ksessalonikios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 λοιπόν τις προάλλες παρατήρησα το εξής περίεργο στην συμπεριφορά της siri. Εχω μια εξυπνη πριζα και θελω να πω στη σιρι να την απενεργοποιήσει σε πχ 20 λεπτά. Αν ενεργοποιήσω την σίρι με το hey Siri μου εμφανιζει μήνυμα οτι δεν μπορει να εκτελεσει την συγκεκριμενη εντολή και να ανοιξω το home app. Αν τωρα ενεργοποιησω την σιρι πατωντας παρατεταμενα το home ή το power button τοτε την εκτελει την κανονικότατα. Τι "κουφη" συμπεριφορα ειναι αυτή; Να σημειωσω οτι στις αλλες εντολες λειτουργει φυσιολογικά, ακομα κι αν της πω να την κλεισει σε συγκεκριμενη ωρα πχ στις 11:00.
M A T R I X Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δεν μου έχει τύχει ποτέ. 1. Η Siri πως συμπεριφέρεται σε άλλες εντολές με το "hey siri"; Λειτουργεί σωστά; 2. Σε ποια έξυπνη πρίζα αναφέρεσαι;
ksessalonikios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 λειτουργεί κανονικά σε όλες, μόνο όταν της λέω να κλείσει κάτι σε χ λεπτά, μόνο τότε. Οπως έγραψα ακόμα κι αν της πω να την κλείσει σε συγκεκριμένη ώρα θα το κάνει. Της Meross είναι αλλά δεν το κάνει μόνο σε αυτήν , το έχω παρατηρήσει και στην τηλεόραση.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, ksessalonikios είπε λοιπόν τις προάλλες παρατήρησα το εξής περίεργο στην συμπεριφορά της siri. Εχω μια εξυπνη πριζα και θελω να πω στη σιρι να την απενεργοποιήσει σε πχ 20 λεπτά. Αν ενεργοποιήσω την σίρι με το hey Siri μου εμφανιζει μήνυμα οτι δεν μπορει να εκτελεσει την συγκεκριμενη εντολή και να ανοιξω το home app. Αν τωρα ενεργοποιησω την σιρι πατωντας παρατεταμενα το home ή το power button τοτε την εκτελει την κανονικότατα. Τι "κουφη" συμπεριφορα ειναι αυτή; Να σημειωσω οτι στις αλλες εντολες λειτουργει φυσιολογικά, ακομα κι αν της πω να την κλεισει σε συγκεκριμενη ωρα πχ στις 11:00. Χμ... Έχεις άλλη συσκευή στο χώρο που μπορεί να ακούει ταυτόχρονα το "Hey Siri"? πχ applewatch, home pod, κλπ?
ksessalonikios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 49 λεπτά πριν, billdanos είπε Χμ... Έχεις άλλη συσκευή στο χώρο που μπορεί να ακούει ταυτόχρονα το "Hey Siri"? πχ applewatch, home pod, κλπ? Υπάρχει… 1) η συμπεριφορά είναι κοινή και στις 2 (iPhone-iPad) και 2) στο ipad είχα απενεργοποιημένο το hey siri κι αυτός είναι ο λόγος που ανακάλυψα αυτήν την περίεργη συμπεριφορά. Είχα μόνο το iPhone να ακούει κι έτσι μόνο αυτό εκτελούσε τις φωνητικές εντολές. Μια μέρα το iPhone ήταν σε άλλο χώρο οποτε είπα να χρησιμοποιήσω την σιρι του ipad. Την ενεργοποίησα με το home button και μέσα στις εντολές που εκτέλεσε ήταν κι αυτή που ανέφερα και τόσο καιρό δεν μπορούσε στο iPhone
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε Υπάρχει… 1) η συμπεριφορά είναι κοινή και στις 2 (iPhone-iPad) και 2) στο ipad είχα απενεργοποιημένο το hey siri κι αυτός είναι ο λόγος που ανακάλυψα αυτήν την περίεργη συμπεριφορά. Είχα μόνο το iPhone να ακούει κι έτσι μόνο αυτό εκτελούσε τις φωνητικές εντολές. Μια μέρα το iPhone ήταν σε άλλο χώρο οποτε είπα να χρησιμοποιήσω την σιρι του ipad. Την ενεργοποίησα με το home button και μέσα στις εντολές που εκτέλεσε ήταν κι αυτή που ανέφερα και τόσο καιρό δεν μπορούσε στο iPhone Το ρώτησα γιατί έχω παρατηρήσει κι εγώ αρκετές φορές να μην καταλαβαίνει κάποιες εντολές από το ρολόι ας πούμε, ενώ τις εκτελούσε κανονικά από το iphone ή το HomePod!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα