MadeBy.Me Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 hi all. mias k ekana tis proales na blepw tv sto pc 8elw na kanw k to antistrofo o axaristos :twisted: έχω μια mx440, k epeidh dn exw idea apo tvout k istories plz helpme. ti kalwdio 8a xreiasto, pou 8a to sundeso. sthn vga mou exw 2 upodoxes 1 pou paei sthn o8onh k allh mia pou moiazei me ps2 :wink: epishs an 8a xreiastei na alla3w kapoia ru8mish k poioi drivers einai kaluteroi gia auth thn douleia. thx a lot. plz dont flame me , me noob. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a123xxsp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 I default drivers tis NVidia canoun tin douleia alla oxi toso kala (afinoun perithoria, den einai parametropoiisimoi klp) gia na kaneis kali douleia vres to TVTool einai manoula. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadeBy.Me Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 μωρέ πρώτα να κάνουμε την σύνδεση και μετά βλέπουμε για προγράμματα.πιο καινούρια έκδοση ειναι η 9.6.4? γιατι αυτήν κατεβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 MadeBy.Me, η 2η υποδοχή που αναφέρεις (σαν PS/2) πρέπει να είναι S-Video (Super Video), οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δεις τί εισόδους υποστηρίζει η TV σου και να αγοράσεις από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ένα καλώδιο από S-Video se XXX (όπου ΧΧΧ το βύσμα της TV σου). Πριν να κάνεις τη σύνδεση, καλό είναι να κατεβάσεις τους νεώτερους drivers της nVidia για το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Πραγματι η υποδοχη που περιγραφεις ειναι S-Video και θελεις ενα καλωδιο S-Video σε S-Video η Scart, αναλογα με την υποδοχη της TV σου οπως ειπε και ο parsifal. Συνηθως χρησημοποιειται καλωδιο με 2 ακρες S-Video και μετα βαζεις και εναν SCART ανταπτορα για να μετατρεψεις την μια ακρη S-Video σε SCART. Ο ιδιος ανταπτορας που κανει το S-Video SCART δεχεται και το καλωδιο του ηχου (θυληκες RCA υποδοχες) το οποιο επισης πρεπει να φερεις απο την καρτα ηχου σου με προεκταση, αλλιως δε θα εχεις ηχο. Αυτο το τραβας απο την εξοδο ηχειων Front Left & Right η ακουστικων της καρτας ηχου η απο τα ηχεια σου αν αυτα εχουν εξοδο ακουστικων. Η προεκταση που θα χρειαστεις για τον ηχο ειναι μια απλη προεκταση ακουστικων με καρφακι αρσενικο που μπαινει στην καρτα ηχου και θηλυκο απο την αλλη. Στην αλλη (στο θηλυκο) ακολουθως θα συνδεσεις ενα απλο καλωδιο με καρφακι στην μια ακρη και 2 RCA Left-Right στην αλλη τα οποια καταληγουν στον SCART ανταπτορα. Οσον αφορα το προγραμμα, ξεχνα το Nview της Nvidia, χρησιμοποιησε το TVtool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadeBy.Me Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 στην τβ που έχω 1 βούρτσα(δν νομίζω να χρειαστεί σε αυτήν την περίπτωση) ελεύθερηη άλλη στο βιντεο ειναι συνδεδεμένη, 3 θυληκές rca απο την μπροστά μερια της tv , κ 2 απο πισω rca θυληκές. Απο τις 3 που εχω μπροστα η μια ειναι κιτρινη κ εχει ενα σχηματακι πανω(κατι τετοιο 3 ->O(και το 3 έχει)) Μια κόκινη που γράφει απο πάνω L/G/S/I , κ η άσπρη που γράφει απο πάνω R/D/D/D. τώρα που κοίταξα λίγο βρήκα τον αντάπτορα σ βιντεο σε σκαρτ. απο πίσω έχω μια άσπρη με σχήμα Ο-> κ κόκινο που γράφει πάνω R/D/D/D. ποιές θα χρησιμοποιήσω?πιστεύω τις πίσω ε?η κόκινη για ήχο κ η άσπρη το svideo.sosta? THX ALOT κ τους δύο σας , θα δώ αν πετύχει κ θα κάνω ποστ.ποιούς driver na katebasw?65.51 είναι οι πιό καινούριοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Οι 2 RCA (ασπρο - κοκκινο) ειναι για τον ηχο. Η μια για το δεξι ηχειο ® και η αλλη για το αριστερο (L). Το κιτρινο RCA ειναι υποδοχη εικονας COMPOSITE χειροτερης ποιοτητας απο την S-VIDEO η την SCART. Αφου η καρτα γραφικων σου εχει S-Video η κιτρινη RCA μενει αχρησιμοποιητη και απλα χρησιμοποιεις την SCART υποδοχη της TV σου με το καλωδιο που ερχεται απο την καρτα γραφικων. Το καλωδιο που ερχεται απο την καρτα ηχου παει στις 2 RCA, L και R. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadeBy.Me Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 οταν λες ασπρο κοκινο για το ήχο εννοείς τα πίσω ε? scart στην tv μου δν έχω ρε συ.(chekare αν είναι σωστό) αντάπτορας απο σ βιντεο μετατρέπεται σε θυληκό rca και μετά χώνω ένα καλώδιο και απο τις δύο μεριές αρσενικό rca και την μία ακρη την χώνω στο θυληκό του αντάπτορα κ την άλλη που? στο κίτρινο ρσα της τηλεόρασης (αν κατάλαβα καλά.) για την κάρτα ήχου τώρα, 8α την συνδέσω στην υποδοχή κάρτας ήχου που είναι τα ακουστικά(τα ηχεία δν έχουν υποδοχή) αλλά μετά πως θα το χωρίσω σε δύο μεριές , δεξιά κ αριστερά?αφού θα είναι απο την μία άκρη 1 καρφί κ απο την άλλη πάλι ενα καρφί(το καλώδιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadeBy.Me Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 qspock ok , πήγα στο μαγαζί κ ζήτησα αυτά που έγραψες(κι ας μην ειχα καταλάβει) κ τώρα είμαι οκ. φχαριστώ πολύ. το ποστ απο πανω μου μην το κοιτάξεις, δν χρειάζεται..αλλά για τον ήχο μονο δν κατάλαβα(ακόμα καλώδιο δν πήρα) αφού θα έχει 1 άκρη , πως θα το χωρίσω σε αριστερα κ δεξιά? επίσης πάνω στον αντάπτορα έχει διακόπτη input , output εγώ που πρέπει να το έχω γυρισμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadeBy.Me Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 ρε συ , αγορασα καρφί, αλλά ΔΕΝ χωράει στον αντάπτορα ! έχωσα εκεί rca και είναι τέλεια εφαρμοσμένο. μήπως πρέπει να πάρω τελικά rca για τον ήχο?έστω οτι παίρνω rca , κάτω όμως στην κάρτα ήχου πως θα το χώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 sorry piges na xwseis to kargi stin RCa???? tha zitiseis ena kalodio apo karfi se RCA stereofoniko xwrizei mono tou to deksi apo to aristero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadeBy.Me Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 τι να κάνουμε ρε δαρκ... δν είμαστε γνώστες δυστυχώς. όμως απο δω και μπρός θα ξέρουμε. τεσπα φχαριστώ πάντως. σύνδεσα τα καλώδια (χωρίς ήχο) αλλα μου βγάζει συνέχεια γραμμές πανω κάτω. τι να κάνω? τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadeBy.Me Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 έλεος , πήγα να αλλάξω το refresh rate(απο το nvidia γιατί το τν τοολ έψαξα κ δν έχει τίποτα σχετικό)για να μην φαίνονται οι γραμμές κ είναι στα 60hz κ δν έχει άλλη επιλογή. τί θα κάνω. η τηλεόραση είναι περσινή μία sony wega triniton. . τί θα κάνω? επίσης είναι τόσο μικρά τα γράμματα (γενικά όλα που δν φαίνονται), μικρύνω το resolution? το έχω 1024χ768.τί είναι καλύτερο να την βάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 To "TV-OUT FAQ" το έχεις διαβάσει γενικότερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadeBy.Me Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 εεεε....ναι το κοιταξα. εντάξει άλλα ανάλυση στο 640χ480 κ οι γραμμές τώρα είναι σχεδόν αόρατες.(δν ξέρω αν στέκουν αυτά που λέω αλλά ετσι γίνεται σε μένα, τι να κάνω) αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, με το τν τοολ , μου βγάζει έρρορ όταν το έχω ανοικτό για 20 λεπτά περίπου.επίσης όταν βάζω 640χ480 στην τν θέλω στο μονιτορ μου να παραμένει ίδιο, υπάρχει τρόπος.πιστεύω πως ναί, αλλά δν μπορώ να καταλάβα το τν τοολ γιατί είναι πολύ μπέρδεμα. φχαριστώ πραγματικά όσους βοήθησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.