Gpo13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Σου έχω λύση φοβερή Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από Gpo13
Gpo13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Η λύση είναι σύνδεση μέσο κινητής.δηλαδη 4g router,με την ταχύτητα του δικτύου κινητής 4G Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από Gpo13
zanskou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 καλά αυτό δεν θέλει πολύ σκέψη. απ'οσο το έχω ψάξει όμως δεν υπάρχει κάποιο πακέτο με απεριόριστα data σε νορμάλ τιμή
Λύση poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Λύση Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 On 14/06/2023 at 23:38, SabotazNic said: Αρα ο περιορισμος βρισκεται εντος του σπιτιου. Καιρος για αλλαγη καλωδιων. Λες οτι "ερχεται". Λογικο η διαθεσιμοτητα του site να σου βγαζει 50, γιατι αυτο ειναι διαθεσιμο για την ωρα. Μενει να μαθεις απο ποια καμπινα παιρνεις. Μπορει να δει καπως @poulinos? συνηθως βλεπεις νουμερο στο box ή στον κατανεμητη και ψαχνεις το αντιστοιχο καφαο/Kv εξω απο το σπιτι ή εναλλακτικα με τον χαρτη https://fttxgr.eu/map On 16/06/2023 at 16:06, zanskou said: ποια ειναι η λύση ; γιατί έχω παρόμοιο πρόβλημα στο Κερατσίνι (να 'λεγα οτι ήταν και κανενα βουνό)...στο δρόμο που μένω δίνουν όλοι μέχρι 24 ενώ όλος ο υπόλοιπος δήμος πιάνει μεχρι 200 μαλλον εσενα δεν εχει αλλαχτει το καφαο και παιρνεις απο το παλιο επειδη εισαι πολυ κοντα στο αστικο κεντρο. On 16/06/2023 at 09:47, thitaalfa said: Άρα περιμένω σε κάποια φάση (γιατι παει οπτικη ινα εκει, φαινεται κ ολας), να αναβαθμίσουν και να βαλουν καινούρια καμπίνα ; btw , ενα καφάο που δεν είναι vdsl, μπορεί να δίνει 50; Γιατί εγώ τα πιάνω κανονικά αλλά έχω Attenuation 50.5 dB vdsl μπορεις να παρεις απο το καινουριο καφαο δηλαδη απο το Kv που λεμε πουεξωτερικα δεν εχει καμια σχεση με το παλιο καφαο και μπορεις να παρεις και απο το αστικο κεντρο οταν εισαι κοντα σε αυτο.απο την καμπινα μπορεις να παρεις μεχρι 200 Mbit με super vectoring ενω απο το αστικο κεντρο μονο 50 Mbit και νομιζω δεν ειναι καν 17a Profile και σιγουρα δεν εχει vectoring. οποτε μαλλον παιρνεις απο το αστικο κεντρο εσυ.το vdsl εχει 3 attenuation και 3 snr.Καποια τα εμφανιζουν και τα 3 ενω αλλα εμφανιζουν μονο ενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα