Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πλατεία Καραισκάκη αφήνει και Πεδίο Άρεως 

https://ktelthes.gr/el/δρομολόγια/θεσσαλονίκη-αθήνα-πειραιάς

Εχεις δικιο κοιταγα το αντιθετο δρομολογιο.

Επεξ/σία από Menelaos83
Δημοσ.

αν θες να την γυρίσεις τότε θες οπωσδήποτε μεταφορικό μέσο καθώς είναι μεγάλες οι αποστάσεις...

προσωπικά είχα μείνει στις Στενιές (αν θες σου δίνω τηλ να ρωτήσεις διαθεσιμότητα και τιμές) σε ένα αξιοπρεπέστατο δωμάτιο πεντακάθαρο και σχετικά φθηνό σε σχέση πάντα με ότι έβρισκα...

ήμασταν 3 άτομα τα οποία τα 2 (κόρη και σύζυγος) πήραν το λεωφορείο από αθήνα ραφήνα και από γαύριο για χώρα, από την χώρα έκανα 2 δρομολόγια των 3,5+3,5 χιλιομέτρων και μετά κατά προτίμηση πηγαίναμε για μπάνιο στα γυάλια (300-400 μέτρα από το σπίτι) καθώς δεν έμεινα πολλές μέρες ...επίσης το βραδάκι που πηγαίναμε άνδρο πάλι έκανα 2 δρομολόγια...

τα δρομολόγια του κτελ κλπ συμπίπτουν με την αναχώρηση του καραβιού οπότε δεν θα έχεις θέμα...

Δημοσ.

Την Άνδρο θες οπωσδήποτε αυτοκίνητο για να την ευχαριστηθείς.

αυτοκινητο στα νησιά δεν παίρνεις λόγω οδικού δικτύου, local καυσίμων ή κάτι άλλο;

ποσες μέρες θα μείνετε; 

• Like 1
Δημοσ.

Είχατε σκοπό να νοικιάσετε εκεί; Αν όχι, χρειάζεστε οπωσδήποτε αυτοκίνητο και θα πρότεινα να πάρετε το δικό σου από εδώ για να είστε πιο άνετοι με όλα τα πράγματα αλλά και την ώρα. Επίσης το νησί είναι μεγάλο, απαιτείται αμάξι...πόσες ημέρες θα κάτσετε; 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kokos23 είπε

αν θες να την γυρίσεις τότε θες οπωσδήποτε μεταφορικό μέσο καθώς είναι μεγάλες οι αποστάσεις...

προσωπικά είχα μείνει στις Στενιές (αν θες σου δίνω τηλ να ρωτήσεις διαθεσιμότητα και τιμές) σε ένα αξιοπρεπέστατο δωμάτιο πεντακάθαρο και σχετικά φθηνό σε σχέση πάντα με ότι έβρισκα...

ήμασταν 3 άτομα τα οποία τα 2 (κόρη και σύζυγος) πήραν το λεωφορείο από αθήνα ραφήνα και από γαύριο για χώρα, από την χώρα έκανα 2 δρομολόγια των 3,5+3,5 χιλιομέτρων και μετά κατά προτίμηση πηγαίναμε για μπάνιο στα γυάλια (300-400 μέτρα από το σπίτι) καθώς δεν έμεινα πολλές μέρες ...επίσης το βραδάκι που πηγαίναμε άνδρο πάλι έκανα 2 δρομολόγια...

τα δρομολόγια του κτελ κλπ συμπίπτουν με την αναχώρηση του καραβιού οπότε δεν θα έχεις θέμα...

Έχουμε βρει δωμάτιο στο Μπατσί, φαίνεται αξιοπρεπέστατο και είναι μέσα στο budget μας. Τώρα για τα δρομολόγια αν όντως ισχυεί ότι θέλουμε 2 ώρες απο το ΚΤΕΛ μέχρι το λιμάνι με βαλίτσες κτλπ είναι αρκετή ταλαιπωρία, πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ξανά ΜΜΜ στην Αθήνα.

22 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Την Άνδρο θες οπωσδήποτε αυτοκίνητο για να την ευχαριστηθείς.

αυτοκινητο στα νησιά δεν παίρνεις λόγω οδικού δικτύου, local καυσίμων ή κάτι άλλο;

ποσες μέρες θα μείνετε; 

Λόγω οδικού δικτύου κυρίως, επίσης το αυτοκίνητο είναι λίγο χαμηλωμένο και δεν γνωρίζω τι δρόμους θα συναντήσω για τις παραλίες.

Είναι ένα Α 160 του 15'

Κοιτάμε για 5 βράδια 

8 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Είχατε σκοπό να νοικιάσετε εκεί; Αν όχι, χρειάζεστε οπωσδήποτε αυτοκίνητο και θα πρότεινα να πάρετε το δικό σου από εδώ για να είστε πιο άνετοι με όλα τα πράγματα αλλά και την ώρα. Επίσης το νησί είναι μεγάλο, απαιτείται αμάξι...πόσες ημέρες θα κάτσετε; 

Η πρώτη σκέψη ήταν να νοικιάσουμε εκεί, αλλά μάλλον θα πρέπει να πάμε με το δικό μου. Για 5 βράδια κοιτάμε

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε

Έχουμε βρει δωμάτιο στο Μπατσί, φαίνεται αξιοπρεπέστατο και είναι μέσα στο budget μας. Τώρα για τα δρομολόγια αν όντως ισχυεί ότι θέλουμε 2 ώρες απο το ΚΤΕΛ μέχρι το λιμάνι με βαλίτσες κτλπ είναι αρκετή ταλαιπωρία, πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ξανά ΜΜΜ στην Αθήνα.

Λόγω οδικού δικτύου κυρίως, επίσης το αυτοκίνητο είναι λίγο χαμηλωμένο και δεν γνωρίζω τι δρόμους θα συναντήσω για τις παραλίες.

Είναι ένα Α 160 του 15'

Κοιτάμε για 5 βράδια 

Η πρώτη σκέψη ήταν να νοικιάσουμε εκεί, αλλά μάλλον θα πρέπει να πάμε με το δικό μου. Για 5 βράδια κοιτάμε

Οι εντυπωσιακές παραλίες έχουν λίγο χωματόδρομο για να φτάσεις στο τέλος. Εγώ πάω χρόνια με χαμηλό Honda civic και θεωρώ ότι το ταλαίπωρω.

Βέβαια υπάρχουν παραλιαρες που πας σε άσφαλτο μέχρι το τέρμα.

για 5 μέρες θα σου βγει λίγο ακριβότερη η ενοικίαση εκεί σε σχέση με το ακτοπλοϊκό του αυτοκινήτου (100 πήγαινε έλα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε

Είναι ένα Α 160 του 15'

Κοιτάμε για 5 βράδια 

Αν δεν θες το δικο σου αμαξι γτ δεν ερχεστε απο την προηγουμενη μερα να μεινετε σε ενα οικονομικο ξενοδοχειο της Αθηνας και νωρις το πρωι να φυγετε για ραφηνα και να νοικιασετε στην Ανδρο αμαξι.

Επεξ/σία από Menelaos83
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε

Είναι ένα Α 160 του 15'

χωματόδρομοι, βατοί βέβαια αλλά χωματόδρομοι. με ralllye 106 μια χαρά τα κατάφερα δύο χρονιές, την τρίτη νοίκιασα μηχανάκι εκεί

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Αν δεν θες το δικο σου αμαξι γτ δεν ερχεστε απο την προηγουμενη μερα να μεινετε σε ενα οικονομικο ξενοδοχειο της Αθηνας και νωρις το πρωι να φυγετε για ραφηνα και να νοικιασετε στην Ανδρο αμαξι.

Είναι μια λύση και αυτή, θα τα βάλουμε κάτω σήμερα και θα αποφασίσουμε γιατί περνάνε και οι μέρες.

5 λεπτά πριν, antonis35 είπε

χωματόδρομοι, βατοί βέβαια αλλά χωματόδρομοι. με ralllye 106 μια χαρά τα κατάφερα δύο χρονιές, την τρίτη νοίκιασα μηχανάκι εκεί

Θα μπορούσα να νοικιάσω και μηχανάκι. Υπάρχει δίπλωμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε

Είναι ένα Α 160 του 15'

ΜΗΝ πάρεις. Πήγα το 2019 όταν είχα αγοράσει το 340. Ευτυχώς είχε πάει ο κουμπάρος μου μια εβδομάδα πριν και μου είπε να μην το πάρω. Ούτε στο ξενοδοχείο θα μπορούσα να πάω αν το είχα πάρει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikopoup είπε

ΜΗΝ πάρεις. Πήγα το 2019 όταν είχα αγοράσει το 340. Ευτυχώς είχε πάει ο κουμπάρος μου μια εβδομάδα πριν και μου είπε να μην το πάρω. Ούτε στο ξενοδοχείο θα μπορούσα να πάω αν το είχα πάρει.

Θυμάσαι που ήταν το ξενοδοχείο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μαλλον σε αλλη ανδρο ειχα παει διοτι παραλιες δεν ειχε

μια ηταν νομιζω και δεν εβρισκες ξαπλωστρα με τιποτα.

ηταν πολυ απογοητευση.

ναι αλλο νησι ηταν τελικα, η Σύρος ! 😅

Επεξ/σία από great
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, great είπε

Εγω μαλλον σε αλλη ανδρο ειχα παει διοτι παραλιες δεν ειχε

μια ηταν νομιζω και δεν εβρισκες ξαπλωστρα με τιποτα.

ηταν πολυ απογοητευση.

κάτω φελλός, άχλα, βιτάλη, ζόρκος, πισωλιμνιώνας, οι δικές μου αγαπημένες, δεν βάζω τις αμουδερές παραλίες στην διαδρομή από γαύριο μέχρι την χώρα, δεν πολυ πήγα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε

Είναι μια λύση και αυτή, θα τα βάλουμε κάτω σήμερα και θα αποφασίσουμε γιατί περνάνε και οι μέρες.

Θα μπορούσα να νοικιάσω και μηχανάκι. Υπάρχει δίπλωμα

Έχω την ίδια λογική με εσένα δηλαδή να πάω στο νησί να νοικιάσω κυρίως μηχανάκι γιατί έχω δίπλωμα. Και βρέθηκα πέρυσι στην νάξο ενα μηχανάκι 50αρι το νοίκιαζαν 70/μέρα, και εγώ ήθελα 125-200 λόγω δικάβαλου και των βουνών που έχει. Τεσπά έδωσα για 100άρι (από δικό μου άτομο που δουλέυει σε ταξιδιωτικό) 75/μέρα. 

Η συμβουλή μου είναι κοίταξε πρώτα τι τιμές παίζουν στα ενοικιαζόμενα μην έρθεις προ εκπλήξεως. Γιατί η Ανδρος χρειάζεται οπωσδήποτε μέσο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...