Προς το περιεχόμενο

instagram bug or ios problem ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα στο instagram
Δεν λειτουργει το unsend message (κραταω πατημενο και δεν εμφανιζει τιποτα)
Επισης δεν εμφανιζει το messenger να ειναι merge με το instagram messege που σε αλλους ειναι.

Καμια ιδεα τι μπορει να πηγαινει στραβα ;

Εχω κανει ηδη απεγκατασταση και επανεγκατασταση αλλα δεν αλλαξε κατι ! 

Δημοσ.
6 hours ago, NoJobs said:

Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα στο instagram
Δεν λειτουργει το unsend message (κραταω πατημενο και δεν εμφανιζει τιποτα)
Επισης δεν εμφανιζει το messenger να ειναι merge με το instagram messege που σε αλλους ειναι.

Καμια ιδεα τι μπορει να πηγαινει στραβα ;

Εχω κανει ηδη απεγκατασταση και επανεγκατασταση αλλα δεν αλλαξε κατι ! 

Αυτό με το merge, δεν το έχουν όλοι, το έχουν ελάχιστοι.

Εμένα συγκεκριμένα μου έγινε τον Αύγουστο του 2020 (είχα γενέθλια γιαυτό το θυμάμαι)

Είχαν βγει κατά καιρούς κάποιες ηλιθιότητες από δω κ από κει που έλεγαν πως να το κάνεις, αλλά κόβω τον τέτοιον μου, ότι κανείς δεν το έκανε :P 

Έχει να κάνει καθαρά με το προφίλ και όχι με την συσκευή όπως λένε επίσης μερικοί επιστήμονες, αλλιώς δεν θα ήταν το ινστα μου έτσι σε 5 διαφορετικές συσκευές, ενώ τα άλλα 2 μου προφίλ χωρίς το merge. Είναι full random.

To unsend δουλεύει μια χαρά τώρα που το είδα.

ΥΓ. Αν το είχες αυτό με το merge και μετά από φρέσκια εγκατάσταση δεν σου εμφανίζεται, απλά κλείνεις το app, το ξανά ανοίγεις και σου εμφανίζεται, ΑΡΚΕΙ να το είχες και πριν ξανά λέω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HateMe είπε

Αυτό με το merge, δεν το έχουν όλοι, το έχουν ελάχιστοι.

Εμένα συγκεκριμένα μου έγινε τον Αύγουστο του 2020 (είχα γενέθλια γιαυτό το θυμάμαι)

Είχαν βγει κατά καιρούς κάποιες ηλιθιότητες από δω κ από κει που έλεγαν πως να το κάνεις, αλλά κόβω τον τέτοιον μου, ότι κανείς δεν το έκανε :P 

Έχει να κάνει καθαρά με το προφίλ και όχι με την συσκευή όπως λένε επίσης μερικοί επιστήμονες, αλλιώς δεν θα ήταν το ινστα μου έτσι σε 5 διαφορετικές συσκευές, ενώ τα άλλα 2 μου προφίλ χωρίς το merge. Είναι full random.

To unsend δουλεύει μια χαρά τώρα που το είδα.

ΥΓ. Αν το είχες αυτό με το merge και μετά από φρέσκια εγκατάσταση δεν σου εμφανίζεται, απλά κλείνεις το app, το ξανά ανοίγεις και σου εμφανίζεται, ΑΡΚΕΙ να το είχες και πριν ξανά λέω. 

Εχω δοκιμάσει επανεκκίνηση , απεγκατάσταση , κλείσιμο άνοιγμα και τίποτα δεν δουλεύει ! 

είδα σε άλλο forum ότι το έχουν αρκετοί το θέμα με το unsend και ότι σταδιακά αφαιρείται από κοσμο. 

Δημοσ.

μιλαω για ΙΟΣ συσκευη ! δεν θελω να ποσταρω λινκ απο αλλο forum ! 
σιγουρα δεν το φανταζομαι :D 

Δημοσ.
36 minutes ago, NoJobs said:

μιλαω για ΙΟΣ συσκευη ! δεν θελω να ποσταρω λινκ απο αλλο forum ! 
σιγουρα δεν το φανταζομαι :D 

iPhone 14 pro max έχω, γιαυτό και δοκίμασα με android emulator. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...