Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα εχθες άλλαξα μια ψήκτρα στο σύστημα από stock Ryzen 5 σε Artic duo eSport's έκανα όλα τα προβλεπόμενα έσβησα το ρεύμα από πίσω με τον διακόπτη έβγαλα την κάρτα έβαλα την ψύκτρα και μετά ξανά έβαλα την κάρτα συνδέσα το HDMI και το καλώδιο ρεύματος πάνω στην κάρτα και ανοίγω το pc δουλεύουν όλα κανονικότατα αλλά η κάρτα γραφικών δεν δουλεύει όποτε δεν έχω εικόνα στην οθόνη αλλά ούτε δουλεύουν τα ανεμηστηρακια από κάτω δεν έγιναν πρώτη φορά που βγάζω βάζω κάρτα γραφικών γι'αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο ευχαριστώ τους πάντες 

Επεξ/σία από Akrapov1c
Δημοσ.

Την κουμποσα κανόνικα έκανε και το λεγόμενο κλικ και μετά ίσα ίσα πίεσα για να  είμαι σίγουρος ότι κουμποσε 

Δημοσ.

Για να μη δουλεύουν τα ανεμιστήρια της κάρτας, αν δεν έπαθε κάτι η κάρτα ή η θύρα pci-e, λογικά είναι θέμα σωστής τοποθέτησης/τροφοδοσίας.

Τοποθέτησε πάλι την κάρτα προσεκτικά.

Μήπως θέλει πρόσθετη τροφοδοσία με 6pin και ξέχασες να τη συνδέσεις?

Υπάρχει ενσωματωμένη έξοδος στη μητρική να μπεις να τσεκάρεις στο bios τις ρυθμίσεις για τα γραφικά? 

Δημοσ.

Έχει δύο φισακια με 6 πην η μία έχει 6 καλώδια (3 κίτρινο 3 μαύρο πανό στο φισ και η άλλη που είναι πάλη 6 πην έχει 6 μαύρα καλώδια 6 κίτρινα ) δοκίμασα και τα δύο εναλλάξ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Akrapov1c είπε

δουλεύουν όλα κανονικότατα

που το ξέρεις? μήπως δεν κάθισε καλά η ψύκτρα κ δεν λειτουργεί ο ΗΥ ?

ακούς ήχο πως μπαίνεις στα windows?  βλέπεις το led του δίσκου να αναβοσβήνει, άρα διαβάζει κ προχωράει?

στείλε καμιά φωτό με την pci-e που κουμπώνει η GPU

Δημοσ.

Η αλλαγη της ψυχτρας εγινε ομαλα, η τραβηξες καμια cpu παρεα με το μαμα κουλερ( μπετον αρμε η παστα απαραδεκτη) και στραβωσες κανα πινακι?.

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι η καρτα.Ο υπολογιστής δεν κανει ποστ.Σιγουρα δεν τράβηξες κανα επεξεργαστή μαζι με την παλια ψυκτρα όπως την εβγαλες????

Δημοσ.

Σίγουρα ναι έμεινε κουμπομενως ο επεξεργαστής κανονικά και ξεκουμποσα το πινακη για να πεταχτεί έξω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...