots".

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
Δημοσ.
7 hours ago, stivaks72 said:

Στο κλέψιμο είναι ήδη πρώτη δύναμη εδώ και χρόνια. 

Είναι κάτι σαν τους αναμαρτιτους άμα μου βρεις ένας που δεν έχει αμαρτησει το ίδιο είναι και οι επιχειρήσεις πόλεμος και μάλιστα χειρότερος από τον κανονικό 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Είναι κάτι σαν τους αναμαρτιτους άμα μου βρεις ένας που δεν έχει αμαρτησει το ίδιο είναι και οι επιχειρήσεις πόλεμος και μάλιστα χειρότερος από τον κανονικό 

Ε οι Κινέζοι το έχουν κάνει δεύτερη φύση. 

Μην αρχίσουμε να αραδιάζουμε παραδείγματα, θα ξημερώσουμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...