Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stivx είπε

Λογικό είναι αυτό που λες όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο ,όταν συναντηθήκαμε του είπα κάτσε δες τα όσο χρειαστεί δεν με πειράζει. 

Γιατι του εστειλες μηνυμα για να δεις αν ολα ειναι ενταξει, αφου δεν ησουν διατεθειμενος ν α τα παρεις πισω στη περιπτωση που σου πει οτι δεν ειναι ενταξει?

13 ώρες πριν, phanispal είπε

Δεν ξεκινάς πώληση έτσι, όχι αν θες να πουλήσεις δηλαδή.

Ο άλλος με το που θα ακούσει κάτι τέτοιο και αποφασισμένος να είναι να αγοράσει λογικό είναι να σκεφτεί ότι υπάρχει λόγος που του λες κάτι τέτοιο. 

Και αρα τι, εισαι υποχρεωμενοις να το παρεις πισω αν καποια στιγμη χαλασει? ειναι αυτο λογικο?

Αφου δινεις μεταχειρισμενο και δεν υπαρχει  εγγυηση λειτουργιας ειναι πιθανο να χαλασει αργα ή γρηγορα. Γιατι να εισαι μονιμα με την ευθυνη? Το ξεκαθαριζεις οτι δε θες τετοια ευθυνη, και σ οποιον αρεσει.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Γιατι του εστειλες μηνυμα για να δεις αν ολα ειναι ενταξει, αφου δεν ησουν διατεθειμενος ν α τα παρεις πισω στη περιπτωση που σου πει οτι δεν ειναι ενταξει?

Απάντησα και πάνω ,πάντα στέλνω να δω αν είναι ευχαριστημένος .. 

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα ότι είναι υποχρεωμένος να του δώσει πίσω τα χρήματα.

Αυτό που λες είναι άγραφος νόμος των αγοραπωλησιών, δεν έχει νόημα σε ΚΑΘΕ ΜΙΑ όλοι οι πωλητές να αναφέρουν αυτό το πράγμα στον υποψήφιο αγοραστή.

Ο υποψήφιος αγοραστής ξέρει πως όταν αγοράζει μεταχειρισμένο που δεν έχει πλέον εγγύηση παίρνει ρίσκο. Ειδικά αν δεν αγοράζει χέρι με χέρι.

Σιγά μην κάτσω να γράφω στην αγγελία ή να λέω στον καθένα που με παίρνει τηλέφωνο να με ρωτήσει σε τι κατάσταση είναι «είναι σε άριστη κατάσταση αλλά ξέρεις, αγοράζεις με δική σου ευθύνη, αν δε λειτουργεί δεν πρόκειται να σου δώσω τα λεφτά πίσω». Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ αυτό το πράγμα θα προχωρούσες τη συναλλαγή;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Stivx είπε

Απάντησα και πάνω ,πάντα στέλνω να δω αν είναι ευχαριστημένος .. 

ναι, κι αν δεν ειναι τι? προκειται να κάνεις κατι?

32 λεπτά πριν, phanispal είπε

......Σιγά μην κάτσω να γράφω στην αγγελία ή να λέω στον καθένα που με παίρνει τηλέφωνο να με ρωτήσει σε τι κατάσταση είναι «είναι σε άριστη κατάσταση αλλά ξέρεις, αγοράζεις με δική σου ευθύνη, αν δε λειτουργεί δεν πρόκειται να σου δώσω τα λεφτά πίσω». Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ αυτό το πράγμα θα προχωρούσες τη συναλλαγή;

Δε πολυκαταλαβα τι θες να πεις, αλλα μονο αν ξεκαθαρισεις στον αγοραστη οτι δεν φερεις ευθυνη για οποιοδηποτε τυχον προβλημα παρουσιαστει στο μελλον εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Γιατι παντα μπορει να βρεθει καποιος σαν αυτον του φιλου μας

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο πιο λιανά να στο κάνω, αν ο υποψήφιος αγοραστής με ρωτήσει πρώτος τι γίνεται αν υπάρξει πρόβλημα, τότε μπορεί να του πω αυτό που λες. Έχει συμβεί και να ρωτήσω και να με ρωτήσουν και όλα μια χαρά.

Τώρα ενώ υποτίθεται ότι ξεκινάμε μια συναλλαγή με τις καλύτερες προϋποθέσεις να του ξεφουρνίσω ότι αν γίνει κάτι την πάτησε, τι να σου πω, εμένα θα με χαλούσε αν μου το έλεγε ο πωλητής και θα έψαχνε να βρει άλλον αγοραστή.

Ξαναλέω, (θα έπρεπε να) είναι γνωστό σε όλους ότι οι συναλλαγές με μεταχειρισμένα εμπεριέχουν ρίσκο. Στην περίπτωση του TS δε θεωρώ πως φταίει ο ίδιος που δεν ξεκαθάρισε στον αγοραστή ότι μετά την απομάκρυνση απ' το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, αλλά ο τελευταίος που νομίζει ότι θα καταφέρει κάτι.

Τέλος πάντων, μην το κουράζουμε άλλο, εσύ όταν πουλάς κάτι και ενώ συζητάτε για την κατάστασή του, πώς θα γίνει η αποστολή κ.λπ. να του λες ότι αν τον χαλάσει κάτι μην ψάχνει να σε βρει. Εγώ δε θα λέω κάτι, θα το θεωρώ αυτονόητο, εκτός κι αν με ρωτήσει εκείνος.

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να μου το κανεις λιανα, καταλαβα τι λες. Ανεφερα τον μόνο τροπο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι δε θα εχεις περιπτωση σαν αυτη του φιλου μας, και δε θα αισθανεσαι μονιμα τον "κινδυνο" να σου πει καποια στιγμη ο αγοραστης "αυτο που μου εδωσες δεν ειναι καλο, τα λεφτα μου πισω!"

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Τέλος πάντων, μην το κουράζουμε άλλο, εσύ όταν πουλάς κάτι και ενώ συζητάτε για την κατάστασή του, πώς θα γίνει η αποστολή κ.λπ. να του λες ότι αν τον χαλάσει κάτι μην ψάχνει να σε βρει.

Εξ αρχης θα του το πεις, πριν οτιδηποτε αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, rus είπε

ναι, κι αν δεν ειναι τι? προκειται να κάνεις κατι?

Αν μου πει άμεσα ότι υπάρχει κάποιο θέμα,θα προσχωρήσω σε επιστροφή αν όντως έχει θέμα. Αλλά δεν μπορώ να κάνω επιστροφή μετά από 4 μέρες.

Επεξ/σία από Stivx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Stivx είπε

Αν μου πει άμεσα ότι υπάρχει κάποιο θέμα,θα προσχωρήσω σε επιστροφή αν όντως έχει θέμα. Αλλά δεν μπορώ να κάνω επιστροφή μετά από 4 μέρες.

πόσες δηλαδη ειναι οι μερες της δοκιμης? Επρεπε να του τις ειχες πει εξαρχης.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Αγοραστής που αρχίζει τις απειλές με χειροδικιες, θα ρωτήσω να ψάξω που μένεις σε μηνύματα τηλέφωνα και email. Δεν παίζει να μπω σε διαδικασία να συναντηθώ ξανά με αυτόν διότι θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα φάω ξύλο πριν ή μετά την συνάντηση.

Στις 14/6/2023 στις 8:00 ΠΜ, Stivx είπε

Επίσης να πω ότι το ένα κινητό το ήθελε για τη κόρη της μου πρέπει να ήταν με το ζόρι 5-6 χρονών, οπότε σε 2 μέρες θα έχει φάει καλές τούμπες..

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, rus είπε

πόσες δηλαδη ειναι οι μερες της δοκιμης? Επρεπε να του τις ειχες πει εξαρχης.

Δεν είμαι μαγαζί, αυτό εξαρτάται πως θα μιλήσει ο άλλος. Αν μου αρχίζει τα έλα πάρτο πίσω και τέτοια εκεί τρώει άκυρο κατευθείαν. Κανονικά δοκιμάζεις όταν το δείς από κοντά αν σου κάνει το παίρνεις.

14 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Επίσης να πω ότι το ένα κινητό το ήθελε για τη κόρη της μου πρέπει να ήταν με το ζόρι 5-6 χρονών, οπότε σε 2 μέρες θα έχει φάει καλές τούμπες..

Στη αρχή μου είχε πει το θέλει για την μάνα της για What's app,και όταν ήθελε να το γυρίσει έλεγε ότι το πήρε για την κόρη της 😜

Έχω πουλήσει πάνω από 50 κινητά, πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Από τα άλλα 50 δεν είχε κανείς θέμα και αυτός είχε και με τα δύο 🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stivx είπε

Δεν είμαι μαγαζί, αυτό εξαρτάται πως θα μιλήσει ο άλλος. Αν μου αρχίζει τα έλα πάρτο πίσω και τέτοια εκεί τρώει άκυρο κατευθείαν. Κανονικά δοκιμάζεις όταν το δείς από κοντά αν σου κάνει το παίρνεις.

Επειδη δεν εισαι μαγαζι πρεπει να παιρνεις τα μετρα σου. Δε τα πηρες, ειδες τι συνεβη, και εσπευσες να γραψεις εδω το προβλημα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

Επειδη δεν εισαι μαγαζι πρεπει να παιρνεις τα μετρα σου. Δε τα πηρες, ειδες τι συνεβη, και εσπευσες να γραψεις εδω το προβλημα.

Δεν συνέβη κάτι,απλά μου φάνηκε περίεργο και ήθελα να δω αν έχει περάσει κάποιος κάτι παρόμοιο. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Stivx είπε

Δεν συνέβη κάτι,απλά μου φάνηκε περίεργο και ήθελα να δω αν έχει περάσει κάποιος κάτι παρόμοιο. 

τι να κανεις, δε μας ρωτησες? και προσθεσες οτι εχεις ολες τις συνομιλιες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, rus είπε

τι να κανεις, δε μας ρωτησες?

Εντάξει όλα καλά απλά άλλη φορά θα λέω να το τσεκαρουν καλά εκείνη την στιγμή.

Δημοσ.
On 14/06/2023 at 08:10, Stivx said:

Το κάνω σπίτι έχω όλα τα εργαλεία που χρειάζονται, δεν νομίζω να θεωρείτε "μαύρο χαρτζιλίκι αυτό" 😜

Off topic αλλά κατάμαυρο είναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...