Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τις 7:30 δεν έχει άλλο δρομολόγιο για Άνδρο, παράξενο μου φαίνεται. Εννοώ π.χ. στις 8:30 για να προλάβετε μια και σκέφτεσαι να μην πάρετε αμάξι υπάρχουν και τα καταμαράν. ποιες ημερομηνίες θα πάτε;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Έχω την ίδια λογική με εσένα δηλαδή να πάω στο νησί να νοικιάσω κυρίως μηχανάκι γιατί έχω δίπλωμα. Και βρέθηκα πέρυσι στην νάξο ενα μηχανάκι 50αρι το νοίκιαζαν 70/μέρα, και εγώ ήθελα 125-200 λόγω δικάβαλου και των βουνών που έχει. Τεσπά έδωσα για 100άρι (από δικό μου άτομο που δουλέυει σε ταξιδιωτικό) 75/μέρα. 

Η συμβουλή μου είναι κοίταξε πρώτα τι τιμές παίζουν στα ενοικιαζόμενα μην έρθεις προ εκπλήξεως. Γιατί η Ανδρος χρειάζεται οπωσδήποτε μέσο.

Οι τιμές για Kymco Agility & Piaggio Liberty είναι στα 25 ευρώ την ημέρα, για Honda PCX 125 στα 31 ευρώ. Αυτές οι τιμές ισχύουν μέχρι τις 15 Ιουλίου.

16 λεπτά πριν, peragialos είπε

Μετά τις 7:30 δεν έχει άλλο δρομολόγιο για Άνδρο, παράξενο μου φαίνεται. Εννοώ π.χ. στις 8:30 για να προλάβετε μια και σκέφτεσαι να μην πάρετε αμάξι υπάρχουν και τα καταμαράν. ποιες ημερομηνίες θα πάτε;

3 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε

Οι τιμές για Kymco Agility & Piaggio Liberty είναι στα 25 ευρώ την ημέρα, για Honda PCX 125 στα 31 ευρώ. Αυτές οι τιμές ισχύουν μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Υπάρχει ένα στις 7:30, μετά στις 7:50 και το επόμενο μετά είναι στις 14:30 που χάνεις την μισή μέρα όμως. 

Μάλλον είμαστε για 10/7 με 15/7

Επεξ/σία από NothinqSpecial
Δημοσ.

Το αυτοκίνητο σου είναι καλό μέγεθος για νησί και στους χωματόδρομους θα πηγαίνεις αργά και θα είσαι εντάξει εκτός και αν το έχεις εντελώς κατεβασμένο. Αν όμως δεν το πάρεις, το ΚΤΕΛ Κηφισού με ταξί για το Πεδίον του Άρεως, ΚΤΕΛ Ραφήνας, είναι 10-15 λεπτά τέτοια ώρα που θα πάτε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikopoup είπε

OW στον κάτω φελλό

Ωραίο ξενοδοχείο. Είχα την αίσθηση ότι έχει άσφαλτο ή τσιμεντόδρομο μέχρι την είσοδο, όχι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Ωραίο ξενοδοχείο. Είχα την αίσθηση ότι έχει άσφαλτο ή τσιμεντόδρομο μέχρι την είσοδο, όχι;

Όταν είχα πάει δεν είχε σε όλη την διαδρομή. 

Ναι ήταν πολύ ωραίο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παει Ανδρο τον Αυγουστο του 2020 εποχη covid. Δυστυχως εμεινα κοντα στη χωρα και οχι στο Μπατσι το οποιο νομιζω οτι ειναι το μονο μερος που εχει λιγο νυχτερινη ζωη. Η χωρα της Ανδρου ειναι να πας κανα δυο φορες το πολυ, κατα τ'αλλα υπερβολικα χαλαρη για βραδυ. Μετα της 12 δεν ειχε τπτ (ισως και λογω covid period) και το μπατσι ηταν πολυ μακρια για να πηγαινεις καθε βραδυ. Παραλιες καλες (δεν καταφεραμε να δουμε Αχλα καθως το καραβακι που σε πηγαινε για καποιο ανεξηγητο λογο ειχε καθε μερα "Μενεγαερα" και δεν σε πηγαινε, πολυ μεγαλες αποστασεις και πραγματικα οι χειροτεροι δρομοι που εχω δει σε νησι.

Βεβαια ειχα παει για 10 μερες οποτε νομιζω στις 5 εισαι οκ.

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spocky είπε

Ειχα παει Ανδρο τον Αυγουστο του 2020 εποχη covid. Δυστυχως εμενα κοντα στη χωρα και οχι στο Μπατσι το οποιο νομιζω οτι ειναι το μονο μερος που εχει λιγο νυχτερινη ζωη. Η χωρα της Ανδρου ειναι να πας κανα δυο φορες το πολυ, κατα τ'αλλα υπερβολικα χαλαρη για βραδυ. Μετα της 12 δεν ειχε τπτ (ισως και λογω covid period) και το μπατσι ηταν πολυ μακρια για να πηγαινεις καθε βραδυ. Παραλιες καλες (δεν καταφεραμε να δουμε Αχλα καθως το καραβακι που σε πηγαινε για καποιο ανεξηγητο λογο ειχε καθε μερα "Μενεγαερα" και δεν σε πηγαινε, πολυ μεγαλες αποστασεις και πραγματικα οι χειροτεροι δρομοι που εχω δει σε νησι.

Βεβαια ειχα παει για 10 μερες οποτε νομιζω στις 5 εισαι οκ.

Τι εννοείς μενεγαερα; 
το 2020 δεν έπιτρεποταν ούτε να πιεις όρθιος ποτό 😀

Η χώρα αυτή τη στιγμή έχει 2 καλά μπαρ καινουρια, αλλά δεν θα την πρότεινα για 10 μέρες διακοπές. Καλύτερα μπατσι ή άγιο Πέτρο 

Δημοσ.

Χαλια στενοι καροδρομοι - μεγαλες αποστασεις
Μετριοτατες παραλιες
Μετριοτατη ζωη
Δε θα ξαναπηγαινα ποτε

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμαξι δικο σου οπωσδηποτε , αν εξεραιρεσουμε τα επιπελον εξοδα του Θεσ/νικη - Αθήνα .

Η ανδρος εχει μεγαλες αποστάσεις !! Μπατσί - Χωρα μπορει να κανεις και καμια ώρα να φτασεις .  ( παρκινγ στην χωρα μονο το δημοτικό αν βρείς χώρο ) γιατι παρκάρουν εκει και οι ντοπιοι . 

Εγω εμενα λιγο πριν την Χώρα στις 9 Μούσες . Ναι είναι ακριβό νησί !! Αλλα ειναι πανεμορφο ! 

ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΦΙΑΛΛΟΜΕΝΟ !!!!  εγώ την πατησα σαν βλάκας απο χαζομάρα και παθαμε γαστρεντεριτιδα  !! ( παει η εβδομαδα των διακοπών ) 

Στα Άχλα θες δυνατό τζίπ για να πας . με το ΙΧ δεν πλησιάζεις .
Στον Χαλκολιμιώνα παει ασφαλτος μέχρι κάτω . (Αν έχει πολύ αερα βορειοανατολικό θα κανετε αμμοβολη !! δεν κανω πλάκα θα τσουξετε ! )
Στην παραλια Αποθήκες ειναι χωματοδρομος , πηγα με το ΙΧ , αλλα πολυ αργα και σταθερά.
Στης Γριάς το Πήδημα παει ασφαλτος απο το Κόρθι δεν υπαρχει προβλημα . 
Δεν θα δοκιμασεις να κολυμπισεις στο Παραπόρτι της Χωρας ( ειναι επικίνδυνα μου έχουν πει ) , υπαρχουν τα Γυάλια και τα Πίσω Γυάλια . Μπορείς να βουτήξεις απο το Αγαλμα του Αφανους Ναυτη στην χωρα και να πας κολυμποντας αν αντεχεις στον Φαρο Τουρλιτη . 
Ανεβαινουμε απο Αιγαίο μερία στο Βιτάλι ή στον Ζόρκο . 
Μετά το Μπατσί είναι η Ανερούσσα .  

Στο κομμάτι του φαγητου : 

Στον Κόσση στον Άνω Φελό
Στο Μπαλκόνι του Αιγαίου στην Άνω Προβατού . ( να δεις ηλιοβασιλεμα απιθανο , αλλα θα κλείσεις τραπεζι 3 μερες πριν )
Στα Ασημόλευκα πάνω απο την Χώρα . 

Απο την μερια του Μπατσί και του Γαυριου δεν ξερω απο φαγητό . 

Διασκεδαση καλή έχε μόνο το Μπατσί , η Χωρα εχει κατι χαλαρά μπαρακια - μεζοδοπωλεια 

Απο τις 5 μερες που θα πατε τις 8 θα εχει 12 μποφορ !!! Γνωστο σε αυτο η Ανδρος . Οποτε θα πηγαινετε στο δυτικο νοτιο κομματι για μπανιο . Αν σας κάτσει κατι καλό θα παρετε το δρομο για το Ανατολικό μέρος . 

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε

Τι εννοείς μενεγαερα; 
το 2020 δεν έπιτρεποταν ούτε να πιεις όρθιος ποτό 😀

Η χώρα αυτή τη στιγμή έχει 2 καλά μπαρ καινουρια, αλλά δεν θα την πρότεινα για 10 μέρες διακοπές. Καλύτερα μπατσι ή άγιο Πέτρο 

Εννοω οτι ακουγοντουσαν διαφορα οτι καποια κυρια δεν ηθελε να της χαλασουν την ησυχια και ειχε προπληρωσει τα δρομολογια απο τα καραβακια που σε πηγαιναν Αχλα. Μπορει βεβαια και να μην ισχυει αλλα διολου απιθανο.

Τα μπαρ ηταν αδεια και να αγηναν ορθιους δεν νομιζω να πηγαινε κανεις, δεν σε προδιαθετει ουτε η μουσικη ουτε η πολυ ηρεμια του νησιου. Ο κοσμος ηταν μονο για φαι και μετα ολοι σπιτι. Ειχαν ωραια σπιτια ειναι η αληθεια.

Και κατι τελευταιο. Αερας-αερας-αερας. Ημαρτον με τον κωλο αερα στις Κυκλαδες τον Αυγουστο.

Δημοσ.

Μετριότητα. Μεγάλες αποστασεις και αν σε πιάσει το μελτέμι δεν θα χαρείς τίποτα. Επισης οι Ανδριώτες είναι  ψωνισμένοι  με την ναυτιιλια και δεν φημίζονται για τη φιλόξενο τους προς τους ξένους (καλά καλά οι θαλασσινοί δεν χωνεύουν τους βουνίσιους του νησιού). Από φαγητό τίποτα σπουδαίο. Καλύτερα Τήνο 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spocky είπε

Εννοω οτι ακουγοντουσαν διαφορα οτι καποια κυρια δεν ηθελε να της χαλασουν την ησυχια και ειχε προπληρωσει τα δρομολογια απο τα καραβακια που σε πηγαιναν Αχλα. Μπορει βεβαια και να μην ισχυει αλλα διολου απιθανο.

Τα μπαρ ηταν αδεια και να αγηναν ορθιους δεν νομιζω να πηγαινε κανεις, δεν σε προδιαθετει ουτε η μουσικη ουτε η πολυ ηρεμια του νησιου. Ο κοσμος ηταν μονο για φαι και μετα ολοι σπιτι. Ειχαν ωραια σπιτια ειναι η αληθεια.

Και κατι τελευταιο. Αερας-αερας-αερας. Ημαρτον με τον κωλο αερα στις Κυκλαδες τον Αυγουστο.

Οκ Αρα φήμες για το καραβάκι. Προσωπικά δεν νομίζω να ισχύει, η παραλία είναι τεράστια και η Μενεγάκη έχει διασφαλίσει από καιρό τον ησυχία της εκεί, καβαντζώνοντας το κομματι που θέλει 😀

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε

Οκ Αρα φήμες για το καραβάκι. Προσωπικά δεν νομίζω να ισχύει, η παραλία είναι τεράστια και η Μενεγάκη έχει διασφαλίσει από καιρό τον ησυχία της εκεί, καβαντζώνοντας το κομματι που θέλει 😀

Μπορει, παντως αν δεν εχεις τζιπ δεν πας αλλιως Αχλα, εκτος και αν δεν σε νοιαζει το αμαξι σου

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spocky είπε

Μπορει, παντως αν δεν εχεις τζιπ δεν πας αλλιως Αχλα, εκτος και αν δεν σε νοιαζει το αμαξι σου

Συμφωνώ. Είχα πάει με Yaris του 2000 βέβαια αλλά όντως δεν με ένοιαζε το συγκεκριμένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...