petran79 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Q-Taxys είπε Tα παράπονα που γράφονται εδώ μέσα έχουν να κάνουν με ξεχωριστά subreddits. Ναι αν πάτε σε ένα echo chamber που υπάρχει μια άποψη, τότε πιθανώς θα κυνηγήσουν τη δική σας. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ίδιο το μέσο, αλλά με τη διαχείριση ενός συγκεκριμένου μέρους του. Μια χαρά είναι το reddit και από πλευράς όγκου πληροφοριών για πρακτικά ζητήματα, αλλά και για ενημέρωση για χίλια δυο. Αν τώρα πας στο r/MAGA ή στο r/VeganLQTBQTI+- με αντίθετες απόψεις, ε είναι λογικό ότι δεν θα μπορέσεις να συνυπάρξεις. Από εκεί και πέρα προσωπικά είχα δοκιμάσει πολλά 3rd party apps και δεν είδα καμία τόσο τεράστια διαφορά με βάση τη δική μου χρήση. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι πίνουν νερό στο όνομά τους, αλλά δεν βρίσκω καθόλου παράλογο αυτό που κάνει το Reddit. Το παράλογο βρίσκεται στο ύψος της τιμολόγησης που ουσιαστικά σκοτώνει τα 3rd party. Δυστυχως ακόμα και έτσι εισβάλουν μέλη από άλλες ομάδες σε κατά τα άλλα ήρεμα subs για συγκεκριμένα ζητήματα Επίσης το r/greece αντετωπιζει και αυτό σοβαρό θέμα με τους διαχειριστές να κάνουν τα στραβά μάτια, μάλλον από φόβο συγκεκριμένων μπουληδων. 11 ώρες πριν, mike299 είπε Δεν έχεις περάσει από resetera μάλλον εκεί εκτελούν άγιο έργο γιατί κρατάν όλους τους τρελούς σε ένα μαντρί, όντας και οι ίδιοι τρελοί 15 ώρες πριν, Arkin είπε Θα ανοιξουν τα περισσοτερα αυριο. Απλα εκλεισαν για 2-3 μερες για αυτο που εγινε. μέχρι τις 19/6 για την ακρίβεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, mike299 είπε Δεν έχεις περάσει από resetera μάλλον Imo, για το resetera φταίει όποιος κάνει account. Λες και δεν ήταν αρκετά woke το neogaf. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Q-Taxys είπε Tα παράπονα που γράφονται εδώ μέσα έχουν να κάνουν με ξεχωριστά subreddits. Ναι αν πάτε σε ένα echo chamber που υπάρχει μια άποψη, τότε πιθανώς θα κυνηγήσουν τη δική σας. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ίδιο το μέσο, αλλά με τη διαχείριση ενός συγκεκριμένου μέρους του. Μια χαρά είναι το reddit και από πλευράς όγκου πληροφοριών για πρακτικά ζητήματα, αλλά και για ενημέρωση για χίλια δυο. Αν τώρα πας στο r/MAGA ή στο r/VeganLQTBQTI+- με αντίθετες απόψεις, ε είναι λογικό ότι δεν θα μπορέσεις να συνυπάρξεις. Από εκεί και πέρα προσωπικά είχα δοκιμάσει πολλά 3rd party apps και δεν είδα καμία τόσο τεράστια διαφορά με βάση τη δική μου χρήση. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι πίνουν νερό στο όνομά τους, αλλά δεν βρίσκω καθόλου παράλογο αυτό που κάνει το Reddit. Το παράλογο βρίσκεται στο ύψος της τιμολόγησης που ουσιαστικά σκοτώνει τα 3rd party. Εδώ κάνεις λάθος, είχε μία ανάρτηση για κάτι νόμους που περάσανε στην Αμερική για κάτι διεστραμμένα μυαλά που θέλουν να μιλάνε για σεξουαλικά φετίχ στα παιδιά, και εγώ έγραψα το εξής: "Leave your sexual fetishes outside of schools" και έφαγε ολικό ban το account μου, πρώτα τοπικά στο subreddit με μήνυμα από τους διαχειριστές ότι είμαι τρανσφοβικός και ένα κατεβατό προσπαθώντας να μου την πουν και καλά, και μετά από λίγο μου ήρθε μήνυμα ότι απαγορεύεται η ρητορική εναντίων "ευαίσθητων" ομάδων από το ίδιο το reddit και έφαγε ban ο λογαριασμός. Όλο το reddit έχει αυτή την ιδεολογία γι' αυτό και σχεδόν όλα τα subreddit είναι αριστερο-φασιστικά. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από Diavolos666 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 2 hours ago, petran79 said: Επίσης το r/greece αντετωπιζει και αυτό σοβαρό θέμα με τους διαχειριστές να κάνουν τα στραβά μάτια, μάλλον από φόβο συγκεκριμένων μπουληδων. Τι θες να πεις; Δεν είμαι καιρό στο r/greece αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποιου είδους λογοκρισία από τους mods. Προσωπικά έχει διαγραφεί ένα μήνυμα μου που απαντούσε σε μια ανεύθυνη μάνα και ξεκινούσε με κάτι καντήλια και τελείωνε με "ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ" Εεεε μετά την στόλισα ήρεμα και όλα καλά. Δίκαια πράγματα θεωρώ. Εδώ μέσα ειδικά σε θέματα μήλων υπάρχει πολύ περισσότερη λογοκρισία που κάτι αντίστοιχο δεν έχω συναντήσει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε "Leave your sexual fetishes outside of schools" Μ’ αρέσει που αναρωτιέσαι κιόλας γιατί έφαγες μπαν… Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Τι θες να πεις; Δεν είμαι καιρό στο r/greece αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποιου είδους λογοκρισία από τους mods. Προσωπικά έχει διαγραφεί ένα μήνυμα μου που απαντούσε σε μια ανεύθυνη μάνα και ξεκινούσε με κάτι καντήλια και τελείωνε με "ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ" Εεεε μετά την στόλισα ήρεμα και όλα καλά. Δίκαια πράγματα θεωρώ. Εδώ μέσα ειδικά σε θέματα μήλων υπάρχει πολύ περισσότερη λογοκρισία που κάτι αντίστοιχο δεν έχω συναντήσει εκεί. Στο reddit τρως permaban για πλάκα όμως. 1 ώρα πριν, AtiX είπε Μ’ αρέσει που αναρωτιέσαι κιόλας γιατί έφαγες μπαν… Το καταλαβαίνεις ότι υποστηρίζοντας κάτι τέτοια κάνεις ζημιά στο LGBT κίνημα για το οποίο τόσο πολύ κόπτεσαι, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, michael92 είπε Το καταλαβαίνεις ότι υποστηρίζοντας κάτι τέτοια κάνεις ζημιά στο LGBT κίνημα για το οποίο τόσο πολύ κόπτεσαι, έτσι; Καταλαβαίνεις ότι στην συζήτηση δεν χωράει όρος φετίχ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Νομίζω πως το να είσαι gay και trans δεν είναι φετίχ. Δεν είναι καν επιλογή σου αν θα είσαι LGBTQ τουλάχιστον με βάση την επιστήμη. Οπότε η ανάρτηση μιας τέτοιας άποψης σε σχετικά subforums, το πιθανότερο ήταν ότι θα επιφέρει το ban. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 53 λεπτά πριν, AtiX είπε Καταλαβαίνεις ότι στην συζήτηση δεν χωράει όρος φετίχ? Ναι γιατί το να ντύνεται ένας άντρας σαν καρικατούρα γυναίκας και να θεωρεί δικαίωμά του να μιλάει σε μικρά παιδιά για το τι κάνει στο κρεβάτι του δεν είναι φετίχ; Εσύ θα άφηνες το 8-χρονο παιδί σου να το γυροφέρνει ένας άντρας και να του μιλάει για τα γεννητικά του όργανα; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, manolis940 είπε Εμένα τα downvotes ακόμα σε spoiler μου εμφανίζονται. Μήπως χρησιμοποιείς κάποια 3η εφαρμογή πέραν της κανονικής ; Το θέμα της λογοκρισίας δεν το θεωρώ περίεργο να υπάρχει. Είναι πολλά τα subreddits πολλοί οι redditors και είναι πρόσφορο έδαφος για διάφορους προπαγανδιστές. Μόνο από το pc μπαίνω και χύμα. Όταν ένα ποστ δεχτεί μπαράζ από downvotes εξαφανίζεται και βλέπεις μόνο τον λογαριασμό που το ανέβασε. Έπειτα πρέπει να ψάξεις μέσα στο ιστορικό του εν λόγω λογαριασμού για να το δεις. Δηλαδή, κάνουν αρκετά χρονοβόρο και κουραστικό το να βρίσκεις αντίθετες απόψεις. Αυτό που λέω ισχύει σε κεντρικό επίπεδο. Σαν να είναι πολιτική της εταιρείας τα echo chambers. 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Τι θες να πεις; Δεν είμαι καιρό στο r/greece αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποιου είδους λογοκρισία από τους mods. Προσωπικά έχει διαγραφεί ένα μήνυμα μου που απαντούσε σε μια ανεύθυνη μάνα και ξεκινούσε με κάτι καντήλια και τελείωνε με "ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ" Εεεε μετά την στόλισα ήρεμα και όλα καλά. Δίκαια πράγματα θεωρώ. Εδώ μέσα ειδικά σε θέματα μήλων υπάρχει πολύ περισσότερη λογοκρισία που κάτι αντίστοιχο δεν έχω συναντήσει εκεί. Όπως το είπες. Δεν είσαι καιρό ή δεν έχεις παρακολουθήσει από το ξεκίνημά τους συζητήσεις σε "καυτά" ζητήματα. Έχω ήδη αναφέρει παράδειγμα λογοκρισίας εκεί μέσα. Όπου κατέβηκε τόπικ με απλή παράθεση πρωτογενών στοιχείων. Ούτε καν γνώμη. Πόσο μάλλον βρισιά. Αν εκφράζεις αντίθετη γνώμη που μπορεί να γελοιοποιηθεί ή να περάσει στο ντούκου δεν είναι ηλίθιοι να το κατεβάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Νομίζω πως το να είσαι gay και trans δεν είναι φετίχ. Δεν είναι καν επιλογή σου αν θα είσαι LGBTQ τουλάχιστον με βάση την επιστήμη. Οπότε η ανάρτηση μιας τέτοιας άποψης σε σχετικά subforums, το πιθανότερο ήταν ότι θα επιφέρει το ban. Έχεις το δικαίωμα να αυτοαποκαλείσαι μονόκερως αν θέλεις, το να θεωρείς ότι είναι δικαίωμά σου να μπαίνεις σε δημοτικό σχολείο και να κάνεις σεξουαλικό grooming σε μικρά παιδιά είναι σεξουαλικό φετίχ, και μάλιστα την στιγμή που δεν το επιτρέπουν οι ίδιοι οι γονείς, τους οποίους αποκαλούν "εξτρεμιστές" επειδή δεν επιτρέπουν σε άντρες με περούκες να μιλάνε για τις π**τσες τους σε παιδιά 7~12 ετών. Να μην το πω φετίχ, να το πω παιδεραστία που είναι και πιο σωστός όρος. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Ναι γιατί το να ντύνεται ένας άντρας σαν καρικατούρα γυναίκας και να θεωρεί δικαίωμά του να μιλάει σε μικρά παιδιά για το τι κάνει στο κρεβάτι του δεν είναι φετίχ; Εσύ θα άφηνες το 8-χρονο παιδί σου να το γυροφέρνει ένας άντρας και να του μιλάει για τα γεννητικά του όργανα; Πρώτον δεν μιλάει για το τι κάνει στο κρεβάτι τ@ και δεύτερον δεν δείχνει τα γεννητικά τ@ όργανα… Οπότε κόψε τις ανακρίβειες, τις υπερβολές και τα ψέματα και δέξου την τιμωρία για το λάθος που έκανες… Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από AtiX 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Πρώτων δεν μιλάει για το τι κάνει στο κρεβάτι τ@ και δεύτερον δεν δείχνει τα γεννητικά τ@ όργανα… Οπότε κόψε τις ανακρίβειες, τις υπερβολές και τα ψέματα και δέξου την τιμωρία για το λάθος που έκανες… Αφού δεν είσαι ενημερωμένος γιατί απαντάς. Τους δείχνουν βιβλία με ερωτικές στάσεις, με το τι κάνουν στο κρεβάτι κτλ. Δεν έχεις παρακολουθήσει τι γίνεται σαν συμβούλιά τους, που γονείς παίρνουν βιβλία που διδάσκονται στο σχολείο και είναι και διαθέσιμα στις βιβλιοθήκες που μιλάνε για το πως πηδιούνται, για το πως κάνουν σεξ και όλα τα φετίχ που ενδιαφέρουν αυτή την πάστα. Και μάλιστα δεν επιτρέπουν στους γονείς καν να διαβάσουν τα βιβλία αυτά στα συμβούλια, σταματάνε και κλείνουν τα μικρόφωνά τους όταν τους διαβάζουν κείμενα από τα βιβλία που οι ίδιοι επιβάλλουν στα σχολεία. Έχουν πιάσει καθηγητές που πήγαιναν μέχρι και ερωτικά όργανα στην τάξη για να δείξουν σε μικρά παιδιά τι είναι. Επιτρέπουν σε άντρες που απλά δήλωσαν ότι νιώθουν γυναίκες να μπαινοβγαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες και αποδυτήρια για να βλέπουν γυμνά κορίτσια. Ενημερώσου πριν μιλήσεις. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 19 ώρες πριν, Conan2046 είπε Απ' ότι καταλαβαίνω το κάθε υποφόρουμ βάζει τους δικούς του κανόνες και είναι θέμα διαχειριστή; Δεν μπορεί να μην υπάρχουν σε τόσα υποφόρουμ μέρη που να γίνεται ελεύθερα συζήτηση.Απορία έχω, δεν το γνωρίζω. Για να μην μπλέξουμε με LGBTQ και ιστορίες(το "What is a woman?" δείχνει το εύρος και την ένταση της προπαγάνδας σε όλη της την έκταση). Το είπα και πριν. Μπες στην κεντρική ιστοσελίδα του reddit και ψάξε νέα από το μέτωπο του ρωσο-ουκρανικού πολέμου. Όσα subreddits και αν σου φέρει θα διαβάζεις κατά 99,9999% για πλήγματα κατά των Ρώσων , αποτυχίες των Ρώσων, θηριωδίες(εντός ή εκτός εισαγωγικών) και γενικά οτιδήποτε εκθέτει τους ρώσους είτε στρατιωτικά είτε ηθικά. Αν όμως μπεις στο twitter θα έρθεις αντιμέτωπος με μια μικτή εικόνα. Θα βρεις και δυτικόφιλους και ρωσόφιλους λογ/σμούς και νέα που δείχνουν αποτυχίες/επιτυχίες και των μεν και των δε με χάρτες και πληροφορίες, αντί για υστερικές απόψεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Ναι το να είσαι οτιδήποτε έχεις το δικαίωμα, το να θεωρείς ότι είναι σωστό να μπαίνεις σε δημοτικό σχολείο και να κάνεις σεξουαλικό grooming σε μικρά παιδιά είναι σεξουαλικό φετίχ, και μάλιστα λέγεται παιδεραστία και είναι παράνομο. Μάλιστα. Να τα πεις αυτά άμα γίνεις καθηγητής σχολείου και σου τύχει κανένας μαθητής ο οποίος είναι trans και μπορεί να φαίνεται αγόρι αλλά να ντύνεται γυναικεία. Να δω πως θα το διαχειριστείς και τι θα κάνει η σχολική κοινότητα. Ελπίζω όχι όπως έκανε ο καθηγητής σε αντίστοιχη περιπτωση εδώ που κορόιδεψε τον μαθητή μπροστά σε όλη την τάξη. Αυτή η περιπτωση που λες εσύ με τον ενήλικο trans που ήρθε στο σχολείο και έκανε / είπε διαφορα πράγματα, είναι άλλο πράγμα. Αν έλαβαν την έγκριση του υπουργείου, εξεταστηκε το περιεχόμενο και έγιναν νομιμα δεν έχω θέμα. Ελπίζω οι γονείς να εξηγούν στα παιδιά τους για αυτά τα ζητήματα και να μην τους λένε ότι ο κόσμος μας έχει μόνο str8 περιμένοντας να τα μάθουν τα παιδιά από άλλους ανθρώπους με άκομψο και λάθος τρόπο. Το να φαίνεται ότι είσαι διαφορετικού σεξουαλικου προσανατολισμου, ούτε φετίχ είναι, ούτε και επιλογή σου. Ο φετιχισμος είναι άλλο πράγμα, δεν ντύνεται ο άλλος γυναίκα για να σε διεγειρει ερωτικά αυτο είναι δική σου άποψη. Επιμένω πως τέτοια αποψη που γράφτηκε ήταν λογικό να φάει ban. 19 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Ναι γιατί το να ντύνεται ένας άντρας σαν καρικατούρα γυναίκας και να θεωρεί δικαίωμά του να μιλάει σε μικρά παιδιά για το τι κάνει στο κρεβάτι του δεν είναι φετίχ; Εσύ θα άφηνες το 8-χρονο παιδί σου να το γυροφέρνει ένας άντρας και να του μιλάει για τα γεννητικά του όργανα; Ο άνδρας αυτός αισθάνεται γυναίκα λόγω ορμονικων και άλλων θεμάτων, η επιστημη λέει ότι όσο φυσιολογικο είναι να είμαστε εμείς ετεροφυλοφιλοι άλλο τόσο φυσιολογικό είναι να είναι κάποιοι αλλοι ομοφυλόφιλοι κοκ. Στο παιδί μου πρώτα θα το πιάσω να του εξηγήσω περί φύλων και άλλων σχετικών πριν αυτό το μάθει από άλλους και πέσει από τον ουρανό όπως κάναμε εμείς όταν συνειδητοποιησαμε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης η όταν μας την έπεφταν gay από το irc και τους θεωρούσαμε τοτε ανώμαλους. 12 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Αφού δεν είσαι ενημερωμένος γιατί απαντάς. Τους δείχνουν βιβλία με ερωτικές στάσεις, με το τι κάνουν στο κρεβάτι κτλ. Δεν έχεις παρακολουθήσει τι γίνεται σαν συμβούλιά τους, που γονείς παίρνουν βιβλία που διδάσκονται στο σχολείο και είναι και διαθέσιμα στις βιβλιοθήκες που μιλάνε για το πως πηδιούνται, για το πως κάνουν σεξ και όλα τα φετίχ που ενδιαφέρουν αυτή την πάστα. Και μάλιστα δεν επιτρέπουν στους γονείς καν να διαβάσουν τα βιβλία αυτά στα συμβούλια, σταματάνε και κλείνουν τα μικρόφωνά τους όταν τους διαβάζουν κείμενα από τα βιβλία που οι ίδιοι επιβάλλουν στα σχολεία. Έχουν πιάσει καθηγητές που πήγαιναν μέχρι και ερωτικά όργανα στην τάξη για να δείξουν σε μικρά παιδιά τι είναι. Επιτρέπουν σε άντρες που απλά δήλωσαν ότι νιώθουν γυναίκες να μπαινοβγαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες και αποδυτήρια για να βλέπουν γυμνά κορίτσια. Ενημερώσου πριν μιλήσεις. Σιγά μην φέρουνε και πρωταγωνιστές πορνο στα σχολεία για να γυρίσουνε τσόντα μπροστά στους μαθητές να τους βάλουν τα "κόλπα".... Ρε τι κάθεστε και γράφετε..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα