invisiblesurfer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ζεί κανείς σε σπίτι εκτός σχεδίου; Είμαι κοντά στην αγορά ακινήτου εκτός σχεδίου (το οποίο ήταν ζητούμενο) και έχω την απορία πώς λαμβάνετε παραδόσεις αλληλογραφίας, δεμάτων κλπ. Στα συμβόλαια αναφέρεται μεν η οδός που περνάει μπροστά από το σπίτι αλλά δεν υπάρχει αριθμός (στην ταυτότητα κτιρίου ο αριθμός εμφανίζεται 0). Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από invisiblesurfer
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, invisiblesurfer είπε Ζεί κανείς σε σπίτι εκτός σχεδίου; Είμαι κοντά στην αγορά ακινήτου εκτός σχεδίου (το οποίο ήταν ζητούμενο) και έχω την απορία πώς λαμβάνετε παραδόσεις αλληλογραφίας, δεμάτων κλπ. Στα συμβόλαια αναφέρεται μεν η οδός που περνάει μπροστά από το σπίτι αλλά δεν υπάρχει αριθμός (στην ταυτότητα κτιρίου ο αριθμός εμφανίζεται 0). Θα σε βρουν ,μην φοβασαι. 3
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 4 minutes ago, invisiblesurfer said: Ζεί κανείς σε σπίτι εκτός σχεδίου; Είμαι κοντά στην αγορά ακινήτου εκτός σχεδίου (το οποίο ήταν ζητούμενο) και έχω την απορία πώς λαμβάνετε παραδόσεις αλληλογραφίας, δεμάτων κλπ. Στα συμβόλαια αναφέρεται μεν η οδός που περνάει μπροστά από το σπίτι αλλά δεν υπάρχει αριθμός (στην ταυτότητα κτιρίου ο αριθμός εμφανίζεται 0). Σε τέτοιες περιοχές ο ταχυδρόμος γνωρίζει που είναι ο καθένας. Τώρα αν πρόκειται για κάποιον ουρανοκατέβατο κούριερ, απλά θα σου τηλεφωνήσει πρώτα για να του πεις που ακριβώς είσαι να έρθει. 1
kozanitis_itis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Όπως είπαν και οι άλλοι είναι σαν τα χωριά κάπως θα σε μάθει με τον καιρό.. Για να μην έχει αριθμούς σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος.1/2 δέματα και μετά θα σε ξέρει. Όσο για delivery του λες περίπου πχ περιγράφεις την γειτονιά 1
invisiblesurfer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Σε εμενα παντα τηλέφωνο παιζει αν και τα έχουν μαθει οι courrier.
Haldol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Εξαρτάται και την courier ε. Αν είναι η ACS απλά «δε θα σε βρει», έχεις - δεν έχεις νούμερο στο δρόμο. Οπότε μη σκοτίζεσαι, απ' το κατάστημα θα το πάρεις.
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, Haldol είπε Εξαρτάται και την courier ε. Αν είναι η ACS απλά «δε θα σε βρει», έχεις - δεν έχεις νούμερο στο δρόμο. Οπότε μη σκοτίζεσαι, απ' το κατάστημα θα το πάρεις. Η acs είναι ικανή να μην σε βρει και μέσα στο κατάστημα να είσαι. Κατά τ άλλα, βολεύει να ξέρεις τον δρόμο που βρίσκεται κάθετα σε εσένα, και ίσως και τον αριθμό κοντινού κτηρίου (πχ να λες μένω οδό τάδε, κάθετος δρόμος μετά την οδό 40). Αυτό κάνω και εγώ μιας και βρίσκομαι πίσω από οικοδομή, με δρόμο δε 1
lector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Αν εχεις φιλικες επαφες με καποιο κοντινο καταστημα, πχ. μινι μαρκετ ή οτιδηποτε, μπορεις να ζητησεις να παραδοθει εκει το δεμα σου, αφου συνεννοηθεις με το γνωστο σου ατομο εκει (και βεβαια του αφησεις και χρηματα εαν προκειται για αντικαταβολη). 1
teot Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Στο εξοχικό παρότι βρίσκεται εντός οικισμού υπάρχει ο δρόμος αλλά δεν έχουν αρίθμηση τα σπίτια (σε όλο το χωριό) ότι παραγγελίες κάνω και οι τρεις courier που εξυπηρετούν (ACS, Γενική και Ελτα) παίρνουν τηλέφωνο να τους πω πού είναι το σπίτι . Αν όταν κάνω την παραγγελία υπάρχει πεδίο για σχόλια γράφω ότι δεν υπάρχει αρίθμηση. Σε όλα τα χρόνια που πηγαίνουμε ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε κάποια παραγγελία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα