dkostask Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να έχω έναν server στον οποίο να πρόσθετο website που κατασκευάζω είχα παλιότερα ένα cpanel hosting λογαριασμό Που που έδειξε δυνατότητα να αποθηκεύσω 20 domain και αρκετό χώρο. Έκανα λογαριασμούς για τους χρήστες των websites να ανεβάζουν τα αρχεία τους και τους έστελνα τα στοιχεία. Λόγο του ότι δεν μπορώ να το κάνω χειροκίνητα όλο αυτό. Θα ήθελα να έχω μια ιστοσελίδα τύπου hosting να κάνει λογαριασμό ο πελάτης και να επιλέγει μόνος του το πακέτο που θα έχω δημιουργήσει εγώ και να του έρχονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία σύνδεσης στο mail του αυτόματα. Να ενεργοποιηθεί από εμένα χειροκίνητα όταν γίνει η τραπεζική μεταφορά προς εμένα. Ξέρω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει με whmcs όμως είχα κάνει στο παρελθόν λογαριασμό reseller hosting cpanel σε ελληνική εταιρία όμως δεν μου δίνανε λογαριασμό root για να το προσθέσω στο whmcs. υπάρχει κάποιος τρόπος κάποιο cms άλλο? ή κάποιο ελληνικό hosting reseller που μου δίνει την δυνατότητα αυτή? Επίσης το whmcs θέλει να πληρώσεις άδεια για να το έχεις δικό σου δεν είναι δωρεάν?
kormos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, dkostask είπε Καλημέρα σε όλους. Θέλω να έχω έναν server στον οποίο να πρόσθετο website που κατασκευάζω είχα παλιότερα ένα cpanel hosting λογαριασμό Που που έδειξε δυνατότητα να αποθηκεύσω 20 domain και αρκετό χώρο. Έκανα λογαριασμούς για τους χρήστες των websites να ανεβάζουν τα αρχεία τους και τους έστελνα τα στοιχεία. Λόγο του ότι δεν μπορώ να το κάνω χειροκίνητα όλο αυτό. Θα ήθελα να έχω μια ιστοσελίδα τύπου hosting να κάνει λογαριασμό ο πελάτης και να επιλέγει μόνος του το πακέτο που θα έχω δημιουργήσει εγώ και να του έρχονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία σύνδεσης στο mail του αυτόματα. Να ενεργοποιηθεί από εμένα χειροκίνητα όταν γίνει η τραπεζική μεταφορά προς εμένα. Ξέρω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει με whmcs όμως είχα κάνει στο παρελθόν λογαριασμό reseller hosting cpanel σε ελληνική εταιρία όμως δεν μου δίνανε λογαριασμό root για να το προσθέσω στο whmcs. υπάρχει κάποιος τρόπος κάποιο cms άλλο? ή κάποιο ελληνικό hosting reseller που μου δίνει την δυνατότητα αυτή? Επίσης το whmcs θέλει να πληρώσεις άδεια για να το έχεις δικό σου δεν είναι δωρεάν? Με όσα έχω διαβάσει νομίζω έχεις παραβλέψει την ουσία και έχεις προσπεράσει τα βασικά. Θεωρώ ότι ή θα κρεμάσεις κόσμο ή θα χάσεις τον έλεγχο. Καλύτερα να πάρεις έναν πχ VPS με πάνω από 5 cPanels accounts και να κοιτάξεις να εγκλιματιστείς. Στην πορεία αν μπορείς να καλύψεις τα έξοδα τότε πας στη λύση του https://www.whmcs.com/pricing/?gclid=CjwKCAjwyqWkBhBMEiwAp2yUFkSS9i3Cd20ByGD5TMFjWMEYdWKhwfBp_9hoxP_gysN_aw4RUPs6axoC0IsQAvD_BwE Σε όποια περίπτωση σκέψου καλά το βασικό κομμάτι. Αν είσαι σε θέση να καλύψεις το κόστος! Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα