XarisArgy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Εχω παρει ενα component AV καλώδιο που συνδεει ενα PSP που εχω με τηλεόραση, αλλα η τηλεόραση μου δεν εχει υποδοχες για AV, μονο οτι φαίνεται στις φωτογραφίες. Υπαρχει κάποιο adapter που μπορω να χρησιμοποιήσω? Ποιο θα ηταν καλύτερο?
XarisArgy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, nickol-us είπε AV to scart Το component ομως εχει 5 connectors, αυτο ειναι για composite με 3. Υπαρχει με 5?
nickol-us Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) ypbpr to hdmi Λογικά κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βρεις, σε τι κόστος ούτε πόσο καλά αποδίδουν Ίσως παίξει και το σενάριο ypbpr to vga αλλά εκεί θα πρέπει να βάλεις 2ο καλώδιο για τον ήχο... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από nickol-us
CsIns Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Η τηλεόραση σου έχει component αλλά πρέπει να βρεις το καλώδιο που περιλάμβανε η συσκευασία από καρφί σε component. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από CsIns 1
XarisArgy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, CsIns είπε Η τηλεόραση σου έχει component αλλά πρέπει να βρεις το καλώδιο που περιλάμβανε η συσκευασία από καρφί σε component. Δυστυχως δεν εχω ιδεα που μπορει να ειναι πλεον η αν το εχω. Σε αυτη την φαση μαλλον συμφερει περισσοτερο να παρω αλλο composite και ενα scart adapter, πιο φθηνα θα μου ερθει απο το ypbpr-hdmi.
nickol-us Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, CsIns είπε Η τηλεόραση σου έχει component αλλά πρέπει να βρεις το καλώδιο που περιλάμβανε η συσκευασία από καρφί σε component. Σωστός... και μου διέφυγε τελείως... η καλύτερη option... ίσως να μπορεί να κάνει δουλειά και με του εμπορίου 1
CsIns Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Το HDMI σε component επίσης θα βάζει και λίγο input lag γιατί είναι digital σήμα το HDMI. 1
XarisArgy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, nickol-us είπε Σωστός... και μου διέφυγε τελείως... η καλύτερη option... ίσως να μπορεί να κάνει δουλειά και με του εμπορίου 5 λεπτά πριν, CsIns είπε Το HDMI σε component επίσης θα βάζει και λίγο input lag γιατί είναι digital σήμα το HDMI. Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα