exitpc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Για αυτους που το εχουν ηδη χρησημοποιησει η απορια...αν κολυμπήσω στη θαλασσα φορωντας το AW8 υπαρχει περιπτωση να χαλασει? Δεν μιλαω για καταδυση,απλο κολυμπι.Στο ντουζ το φοραω και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Επισης η ενδειξη "σταγονας" και η ενεργοποιηση/απενεργοποιηση εχει κανενα αποτελεσμα η απλα υπαρχει?
slaughter Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 χρησιμοποιώ το Apple Watch 4 χρόνια τώρα το καλοκαίρι στην θάλασσα και μέχρι στιγμής - φτου φτου - δεν έχει πάθει κάτι. Του βάζω την "σταγόνα" πριν μπω και όταν βγω την βγάζω και το σκουπίζω.. στο σπίτι ξέπλυμα με καθαρό νερό και πάμε πάλι. Δεν κάθομαι πολύ ώρα μέσα και δεν κάνω βουτιές και τέτοια 1
gianso Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μερικές σκόρπιες σκέψεις : - Το αλάτι γενικά είναι κακό για ηλεκτρονικά. - Παρόλο που έχει πιστοποίηση ότι ειναι αδιάβροχο το αλάτι μπορεί να διαβρώσει την αδιαβροχοποίηση γρηγορότερα από ότι το νερό πισίνας (ή του ντους). - Από τη στιγμή που το έχεις υπάρχει και η άποψη του να το χαρείς και φόρα το συνέχεια = ) - Εγώ το 7αρι το φοράω πάντα σε πισίνα χωρίς άγχος (θάλασσα δε βλεπω λόγο αφού κολυμπάω μακρυά από την ακτή να το έχω, αφού δεν ειναι cellural και ετσι δεν εχεις δυνατότητα να λάβεις ειδοποιήσεις κτλπ).
M A T R I X Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μιας που άνοιξε αυτό το thread. Έχει διαπιστώσει κανείς πρόβλημα στο μπάνιο με αφρόλουτρα κλπ;
gianso Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 14 minutes ago, M A T R I X said: Μιας που άνοιξε αυτό το thread. Έχει διαπιστώσει κανείς πρόβλημα στο μπάνιο με αφρόλουτρα κλπ; Δεν έχω κάτι να παραθέσω σχετικό αλλά ειχα διαβάσει πωσ σάουνα ή υπερβολικά ζεστό ντους δεν ειναι "φίλοι" των smart watches.
gagarin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα... Κάτοχος Apple Watch 4 απο τις πρώτες μέρες λειτουργίας του...δεν το λυπήθηκα ΠΟΤΕ!!!Δεν το έβγαλα ποτέ απο το χέρι μου...θαλασσα, πισινα, ντουζ,τακτικό πλύσιμο χεριών λόγω δουλειάς ΠΟΤΕ δεν το έβγαλα.Λειτουργεί ακόμα πλεόν στο χέρι της γυναίκας μου απροβλημάτιστα...εγώ έχω εδώ και ενάμιση έτος έχω το 7αρι...κάνω την ίδια χρήση... Το μόνο που προσέχω μετά την βουτιά στην θάλασσα κοιτάω να το πλένω με μπόλικο νερό στο ντούζ...τιποτα άλλο...αφρόλουτρο δεν του έχω βάλει ούτε σαμπουάν ούτε κάποιο conditioner... :P Παίδες χαρείτε τα ρολόγια σας...
M A T R I X Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, gagarin είπε Καλησπέρα... Κάτοχος Apple Watch 4 απο τις πρώτες μέρες λειτουργίας του...δεν το λυπήθηκα ΠΟΤΕ!!!Δεν το έβγαλα ποτέ απο το χέρι μου...θαλασσα, πισινα, ντουζ,τακτικό πλύσιμο χεριών λόγω δουλειάς ΠΟΤΕ δεν το έβγαλα.Λειτουργεί ακόμα πλεόν στο χέρι της γυναίκας μου απροβλημάτιστα...εγώ έχω εδώ και ενάμιση έτος έχω το 7αρι...κάνω την ίδια χρήση... Το μόνο που προσέχω μετά την βουτιά στην θάλασσα κοιτάω να το πλένω με μπόλικο νερό στο ντούζ...τιποτα άλλο...αφρόλουτρο δεν του έχω βάλει ούτε σαμπουάν ούτε κάποιο conditioner... :P Παίδες χαρείτε τα ρολόγια σας... Όταν πλένεσαι δεν χρησιμοποιείς αφρόλουτρο/σαμπουάν κλπ;
gagarin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Ειχα παρει ενα σαμπουαν 2 σε 1 για το κινητο και το λαπτοπ και σκοπευα να το δοκιμάσω και στο κεφάλι αλλα χάθηκε στην μετακόμιση... Τωρα βάζω παντου ΑVA αρωμα λεμονι...
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Στις 13/6/2023 στις 3:51 ΜΜ, slaughter είπε Του βάζω την "σταγόνα" πριν μπω και όταν βγω την βγάζω και το σκουπίζω.. στο σπίτι ξέπλυμα με καθαρό νερό και πάμε πάλι. Στις 15/6/2023 στις 10:02 ΜΜ, gagarin είπε Το μόνο που προσέχω μετά την βουτιά στην θάλασσα κοιτάω να το πλένω με μπόλικο νερό στο ντούζ Να πλενετε κατευθειαν το smartwatch ή smartphone (προσωπικα βουταω το s10 μεσα στην θαλασσα ετσι σκετο). Να μην προλαβει να στεγνωσει με το αλατι πανω, γιατι μετα φευγει και πιο δυσκολα. Γινεται και πιο ευκολη ζημια στην θυρα φορτισης μιας και εμμεσα ειναι το μοναδικο που δεν εχει καποια προστασια/αδιαβροχοποιηση.
exitpc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Στις 15/6/2023 στις 1:45 ΜΜ, M A T R I X είπε Μιας που άνοιξε αυτό το thread. Έχει διαπιστώσει κανείς πρόβλημα στο μπάνιο με αφρόλουτρα κλπ; To φοραω παντα οταν κανω μπανιο.Ειναι ενας τροπος να το ξεπλενω.Ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα 5 χρονια χρηστης τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα