Chrisfm94 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.gog.com/en/game/cyberpunk_2077_phantom_liberty_goodies_collection Για τους 2-3... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από Chrisfm94 5 4 1
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 nice και δεν καταλαβα, τι δινει το παραπανω?
jerry banana Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε nice και δεν καταλαβα, τι δινει το παραπανω? καλουδια δηλαδη κανα wallpaper κανα αντικειμενο μικρο κλπ τιποτα παραπανω. Πολλοι μπερδευτηκαν και νομιζαν οτι δινουν ολο το παιχνιδι. Απλως το κανει η cd project γιατι τελος της χρονιας βγαινει το dlc του cyberpunk που υποτιθεται θα αλλαξει ριζικα το παιχνιδι με πολλες βελτιωσεις κλπ. Οποτε δες το σαν marketing. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από jerry banana
Sebu Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Και εγω νομιζα οτι δινει το παιχνιδι τσαμπα. Μηπως να προσαρμοστει λιγο ο τιτλος να μην μπερδευτουν και αλλοι κατα λαθος? 5 1
Chrisfm94 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Το περιμενα να πω την αληθεια να μπερδευτει κοσμος, παρολο που στο τελος λεει "Goodies Collection". Το αλλαξα. Ελπιζω τωρα μη μπερδευτει κανεις και νομιζει οτι δινει το goody's τιποτα τζαμπα τον εφαγα... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από Chrisfm94
giorginho Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Εγώ και έτσι που είναι τώρα ο τίτλος μπερδεύτηκα πάντως. Φταιει βέβαια ότι δε ξέρω συγκεκριμένα από cyberpunk, για μένα "goodie" θα ήταν ένα ολόκληρο παιχνίδι... Ίσως "game add-ons" (ή τέλος πάντων τι είναι αυτά; "wallpapers"?)? Και το "δωρεάν" στο τέλος; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα