Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stivx είπε

Δεν μιλάω για αυτό το θέμα που αναφέρει με την μπαταρία, εγώ λέω αν δεχτώ ένα κινητό που το έχω δώσει σε καλή κατάσταση σε κακή κατάσταση πως θα μπορέσω να το πουλήσω μετά;

Εξήγησα τι παράπονο έχει, αλλά δεν μιλάμε για τη δουλειά μου εδώ λέμε για την αγγελία που ανέβασα. Οπότε αυτόματα δεν είναι πελάτης μου .

Δεν καταλαβα τι λες. Ειπες οτι αυτη ειναι η δουλεια σου. Να πουλας μεταχειρισμενα τηλεφωνα. Και σου εξηγω οτι αν ειναι πραγματικα δουλεια, προσωπικα τουλαχιστον, θα με ενδιεφερε μια αξιολογηση απο εναν πελατη και κατα ποσο εμεινε ευχαριστημενος. Αν απλα κανω αρπαχτη στο τραπεζι της κουζινας , δεν με ενδιαφέρει.

Αυτο ειπα...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Δεν καταλαβα τι λες. Ειπες οτι αυτη ειναι η δουλεια σου. Να πουλας μεταχειρισμενα τηλεφωνα. Και σου εξηγω οτι αν ειναι πραγματικα δουλεια, προσωπικα τουλαχιστον, θα με ενδιεφερε μια αξιολογηση απο εναν πελατη και κατα ποσο εμεινε ευχαριστημενος. Αν απλα κανω αρπαχτη στο τραπεζι της κουζινας , δεν με ενδιαφέρει.

Αυτο ειπα...

Συγγνώμη λάθος κατάλαβα,ναι δεν με ενδιαφέρει η αξιολόγηση ειδικά στο Facebook. Αν είχαν πωληθεί τα συγκεκριμένα κινητά ινσομνια θα το σκεφτόμουν για επιστροφή αν ο αγοραστής είχε αρκετές θετικές κριτικές .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stivx είπε

λέει ότι έχουν θέμα αργούν να φορτίσουν κτλπ

δηλαδή σε πόση ώρα έπρεπε να φορτίσουν και σε πόση ώρα φόρτισαν ?

η ώρα φόρτισης είναι αποτέλεσμα από πολλούς παράγοντες .

το κτλπ τι είναι ?

τι άλλο είχε θέμα ?

τα κινητά ήταν επισκευασμένα ?

Δημοσ.

Του ζητάς να στείλει αποδείξεις (ένα βίντεο πχ) που να αποδεικνύουν τα προβλήματα που αναφέρει. Αν πρόκειται για απατεώνα, δεν θα σου στείλει κάτι και θα λήξει εκεί το θέμα, αν πρόκειται όντως για προβληματική συσκευή, τότε θα ξες πως λέει την αλήθεια, χωρίς βέβαια αυτό να σε καλύπτει στο σενάριο που τα προβλήματα προέκυψαν μετά την αγορά, από το δικό του χέρι.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, makis269 είπε

το κτλπ τι είναι ?

Μου έλεγε ότι κολλάνε, δεν είχαν άλλο θέμα. το ένα ήταν,αλλά πάντα ενημερώνω τι δουλεία κάτω.μιλάμε τώρα για 2 κινητά και τα δύο πακέτο 100€..

7 ώρες πριν, GamingMaster424 είπε

Του ζητάς να στείλει αποδείξεις (ένα βίντεο πχ) που να αποδεικνύουν τα προβλήματα που αναφέρει. Αν πρόκειται για απατεώνα, δεν θα σου στείλει κάτι και θα λήξει εκεί το θέμα, αν πρόκειται όντως για προβληματική συσκευή, τότε θα ξες πως λέει την αλήθεια, χωρίς βέβαια αυτό να σε καλύπτει στο σενάριο που τα προβλήματα προέκυψαν μετά την αγορά, από το δικό του χέρι.

Το θέμα είναι ότι λέει και για τις δύο συσκευές ότι έχουν θέμα,πχ το ένα φορτίζει το άλλο κολλάει και τέτοια 😜

Δημοσ.
8 ώρες πριν, andreaspA είπε

Σε πληροφορω οτι ο δικος μου που δεν ειναι ουτε 3ων, το κινητο του το προσεχει σιγουρα περισσοτερο απο την μανα του, αλλα και ισως απο εμένα. Δεν χαλανε τα κινητα απο τις τουμπες πια. Αν το κινητο δεν φορτιζει , κατα πασα πιθανοτητα εχει προβλημα με την μπαταρια, και αυτο δεν ειναι αποτελεσμα τουμπας. 

Ειπες οτι η δουλεια σου ειναι αυτη. Θεωρω λοιπον οτι το τηλεφωνο ηταν ελεγμενο. Σε καθε περιπτωση, αν ειναι πραγματικα δουλεια, εγω θα επικοινωνουσα με τον πελατη μου να μαθω τι παραπονο εχει.

Αν λεγοντας δουλεια εννοεις οτι βρισκεις/αγοραζεις μεταχειρισμενα κινητα, ψιλοεπισκευαζεις στο τραπεζι της κουζινας κανενα πλαστικο και βγαζει μαύρο χαρτζιλικι απο το ΦΒ... τοτε ειναι αλλο θεμα!

Γιατί ένα τρίχρονο να έχει κινητό;

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stivx είπε

Μου έλεγε ότι κολλάνε, δεν είχαν άλλο θέμα. το ένα ήταν,αλλά πάντα ενημερώνω τι δουλεία κάτω.μιλάμε τώρα για 2 κινητά και τα δύο πακέτο 100€..

Το θέμα είναι ότι λέει και για τις δύο συσκευές ότι έχουν θέμα,πχ το ένα φορτίζει το άλλο κολλάει και τέτοια 😜

Ε τότε εφ'όσον τα είχες ελέγξει και ήταν εντάξει, λέει ψέματα ή είχε λάθος προσδοκίες όντας άσχετος με τεχνολογία και σου πουλάει μπαρούφες. Αποκλείται 2 κινητά να έβγαλαν πρόβλημα σε 2 μέρες. Πες για ένα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά 2 ούτε μία στο εκατομμύριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Γιατί ένα τρίχρονο να έχει κινητό;

Γιατί τα βάζουν να δούν YouTube .

24 λεπτά πριν, Jts είπε

Ε τότε εφ'όσον τα είχες ελέγξει και ήταν εντάξει, λέει ψέματα ή είχε λάθος προσδοκίες όντας άσχετος με τεχνολογία και σου πουλάει μπαρούφες. Αποκλείται 2 κινητά να έβγαλαν πρόβλημα σε 2 μέρες. Πες για ένα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά 2 ούτε μία στο εκατομμύριο.

Στα χέρια μου ήταν εντάξει όσο τα είχα,δεν γίνεται σε 2 μέρες να θυμήθηκε ότι είχαν θέμα. Δεν με πειράζει να κάνω επιστροφή σε κάποιον απλά βλέπω ότι αγοράζουν δεν τούς αρέσει κάτι κ το γυρνάνε πίσω. 

Επεξ/σία από Stivx
  • Confused 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, andreaspA είπε

Καθεστε και ασχολειστε με το FB.... Τυχερος ήσουν που πληρωθηκες. Οι γυφτοι κανουν νταραβερια απο το FB πια. Σε ελεύθερη πτωση βρισκεται το μέσο. Παρατημενο στην τύχη του, με ενα AI να αποφασιζει τι και ποιον εμφανίζει.

Και που θες να τα κανουμε, μονο το fb υπαρχει και το vendora, το οποιο ομως προσφατα εβαλε... προμηθεια.

16 ώρες πριν, Stivx είπε

Καλημέρα παιδιά, πριν λίγες μέρες ανέβασα στο marketplace 2 κινητά για πώληση,βρήκα αγοραστή τα ήθελε και τα δύο και κλίνουμε συνάντηση χέρι με χέρι . Τα δίνω το απόγευμα,και το βράδυ στέλνω μήνυμα να δω αν είναι όλα εντάξει ( και τα δύο ήταν λειτουργικά ) μου απάντησε μετά από 2 μέρες και λέει ότι έχουν θέμα αργούν να φορτίσουν κτλπ ,μου είπε να τα επιστρέψει αλλά δεν δέχτηκα. Μετά από αυτό μου είπε ότι θα πάει στη αστυνομία για απάτη , άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα ότι θα με βρει και θα μάθει πού δουλεύω κτλπ.

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; έχω όλες τίς συνομιλίες.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα 🙂

Επειδη αυτα τα πραγματα συμβαινουν στις αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων, για να εισαι καλυμμενος επρεπε να του πεις απ την αρχη οτι τα παιρνει υπ ευθυνη του, και οτι δεν παιζει ενδεχομενο να τα επιστρεψει στο μελλον για οποιοδηποτε λόγο.  Δε πουλας υπο δοκιμη, δηλαδη.

• Like 1
Δημοσ.

Για να σου λέει για πρόβλημα και στα 2, πιθανοτατα το λέει έτσι γιατί μετάνιωσε για κάτι. 

Αγοραστής που αρχίζει τις απειλές με χειροδικιες, θα ρωτήσω να ψάξω που μένεις σε μηνύματα τηλέφωνα και email. Δεν παίζει να μπω σε διαδικασία να συναντηθώ ξανά με αυτόν διότι θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα φάω ξύλο πριν ή μετά την συνάντηση. Έχει χάσει το δίκιο με αυτά που λέει ακόμα και να έχουν χαλάσει όντως τα κινητά. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, rus είπε

Επειδη αυτα τα πραγματα συμβαινουν στις αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων, για να εισαι καλυμμενος επρεπε να του πεις απ την αρχη οτι τα παιρνει υπ ευθυνη του, και οτι δεν παιζει ενδεχομενο να τα επιστρεψει στο μελλον για οποιοδηποτε λόγο.  Δε πουλας υπο δοκιμη, δηλαδη.

Δεν ξεκινάς πώληση έτσι, όχι αν θες να πουλήσεις δηλαδή.

Ο άλλος με το που θα ακούσει κάτι τέτοιο και αποφασισμένος να είναι να αγοράσει λογικό είναι να σκεφτεί ότι υπάρχει λόγος που του λες κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.
58 minutes ago, makis269 said:

για να μαθαίνει την τεχνολογία .

Ένα τρίχρονο με το ζόρι έχει βγάλει την πάνα, οριακά εκφράζεται με ολοκληρωμένες προτάσεις. κάποιος είπε παραπάνω ότι είναι σε θέση να προσέξει μην πέσει κάτω το κινητό;

Έχουμε χάσει κάθε μορφής λογικη

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Αγοραστής που αρχίζει τις απειλές με χειροδικιες, θα ρωτήσω να ψάξω που μένεις σε μηνύματα τηλέφωνα και email. Δεν παίζει να μπω σε διαδικασία να συναντηθώ ξανά με αυτόν διότι θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα φάω ξύλο πριν ή μετά την συνάντηση. Έχει χάσει το δίκιο με αυτά που λέει ακόμα και να έχουν χαλάσει όντως τα κινητά. 

Ισχύει η να φάει ξύλο ο αγοραστής 🤣🤣

18 ώρες πριν, rus είπε

Επειδη αυτα τα πραγματα συμβαινουν στις αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων, για να εισαι καλυμμενος επρεπε να του πεις απ την αρχη οτι τα παιρνει υπ ευθυνη του

Λογικό είναι αυτό που λες όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο ,όταν συναντηθήκαμε του είπα κάτσε δες τα όσο χρειαστεί δεν με πειράζει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...