AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Αφού δεν είσαι ενημερωμένος γιατί απαντάς. Τους δείχνουν βιβλία με ερωτικές στάσεις, με το τι κάνουν στο κρεβάτι κτλ. Δεν έχεις παρακολουθήσει τι γίνεται σαν συμβούλιά τους, που γονείς παίρνουν βιβλία που διδάσκονται στο σχολείο και είναι και διαθέσιμα στις βιβλιοθήκες που μιλάνε για το πως πηδιούνται, για το πως κάνουν σεξ και όλα τα φετίχ που ενδιαφέρουν αυτή την πάστα. Και μάλιστα δεν επιτρέπουν στους γονείς καν να διαβάσουν τα βιβλία αυτά στα συμβούλια, σταματάνε και κλείνουν τα μικρόφωνά τους όταν τους διαβάζουν κείμενα από τα βιβλία που οι ίδιοι επιβάλλουν στα σχολεία. Έχουν πιάσει καθηγητές που πήγαιναν μέχρι και dildo στην τάξη για να δείξουν σε μικρά παιδιά τι είναι τα ερωτικά όργανα. Ενημερώσου πριν μιλήσεις. Καλό θα ήταν να μου βρεις το link που αναφέρει όλα αυτά… Να σου θυμίσω μόνο ότι πριν λίγες εβδομάδες έγινε σάλος με ένα εκπαιδευτικό video που περιείχε και καλά gay πορνό σε μαθητές ενώ δεν περιείχε τίποτα τέτοιο… στο αναφέρω ως παράδειγμα γιατί από αυτό που διαβάζεις με αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι χιλιόμετρα μακριά η αλήθεια… ΥΓ: Με ενδιαφέρον θα ήθελα να δω και αν ήταν gay ή str8 οι καθηγητές που πήγαν με dildo στους μαθητές τους.. ΥΓ2: πάντοτε μιλάω για αυτό που ξέρω και όχι για αυτό που φαντάζομαι… 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μάλιστα. Να τα πεις αυτά άμα γίνεις καθηγητής σχολείου και σου τύχει κανένας μαθητής ο οποίος είναι trans και μπορεί να φαίνεται αγόρι αλλά να ντύνεται γυναικεία. Να δω πως θα το διαχειριστείς και τι θα κάνει η σχολική κοινότητα. Ελπίζω όχι όπως έκανε ο καθηγητής σε αντίστοιχη περιπτωση εδώ που κορόιδεψε τον μαθητή μπροστά σε όλη την τάξη. Αυτή η περιπτωση που λες εσύ με τον ενήλικο trans που ήρθε στο σχολείο και έκανε / είπε διαφορα πράγματα, είναι άλλο πράγμα. Αν έλαβαν την έγκριση του υπουργείου, εξεταστηκε το περιεχόμενο και έγιναν νομιμα δεν έχω θέμα. Ελπίζω οι γονείς να εξηγούν στα παιδιά τους για αυτά τα ζητήματα και να μην τους λένε ότι ο κόσμος μας έχει μόνο str8 περιμένοντας να τα μάθουν τα παιδιά από άλλους ανθρώπους με άκομψο και λάθος τρόπο. Το να φαίνεται ότι είσαι διαφορετικού σεξουαλικου προσανατολισμου, ούτε φετίχ είναι, ούτε και επιλογή σου. Ο φετιχισμος είναι άλλο πράγμα, δεν ντύνεται ο άλλος γυναίκα για να σε διεγειρει ερωτικά αυτο είναι δική σου άποψη. Επιμένω πως τέτοια αποψη που γράφτηκε ήταν λογικό να φάει ban. Ο άνδρας αυτός αισθάνεται γυναίκα λόγω ορμονικων και άλλων θεμάτων, η επιστημη λέει ότι όσο φυσιολογικο είναι να είμαστε εμείς ετεροφυλοφιλοι άλλο τόσο φυσιολογικό είναι να είναι κάποιοι αλλοι ομοφυλόφιλοι κοκ. Στο παιδί μου πρώτα θα το πιάσω να του εξηγήσω περί φύλων και άλλων σχετικών πριν αυτό το μάθει από άλλους και πέσει από τον ουρανό όπως κάναμε εμείς όταν συνειδητοποιησαμε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης η όταν μας την έπεφταν gay από το irc και τους θεωρούσαμε τοτε ανώμαλους. Ξεκίνα από έναν ορισμό του τι είναι "φυσιολογικό". Θα σε βοηθήσει για την συνέχεια. Ας δώσω ένα παράδειγμα. Ορίζω ως φυσιολογικό ότιδήποτε συμβαίνει στα πλαίσια της φύσης, έστω και κατ΄ εξαίρεση(σε ελάχιστες περιπτώσεις). Με βάση τον ανωτέρω ορισμό ένας serial killer είναι κάτι το φυσιολογικό γιατί είναι κάτι που λαμβάνει χώρα μέσα στα πλαίσια της φύσης. Γεννιούνται άνθρωποι με δολοφονικά ένστικτα(π.χ. o Jeffrey Dahmer από την παιδική ηλικία αισθανόταν ηδονή ακούγοντας κόκκαλα νεκρών ζώων να κροταλίζουν και δεν ένιωθε τύψεις, πράγμα ασυνήθιστο για τον μέσο άνθρωπο). Άσχετα με το τι νομίζουν οι άλλοι για αυτούς, είναι απολύτως φυσιολογικοί. Πώς ακούγεται; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Ξεκίνα από έναν ορισμό του τι είναι "φυσιολογικό". Θα σε βοηθήσει για την συνέχεια. Ας δώσω ένα παράδειγμα. Ορίζω ως φυσιολογικό ότιδήποτε συμβαίνει στα πλαίσια της φύσης, έστω και κατ΄ εξαίρεση(σε ελάχιστες περιπτώσεις). Με βάση τον ανωτέρω ορισμό ένας serial killer είναι κάτι το φυσιολογικό γιατί είναι κάτι που λαβάνει χώρα μέσα στα πλαίσια της φύσης. Γεννιούνται άνθρωποι με δολοφονικά ένστικτα. Άσχετα με το τι νομίζουν οι άλλοι για αυτούς είναι απολύτως φυσιολογικοί. Αν θέλεις παίζουμε το παιχνίδι της φύσης και του φυσιολογικού, μην μου το γυρίσεις όμως μετά σε κοινωνία, σκέψη ή αισθήματα… Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Ξεκίνα από έναν ορισμό του τι είναι "φυσιολογικό". Θα σε βοηθήσει για την συνέχεια. Ας δώσω ένα παράδειγμα. Ορίζω ως φυσιολογικό ότιδήποτε συμβαίνει στα πλαίσια της φύσης, έστω και κατ΄ εξαίρεση(σε ελάχιστες περιπτώσεις). Με βάση τον ανωτέρω ορισμό ένας serial killer είναι κάτι το φυσιολογικό γιατί είναι κάτι που λαμβάνει χώρα μέσα στα πλαίσια της φύσης. Γεννιούνται άνθρωποι με δολοφονικά ένστικτα(π.χ. o Jeffrey Dahmer από την παιδική ηλικία αισθανόταν ηδονή ακούγοντας κόκκαλα νεκρών ζώων να κροταλίζουν και δεν ένιωθε τύψεις, πράγμα ασυνήθιστο για τον μέσο άνθρωπο). Άσχετα με το τι νομίζουν οι άλλοι για αυτούς, είναι απολύτως φυσιολογικοί. Πώς ακούγεται; Άμα ψάξεις θα δεις ότι ακόμα και μέσα στην φύση υπάρχει η ομοφυλοφιλία πχ ψάξε για τους πιθήκους μπονομπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Άμα ψάξεις θα δεις ότι ακόμα και μέσα στην φύση υπάρχει η ομοφυλοφιλία πχ ψάξε για τους πιθήκους μπονομπο. Το ξέρω. Το διάβασα επίσημα για πρώτη φορά στο "Περισκόπιο της Επιστήμης"(προ ίντερνετ). Άλλωστε και ο άνθρωπος προϊόν της φύσης είναι. Γι αυτό και έδωσα έναν ορισμό σχετικά με αυτή την παρατήρηση για να καταλήξω ότι με αυτόν τον συλλογισμό και πολλά...άλλα πράγματα είναι φυσιολογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Γι αυτό και έδωσα έναν ορισμό σχετικά με αυτή την παρατήρηση για να καταλήξω ότι με αυτόν τον συλλογισμό και πολλά...άλλα πράγματα είναι φυσιολογικά. Ναι, από την στιγμή που υπάρχει στην φύση, είναι φυσιολογικά όπως και το παράδειγμα σου… το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω πιο είναι πάνω σε αυτό που είπε ο Basilhs23 και διαφωνείς… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Τι θες να πεις; Δεν είμαι καιρό στο r/greece αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποιου είδους λογοκρισία από τους mods. Προσωπικά έχει διαγραφεί ένα μήνυμα μου που απαντούσε σε μια ανεύθυνη μάνα και ξεκινούσε με κάτι καντήλια και τελείωνε με "ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ" Εεεε μετά την στόλισα ήρεμα και όλα καλά. Δίκαια πράγματα θεωρώ. Εδώ μέσα ειδικά σε θέματα μήλων υπάρχει πολύ περισσότερη λογοκρισία που κάτι αντίστοιχο δεν έχω συναντήσει εκεί. Θα το καταλάβεις αν πας να γράψεις κάτι που δεν τους αρέσει ακόμα και αν τηρεί τους όρους της κοινότητας. Θα βρούνε ένα σωρό δικαιολογίες για το παραμικρό. Βασικά είναι φοβισμένοι γιατί αν και τα subreddits έχουν σχετική ελευθερία σε σχέση πχ με το FB, από την άλλη όσον αφορά θέματα μειονοτήτων κλπ υπάρχει πολύς φόβος γιατί έτσι μπορούν να παρέμβουν ανώτεροι διαχειριστές, συνήθως αγγλόφωνοι με σοβαρές συνέπειες. Ακόμα δηλαδή και έγκυρη είδηση να έγραφες για κάτι αρνητικό, ακόμα και από τους ίδιους τους εκπροσώπους των μειονοτήτων, το σβήνανε. Αλλά ακόμα και την περίοδο του Covid εκεί δεν μπορούσες να πεις το παραμικρό και είχαν κάνει και ήρωα τον Βασιλακόπουλο. Οταν μάλιστα ένας με ειρωνεύτηκε και του είπα αν κοτάει να βρίσει τους διαχειριστές που επιτρέπουν αυτήν την κατάσταση, που εγώ το έκανα μιας και τους είπα τη γνωστή λέξη, αυτός κώλωσε, όχι μη φάει ban, τρίχες κατσαρές δηλαδή μιας και ούτε εγώ έφαγα, αλλά μην του την πουν οι "δικοί του" εκεί μέσα. Υπάρχει δηλαδή νοοτροπία αγέλης σε κάποια θέματα. Μπούχτισα και ξεγράφτηκα από εκεί. Αν και χειρότεροι από όλους είναι οι διαχειριστες του Phorum.gr που οτιδήποτε περνάει πρώτα υπό την έγκρισή τους πριν δημοσιευτεί. Kαι δε μιλάμε μόνο για πολιτική, αλλά για όλα τα θέματα, ενώ δεν επιτρέπουν και αλλαγή στις αναρτήσεις. Γράφτηκα να δω πως είναι και έπαθα πλάκα με την παράνοια αυτή. Δεν ξαναπατάω εκεί πέρα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, petran79 είπε Θα το καταλάβεις αν πας να γράψεις κάτι που δεν τους αρέσει ακόμα και αν τηρεί τους όρους της κοινότητας. Θα βρούνε ένα σωρό δικαιολογίες για το παραμικρό. Βασικά είναι φοβισμένοι γιατί αν και τα subreddits έχουν σχετική ελευθερία σε σχέση πχ με το FB, από την άλλη όσον αφορά θέματα μειονοτήτων κλπ υπάρχει πολύς φόβος γιατί έτσι μπορούν να παρέμβουν ανώτεροι διαχειριστές, συνήθως αγγλόφωνοι με σοβαρές συνέπειες. Ακόμα δηλαδή και έγκυρη είδηση να έγραφες για κάτι αρνητικό, ακόμα και από τους ίδιους τους εκπροσώπους των μειονοτήτων, το σβήνανε. Αλλά ακόμα και την περίοδο του Covid εκεί δεν μπορούσες να πεις το παραμικρό και είχαν κάνει και ήρωα τον Βασιλακόπουλο. Οταν μάλιστα ένας με ειρωνεύτηκε και του είπα αν κοτάει να βρίσει τους διαχειριστές που επιτρέπουν αυτήν την κατάσταση, που εγώ το έκανα μιας και τους είπα τη γνωστή λέξη, αυτός κώλωσε, όχι μη φάει ban, τρίχες κατσαρές δηλαδή μιας και ούτε εγώ έφαγα, αλλά μην του την πουν οι "δικοί του" εκεί μέσα. Υπάρχει δηλαδή νοοτροπία αγέλης σε κάποια θέματα. Μπούχτισα και ξεγράφτηκα από εκεί. Αν και χειρότεροι από όλους είναι οι διαχειριστες του Phorum.gr που οτιδήποτε περνάει πρώτα υπό την έγκρισή τους πριν δημοσιευτεί. Kαι δε μιλάμε μόνο για πολιτική, αλλά για όλα τα θέματα, ενώ δεν επιτρέπουν και αλλαγή στις αναρτήσεις. Γράφτηκα να δω πως είναι και έπαθα πλάκα με την παράνοια αυτή. Δεν ξαναπατάω εκεί πέρα. Εδω ειναι παλιες καραβανες για αυτο εχουν και τον περισσοτερο κοσμο. Σε αφηνουν να γραψεις την μαλακια, την αφηνουν για οσο χρειαζεται να γινουν καποιες παραθεσεις για να γινει τζαρτζαλο και μετα τα σβηνουν ολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Οι κανόνες στα forum είναι πάντοτε ενδεικτικοί, αν γράφονταν όλες οι μεμονωμένες περιπτώσεις που εμπίπτουν σε αυτούς θα χρειαζόμασταν 12 τεραμπάητ σε κείμενο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που στο insomnia το όποιο ζήτημα εμπίπτει "στην κρίση του αρμόδιου συντονιστή". Και όπως και σε κάθε ιδιωτικό χώρο, μπορεί ο καλεσμένος να σεβάστηκε τον κανόνα "παιδιά βγάλτε τα παπούτσια μέσα στο σπίτι" αλλά είναι στην κρίση του ιδιοκτήτη αν θα διώξει τον καλεσμένο αν αυτός αρχίσει να κατουράει το φούρνο μικροκυμάτων. Και από τα γραφόμενα του poster που αποτέλεσε την αφορμή για την κουβέντα, μιλάμε για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά από τους mods στην προκείμενη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, michael92 είπε Στο reddit τρως permaban για πλάκα όμως. Το καταλαβαίνεις ότι υποστηρίζοντας κάτι τέτοια κάνεις ζημιά στο LGBT κίνημα για το οποίο τόσο πολύ κόπτεσαι, έτσι; Εγώ θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο. Από αυτά που βλέπω και κάνω, εδώ θα είχα φάει. Στο reddit είμαι βασιλιάς. Τι δουλειά έχει η LGBT(Q) κοινότητα με τα φετιχ; Οι straight δεν έχουμε; 4 ώρες πριν, pirmen56 είπε Μόνο από το pc μπαίνω και χύμα. Όταν ένα ποστ δεχτεί μπαράζ από downvotes εξαφανίζεται και βλέπεις μόνο τον λογαριασμό που το ανέβασε. Έπειτα πρέπει να ψάξεις μέσα στο ιστορικό του εν λόγω λογαριασμού για να το δεις. Δηλαδή, κάνουν αρκετά χρονοβόρο και κουραστικό το να βρίσκεις αντίθετες απόψεις. Αυτό που λέω ισχύει σε κεντρικό επίπεδο. Σαν να είναι πολιτική της εταιρείας τα echo chambers. Προσπαθώ να βρω ένα prnt scr για να σου δείξω τι εννοώ αλλά δεν βρίσκω post με downvotes. Αν πέσει κάτι στο μάτι σου στείλε μήπως εννοούμε κάτι διαφορετικό. 4 ώρες πριν, pirmen56 είπε Όπως το είπες. Δεν είσαι καιρό ή δεν έχεις παρακολουθήσει από το ξεκίνημά τους συζητήσεις σε "καυτά" ζητήματα. Έχω ήδη αναφέρει παράδειγμα λογοκρισίας εκεί μέσα. Όπου κατέβηκε τόπικ με απλή παράθεση πρωτογενών στοιχείων. Ούτε καν γνώμη. Πόσο μάλλον βρισιά. Αν εκφράζεις αντίθετη γνώμη που μπορεί να γελοιοποιηθεί ή να περάσει στο ντούκου δεν είναι ηλίθιοι να το κατεβάσουν. Όπως είπα, πας παρακάτω. Φτιάξε το δικό σου r/greece που δεν θα κατεβάζεις κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 στο Reddit κυρίως οι αρνητικές αναρτήσεις αξίζουν και αυτές είναι που διαβάζω πρώτα έτσι και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 20 ώρες πριν, manolis940 είπε Προσπαθώ να βρω ένα prnt scr για να σου δείξω τι εννοώ αλλά δεν βρίσκω post με downvotes. Αν πέσει κάτι στο μάτι σου στείλε μήπως εννοούμε κάτι διαφορετικό. Όπως είπα, πας παρακάτω. Φτιάξε το δικό σου r/greece που δεν θα κατεβάζεις κανένα θέμα. Δες ένα παράδειγμα από ποστ με μεγάλο downvote. Μόνο τα δύο πάνω σχόλια εμφανίζονται κανονικά. Έτσι το βγάζουν τόσο οι chromium, όσο και ο firefox στο PC. Το ίδιο και στο κινητό. Χωρίς κανένα app. Spoiler Βέβαια το έχω συναντήσει και σε άλλες περιπτώσεις με λίγα likes, όπου ίσως το ποστ να είναι διχαστικό(ισορροπία ανάμεσα σε πολλά likes-dislikes). Για τεχνικό θέμα πάντως λίγο περίεργο το βρίσκω. Σχετικό με το δεύτερο. Υπάρχει κεντρικό moderation που κυνηγάει subreddits κόντρα στο εκάστοτε αφήγημα της ελίτ των ΗΠΑ. Αλλιώς δεν θα έβλεπες μια 99,999% αντιρωσική εικόνα. Θα μου πεις τώρα να πάω παρακάτω και να μην συμμετάσχω σε "κοινότητες"-μηχανισμούς προπαγάνδας. Ε, αυτό λέμε τόση ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, pirmen56 είπε Δες ένα παράδειγμα από ποστ με μεγάλο downvote. Μόνο τα δύο πάνω σχόλια εμφανίζονται κανονικά. Έτσι το βγάζουν τόσο οι chromium, όσο και ο firefox στο PC. Το ίδιο και στο κινητό. Χωρίς κανένα app. Απόκρυψη περιεχομένων Βέβαια το έχω συναντήσει και σε άλλες περιπτώσεις με λίγα likes, όπου ίσως το ποστ να είναι διχαστικό(ισορροπία ανάμεσα σε πολλά likes-dislikes). Για τεχνικό θέμα πάντως λίγο περίεργο το βρίσκω. Σχετικό με το δεύτερο. Υπάρχει κεντρικό moderation που κυνηγάει subreddits κόντρα στο εκάστοτε αφήγημα της ελίτ των ΗΠΑ. Αλλιώς δεν θα έβλεπες μια 99,999% αντιρωσική εικόνα. Θα μου πεις τώρα να πάω παρακάτω και να μην συμμετάσχω σε "κοινότητες"-μηχανισμούς προπαγάνδας. Ε, αυτό λέμε τόση ώρα. Γενικά σου λείπουν κάτι γραμμούλες που αγκαλιάζουν τα replies κάθε comment οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο να μην μπορείς να κάνεις expand το downvoted coment. Αυτό πάντως που κρύβει και τα upvoted comments είναι σπαστικό. Δεν ξέρω γιατί γίνεται. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από manolis940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 τελικα θα τραβηξει πολυ αυτο?..δε βλεπω προθεση να τα ξεκλειδωνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jcd313 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, duende είπε τελικα θα τραβηξει πολυ αυτο?..δε βλεπω προθεση να τα ξεκλειδωνουν.. Στο μεταξύ έγινε ψηφοφορία και αποφασίστηκε το νέο κλείσιμο. Και με τέτοιο χειρισμό από την εταιρεία μην περιμένεις να ξεφουσκώσει γρήγορα. https://www.theverge.com/2023/6/16/23763538/reddit-blackout-api-protest-mod-replacement-threat Εγώ προσωπικά είμαι της λογικής 3-rd party app ή φεύγω. Ότι θέλουν. Ήδη βρήκα ενδιαφέρουσες εναλλακτικές. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από jcd313 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα