Nikos3254 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρώ αποδείξεις πετρελαίου κίνησης? Πουλάνε στα βενζινάδικα? Έχει κάποιος κάποια ιδέα?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Στα πρατήρια καυσίμων,βάζεις πετρέλαιο και σου δίνουν απόδειξη. Αν έχουν μείνει απο άλλον πελάτη και σε ξέρουν πιθανόν να σου δώσουν. 1
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Nikos3254 said: Καλησπέρα παιδιά, Γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρώ αποδείξεις πετρελαίου κίνησης? Πουλάνε στα βενζινάδικα? Έχει κάποιος κάποια ιδέα? Όντως αποδείξεις θέλεις, ή να κοπεί τιμολόγιο στο όνομα σου?
Nikos3254 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Όντως αποδείξεις θέλεις, ή να κοπεί τιμολόγιο στο όνομα σου? Αποδείξεις απλά σφραγισμένες. Όχι τιμολόγιο. Για εξοδολογιο της θέλω Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από Nikos3254
st@kas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Πάρε σβάρνα τα πρατήρια και ζήτα. Ένα μεγάλο ποσοστό δεν παίρνει την απόδειξη.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Πολλές φορές ζητάω την απόδειξη και βλέπω τον υπάλληλο να την ξεχωρίζει από το ρολό με αυτές των προηγούμενων που δεν την ζήτησαν. Αφήνοντας στην άκρη το νόμιμο ή ηθικό του πράγματος, είσαι σίγουρος ότι θα πετύχει αυτό που θες αν οι αποδείξεις που θα πάρεις έχουν κοπεί με διαφορά λίγα λεπτά μεταξύ τους? Δεν θα χάψει κάποιος ότι στις 3 το μεσημέρι έβαλες 50 λίτρα και στις 3:10 άλλα 40 και στις 3:20 άλλα 45 σε απλό αμάξι. Προφανώς δεν ξέρω τι σύστημα έχετε και αν τα κοιτάει αυτά κάποιος
lector Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Σε καποια πρατηρια εχω παρατηρησει οτι παρ'οτι η αποδειξη κοβεται αυτοματα παντα, ο υπαλληλος πριν στη δωσει σε ρωταει εαν τη θες. Φανταζομαι για να σε ρωταει αντι να στη δωσει απ'ευθειας στο χερι τη στιγμη που ειναι ηδη κομμενη, καποιο λογο θα εχει.
andreaspA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Καλα... αν βρεις πρατηριο να σου χαρισει αποδειξη πετρελαιου, πες μου και εμενα που το βρηκες να παω. Δεν υπαρχουν αποδειξεις πετρελαιου. Βενζινες οσες θέλεις.
tzotzo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Καλα... αν βρεις πρατηριο να σου χαρισει αποδειξη πετρελαιου, πες μου και εμενα που το βρηκες να παω. Δεν υπαρχουν αποδειξεις πετρελαιου. Βενζινες οσες θέλεις. σε οποιοδηποτε εταιρικο shell, στα σκουπιδια τις πετανε. 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πολλές φορές ζητάω την απόδειξη και βλέπω τον υπάλληλο να την ξεχωρίζει από το ρολό με αυτές των προηγούμενων που δεν την ζήτησαν. Αφήνοντας στην άκρη το νόμιμο ή ηθικό του πράγματος, είσαι σίγουρος ότι θα πετύχει αυτό που θες αν οι αποδείξεις που θα πάρεις έχουν κοπεί με διαφορά λίγα λεπτά μεταξύ τους? Δεν θα χάψει κάποιος ότι στις 3 το μεσημέρι έβαλες 50 λίτρα και στις 3:10 άλλα 40 και στις 3:20 άλλα 45 σε απλό αμάξι. Προφανώς δεν ξέρω τι σύστημα έχετε και αν τα κοιτάει αυτά κάποιος Δεν ειναι ολα ζητημα ηθικου ή παρανομου, Αν καποιος εχει μια εταιρεια που ενοικιαζει χ προσωπικο σε μια αλλη εταιρεια, προφανως και θα υπαρχουν και καποια εξοδα. Αυτα προφανως εχουν οριστει με ενα μπλαφον στη συμβαση. Αν υπαρχει αποθεμα για να πιαστει το μπλαφον, μπορεις να βαλεις οσες αποδειξεις θες. Για παραδειγμα μια πολυ γνωστη ελληνικη φαρμακευτικη εταιρεια δινει 100€ ημερησιως για εξοδα φαγητου, στους πωλητες και στους ιατρικους επισκεπτες. Αν καποιος βαριεται να μαζευει αποδειξεις του δινουν 70€ χωρις να παραδόσει τα απαιτουμενα παραστατικα. Στην εταιρεια που εργάζομαι δικαιουμε ενα Χ ποσο για τηλεφωνικα εξοδα. Επειδη εχω προσωπικη συνδεση, δεν δικαιολογειται καπως ο προσωπικος λογαριασμος. Ε την ωρα του εξοδολογιου βρισκω μια αποδειξη καυσιμων αντιστοιχου ποσου και το δεχονται κατοπιν ενημέρωσης.
Nikos3254 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, lector είπε ε καποια πρατηρια εχω παρατηρησει οτι παρ'οτι η αποδειξη κοβεται αυτοματα παντα, ο υπαλληλος πριν στη δωσει σε ρωτ Καλά τα λές φίλε μου, Απλά δε γνωρίζουν, και στην τελική γιατί να χαρίσω στην εταιρεία χρήματα? οεο?
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 11 hours ago, lector said: Σε καποια πρατηρια εχω παρατηρησει οτι παρ'οτι η αποδειξη κοβεται αυτοματα παντα, ο υπαλληλος πριν στη δωσει σε ρωταει εαν τη θες. Φανταζομαι για να σε ρωταει αντι να στη δωσει απ'ευθειας στο χερι τη στιγμη που ειναι ηδη κομμενη, καποιο λογο θα εχει. Αυτό γίνεται όταν ο εκτυπωτής που βγάζει την απόδειξη δεν είναι ακριβώς δίπλα του αλλά είναι αρκετά μέτρα μακριά ή μέσα στο γραφείο/κατάστημα, για να μην χάσει χρόνο να στη φέρει ενώ ξέρει ότι οι 9 στους 10 δεν την θέλουν.
lector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτό γίνεται όταν ο εκτυπωτής που βγάζει την απόδειξη δεν είναι ακριβώς δίπλα του αλλά είναι αρκετά μέτρα μακριά ή μέσα στο γραφείο/κατάστημα, για να μην χάσει χρόνο να στη φέρει ενώ ξέρει ότι οι 9 στους 10 δεν την θέλουν. Κι ομως γινεται και οταν ο εκτυπωτης ειναι ακριβως διπλα του, κολλητα στην αντλια που μολις χρησιμοποιησε 🙂
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, lector said: Κι ομως γινεται και οταν ο εκτυπωτης ειναι ακριβως διπλα του, κολλητα στην αντλια που μολις χρησιμοποιησε 🙂 Αυτό δεν μου έχει τύχει ποτέ, όταν είναι κολλητά απλά τη δίνουν χωρίς να ρωτήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα