vs_skg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, mavrosxristoforos είπε Τι μπορούμε να κάνουμε; Νόμιμα; τίποτα. Παρκάρεις παράνομα και βασίζεσαι σε μια "συμφωνία κυρίων" να μη σε καρφώσει κανείς, μόνο που πλέον δεν υπάρχουν κύριοι στην ήσυχη γειτονιά. Μεταξύ μας, το να περπατάς 5 μέτρα παραπάνω για να μπεις στο αμάξι δεν θα σε βλάψει κάπου Spoiler αυτοδίκως; πολλά. Ένα πέρασμα με υγρό φρένων θα βοηθήσει τους πίθηκες που ξήλωσαν τα κολωνάκια και τα πέταξαν στην αυλή να ξανασκεφτούν την κοσμοθεωρία τους
mary Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Πολύ ήσυχη γειτονιά, ειδικά όταν οι γείτονες συμπεριφέρονται τόσο μίζερα, παρακολουθούν από τα μπαλκόνια καθημερινά ποιος πάρκαρε, δεν έχουν ζωή και δρουν εκδικητικα. 🤗 4
dbrillis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Θα πρεπει να ταραξετε ο ενας τον αλλον στη νομιμοτητα μεχρι να κουραστειτε.
mavrosxristoforos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Κάτι που μου κάνει εντύπωση (συγχωρέστε με αν πω ανοησία) είναι ότι μου εχουν αφήσει δύο χαρτιά της κλήσης. Ένα άσπρο, ένα ροζ αντίγραφο του άσπρου, και το καρμπόν που είχαν ανάμεσα. Έτσι είναι πάντα;
NeraBlack Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δεν παρκαρεις εκει που απαγορευεται,δεν υπαρχει ζήτημα για εσενα,ασ τους να σκοτωνονται στην ησυχη γειτονια σας.
Dinos1973 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, mavrosxristoforos είπε Καλησπέρα σε όλους. Μένω στα Μελίσσια, σε μία ήσυχη γειτονιά. Η πολυκατοικία μας είναι γωνιακή, αλλά το οικοδομικό τετράγωνο έχει δύο τομές, όπως φαίνεται στην εικόνα. Ακριβώς στην γωνία, είναι η είσοδος/έξοδος της πολυκατοικίας μας. Το διαμέρισμά μου είναι το μοναδικό στην πολυκατοικία το οποίο δεν έχει θέση στάθμευσης. Η πολυκατοικία έχει περιμετρικά χώρο για 8 αυτοκίνητα. Οι διαχειριστές της πολυκατοικίας μας έβαλαν προ ετών κολωνάκια στον δρόμο πάνω στη γωνία, για να μην εμποδίζουν την είσοδο οι γείτονες. Οι γείτονες (από άλλες πολυκατοικίες) πρόσφατα θύμωσαν για κάποιον -άγνωστο σε εμένα- λόγο και ξύλωσαν τα κολωνάκια και τα πέταξαν μέσα στην αυλή. Μετά από αυτό, όταν οι γείτονες πάρκαραν εδώ μπροστά (θέση Δ), οι διαχειριστές καλούσαν την αστυνομία για να τους γράψει. Αυτό έγινε 3-4 φορές. Έλα όμως που η αστυνομία γράφει όλους όσους έχουν παρκάρει 5 μέτρα από την κάθε γωνία, με αποτέλεσμα να τρώνε κλήση όλοι όσοι είναι στις θέσεις Β, Γ, Δ και Ε! Έτσι φάγαμε την πρώτη μας κλήση στη θέση Γ, πριν μερικούς μήνες. Εχτές κάλεσαν για αντίποινα πρώτη φορά και οι γείτονες την αστυνομία, και φάγαμε και δεύτερη κλήση, στη θέση Δ. Περιμέναν πότε δεν θα υπάρχει άλλο αυτοκίνητο παρά μόνο το δικό μου για να καλέσουν την αστυνομία. Και η αστυνομία έρχεται και γράφει αυτοκίνητα για παράνομο παρκάρισμα, σε μία ήσυχη γειτονία, στην άκρη μιας πλατιάς στροφής! Εμείς, ούτε έχουμε καλέσει την αστυνομία, ούτε εμποδίζουμε κανέναν. Είμαστε άμαχος πληθυσμός, με μωρό 4 μηνών και τρώμε κλήσεις επειδή τσακώνονται οι γείτονες! Τι μπορούμε να κάνουμε; (εκτός του ότι δεν μπορούμε να παρκάρουμε μπροστά στην πολυκατοικία μας;;;) Εάν είστε παράνομος καλά κάνετε και τρώτε κλήση. ήσυχη γειτονιά , δεν πειράζουμε κανέναν, έχουμε μωρών κλπ κλπ είναι απλά φθηνές δικαιολογίες !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις