Προς το περιεχόμενο

4x@8x DVD Media - Lista

_-b}{d-_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Σκέφτηκα πως θα ήταν μια καλή ιδέα αν συγκεντρώναμε εδώ μια λίστα από 4x media που ξέρουμε πως γράφονται στα 8x ή έστω στα 6x χωρίς πρόβλημα.

Αν υπάρχει και foto τόσο το καλύτερο.

Από http://www.dvd-recordable.org έχουμε 2 αμέσως-αμέσως:

* Bulkpaq Printable Surface 4x DVD-R

Γράφονται στα 8x χωρίς πρόβλημα.

printable4xorangemontage.gif

* Datawrite Red v.3 4x DVD-R

Γράφονται στα 6x OK, στα 8x με επιφύλαξη.

dwredv3.gif

Συμπληρώστε!!

Δημοσ.

Φίλε μου, αυτό που λες δεν γίνεται με τίποτα... Θα πρέπει να λες για πιο drive μιλάς, να δίνεις και το mediacode από τα δισκάκια...

Και φυσικά σκέψου πως με κάθε firmware update κάθε συσκευής, τα προηγούμενα ποστς μπορεί να βγαίνουν ψεύτικα αφού μπορεί κάποια media από την λίστα να έχουν αφαιρεθεί...

Δεν είναι τα δισκάκια που γράφονται με 8Χ, αλλά τα drives που το καταφέρνουν αυτό...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, όσο και καλή διάθεση να υπάρχει η αλήθεια είναι πως η κατάσταση είναι κυκεώνας μιας και είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν.

Ένας ακόμα είναι και οι διαφορες από batch σε batch.

Απλά σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια πολύ γενική ιδεα σε σχέση με το ποια είναι τα media που έχουν αυτή την δυνατότητα (έστω και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες).

Τα ΤΥ για παράδειγμα (τώρα που το θυμήθηκα) είναι γνωστό ότι γράφονται άψογα στα 8x, ανεξαρτήτου drive...

Δημοσ.
intenso ...to exo xanapei se 8x gia plaka me apsogi poiotita.exo nec 2500a xoris na to exo kanei d/l

Με ποιο firmware ρε whiteman γιατι κι εγω και φιλοι μου τα Ιντενσο τα γραφουμε σε 4Χ...

Δημοσ.
intenso ...to exo xanapei se 8x gia plaka me apsogi poiotita.exo nec 2500a xoris na to exo kanei d/l

Με ποιο firmware ρε whiteman γιατι κι εγω και φιλοι μου τα Ιντενσο τα γραφουμε σε 4Χ...

Τρέξε το cdspeed, πήγαινε extras-->disc info και δες την ταχύτητα εγγραφής. Αν εκεί γράφει 8Χ, τότε φταίει ο σκληρός σου, το σύστημά σου ή το nero που τα γράφεις με 4Χ (αν έχεις το nero)

Να επισημάνω όμως ότι η Intenso έχει δώσει διάφορα δισκάκια στην αγορά, με διαφορετικά media codes. Έχει ritek, AN31, και πολλά άλλα αμφιβόλου ποιότητας... (τα ritek/AN31 δεν είναι αμφιβόλου ποιότητας). Για το λόγο αυτό είπα να δίνει ο καθένας και το mediacode... Μπορείτε να το δείτε στο cdspeed με τα βήματα που περιέγραψα παραπάνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...