spectaculator Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Ανάμεικτα συναισθήματα! Δεν μπορώ να πω πως είναι συναρπαστικό γιατί δεν είναι πραγματική δημιουργία από το στόμα του μακαρίτη John αλλά αλχημείες κάποιας ΑΙ. Μερικά πράγματα καλό είναι να τ' αφήνεις όπως τα χαρακτήρισε η ιστορία τους. Ο Paul, όσο κι αν τον συμπαθώ, αυτή τη φορά κάνει υπερβολές.
kavouras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Άσχετο, αλλα κοιτάξτε πως λειτουργεί το chatgpt, όταν πχ το ρωτάς για να βρει ενα ελληνικό ποίημα με τη λέξη «κύμα»: Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από kavouras
georgemathios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 18 λεπτά πριν, kavouras είπε Άσχετο, αλλα κοιτάξτε πως λειτουργεί το chatgpt, όταν πχ το ρωτάς για να βρει ενα ελληνικό ποίημα με τη λέξη «κύμα»: Μην σου κανει εντυπωση. Τις προαλλες διαβασα ενα αρθρο γι αυτο. Εχουν παρατηρησει χονδρικα οτι οταν δεν μπορει να βγαλει κανονικες πληροφοριες φτιαχνει δικες του και τις πασαρει για αληθινες. Ψαχνουν να δουν πως να το διορθωσουν. 2 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 52 λεπτά πριν, xemis είπε αυτός είναι ο τίτλος και είναι ανακριβής. Αυτό το πράγμα επεσήμανα και στο σχόλιο μου , όχι ολόκληρο το άρθρο. Ο Paul McCartney χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να φτιάξει ένα νέο τραγούδι των Beatles Γιατί είναι ανακριβής? Επειδή καταλαβαίνεις κάτι διαφορετικό? Έφτιαξε ένα νέο τραγούδι χρησιμοποιώντας AI. 1
Diavolos666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, apos είπε Μάλλον επειδή του "έριξες μια ματιά" 😛 aaanywaaayz Του έριξα μια ματιά σημαίνει ότι άκουσα τα τραγούδια. Δεν πάρταρα κιόλας με τα τραγούδια του.
xemis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Γιατί είναι ανακριβής? Επειδή καταλαβαίνεις κάτι διαφορετικό? Έφτιαξε ένα νέο τραγούδι χρησιμοποιώντας AI. Συγνώμη, αλλά αν το τραγούδι το εγραφε εξολοκλήρου ΑΙ ποιος θα ήταν ο τίτλος? 1. το τραγούδι δεν είναι νέο αφού υπάρχει ήδη η φωνή και οι στίχοι 2. η ΑΙ έκανε μόνο επεξεργασία για τον ήχο Αρα, ο τίτλος είναι ανακριβής και ιντριγκαδόρικος. Αυτό έγραψα και δεν το κατάλαβες. Στο άρθρο γίνεται σαφες τι παίχτηκε ακριβώς, αλλά δεν μιλάω για το άρθρο αλλά για τον τίτλο. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, xemis είπε Συγνώμη, αλλά αν το τραγούδι το εγραφε εξολοκλήρου ΑΙ ποιος θα ήταν ο τίτλος? 1. το τραγούδι δεν είναι νέο αφού υπάρχει ήδη η φωνή και οι στίχοι 2. η ΑΙ έκανε μόνο επεξεργασία για τον ήχο Αρα, ο τίτλος είναι ανακριβής και ιντριγκαδόρικος. Αυτό έγραψα και δεν το κατάλαβες. Στο άρθρο γίνεται σαφες τι παίχτηκε ακριβώς, αλλά δεν μιλάω για το άρθρο αλλά για τον τίτλο. Την επόμενη φορά θα βάζουμε όλο το κείμενο στον τίτλο. https://www.theguardian.com/music/2023/jun/13/ai-used-to-create-new-and-final-beatles-song-says-paul-mccartney https://time.com/6287103/the-beatles-artificial-intelligence-song/ 3
xemis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Την επόμενη φορά θα βάζουμε όλο το κείμενο στον τίτλο. https://www.theguardian.com/music/2023/jun/13/ai-used-to-create-new-and-final-beatles-song-says-paul-mccartney https://time.com/6287103/the-beatles-artificial-intelligence-song/ Έχετε δικαίωμα να κάνετε ότι νομίζετε, όπως κι εγώ να σχολιάζω. Έξάλλου δεν απαίτησα να αλλάξετε τίτλο. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε στα άκρα, υπάρχει και το ίσωμα. Π.χ. πιο σωστός τίτλος Ο Paul McCartney χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να τελειοποιήσει ακυκλοφόρητο τραγούδι των Beatles. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, xemis είπε Έχετε δικαίωμα να κάνετε ότι νομίζετε, όπως κι εγώ να σχολιάζω. Μα κι εγώ αυτό κάνω! 1
panoulix Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, apos είπε Ο τίτλος του άρθρου βέβαια είναι λίγο ανακριβής. Τί περίεργο ε? 1 1
MrHavoC Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θαυμάζω τον πούτιν θέλω να υπενθυμίσω κάτι που είχε δηλώσει το '17: «το έθνος που ηγείται στην τεχνητή νοημοσύνη, θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου» και «η τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει κολοσσιαίες ευκαιρίες καθώς και κινδύνους». Επίσης έχω παρατηρήσει ότι τώρα πια, η τεχνολογία και οι εξελίξεις στον πλανήτη γίνονται πολύ γρήγορα. Δηλαδή σε 10 χρόνια από τώρα, θα έχει γίνει εξέλιξη που δεν είχε γίνει ούτε σε 100 χρόνια.... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από MrHavoC 2
rallistas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 16 ώρες πριν, stivaks72 είπε "I am Paul McCartney. Write me a song". Αυτό. Εγω παντως το εγραψα αυτο που ειπες και πηρα ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα. Το θεμα ειναι να μας το μελοποιησει καποιος!
apos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Του έριξα μια ματιά σημαίνει ότι άκουσα τα τραγούδια. Δεν πάρταρα κιόλας με τα τραγούδια του. Του έριξες μια ματιά σημαίνει ότι: Διάβασες το ποστ για τον συγκεκριμένο δίσκο και μετά από 8 (!) λεπτά είπες: "Μόλις του έριξα μια ματιά, μου θυμίζει όλα τα τραγούδια που βγαίνουν την τελευταία δεκαετία, πολύ generic". Σε λιγότερο από 8 λεπτά που αφιέρωσες, προλαβαίνει κανείς να ακούσει το πολύ ένα κομμάτι (τσάτρα πάτρα) ή να ακούσει μερικά δευτερόλεπτα από όλα τα κομμάτι ενός δίσκου. Προφανώς όποιος έχει στοιχειώδη γνώση του μεγέθους του συγκεκριμένου μουσικού (άσχετα αν του αρέσει ή όχι), καταλαβαίνει ότι το πιο πιθανό δεν είναι ο δίσκος να περιέχει "τραγούδια που βγαίνουν την τελευταία δεκαετία, πολύ generic", αλλά ότι αυτός που έγραψε αυτή την "κριτική" μετά από μόνο 5-6 λεπτά ακρόασης, ακούει μουσική με τον τρόπο που ακούει ο περισσότερος κόσμος μουσική την τελευταία δεκαετία (και παραπάνω). Δηλαδή με τρόπο πολύ generic, πρόχειρο και χωρίς καμία κουλτούρα ακρόασης. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από apos 3
Diavolos666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, apos είπε Του έριξες μια ματιά σημαίνει ότι: Διάβασες το ποστ για τον συγκεκριμένο δίσκο και μετά από 8 (!) λεπτά είπες: "Μόλις του έριξα μια ματιά, μου θυμίζει όλα τα τραγούδια που βγαίνουν την τελευταία δεκαετία, πολύ generic". Σε λιγότερο από 8 λεπτά που αφιέρωσες, προλαβαίνει κανείς να ακούσει το πολύ ένα κομμάτι (τσάτρα πάτρα) ή να ακούσει μερικά δευτερόλεπτα από όλα τα κομμάτι ενός δίσκου. Προφανώς όποιος έχει στοιχειώδη γνώση του μεγέθους του συγκεκριμένου μουσικού (άσχετα αν του αρέσει ή όχι), καταλαβαίνει ότι το πιο πιθανό δεν είναι ο δίσκος να περιέχει "τραγούδια που βγαίνουν την τελευταία δεκαετία, πολύ generic", αλλά ότι αυτός που έγραψε αυτή την "κριτική" μετά από μόνο 5-6 λεπτά ακρόασης, ακούει μουσική με τον τρόπο που ακούει ο περισσότερος κόσμος μουσική την τελευταία δεκαετία (και παραπάνω). Δηλαδή με τρόπο πολύ generic, πρόχειρο και χωρίς καμία κουλτούρα ακρόασης. ο.Ο γιατί πρέπει να τραβήξω το μαρτύριο ώρες για να καταλάβω τι είναι, έβαλα να ακούσω τα ρεφρέν και μου φάνηκαν κοινότυπα όλα. "Κουλτούρα ακρόασης" + "γνώση του μεγέθους του συγκεκριμένου μουσικού", α είσαι από αυτούς που θεωρούν ότι ο μουσικός έχει σημασία και όχι το προϊόν, έτσι πες μας. Σαν αυτούς που θεωρούν τις ζωγραφιές παιδιών δημοτικού μουντζούρες, αλλά αν τους πουν ότι το έκανε ο Πικάσο το αποκαλούν αριστούργημα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από Diavolos666 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα