ChristosVl Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 4 hours ago, sattack said: Δεν έβρισκα εισιτήριο πλοίου για το αυτοκίνητο! Επίσης, αυτά τα αυτοκίνητα που μπορούσαν να μου δανείσουν οι δικοι μου εδώ στην Ελλάδα δεν ήταν και τα ιδανικοτερα όπως αποδείχτηκε. Τελικά βρήκα ένα Kia STonic και με βόλεψε πάρα πολύ. μια χαρα οτι πρεπει!! 1
Narayan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Στις 5/8/2023 στις 2:49 ΜΜ, Christos Vvs είπε Τελικά φίλε μου και γω κράτηση μέσω monza έκανα, καθώς ήταν από τις λίγες που είχαν diesel αυτοκίνητα! Αυτό με τις εξτρά χρεώσεις με ανησυχεί λίγο... Έχω βάλει εξαρχής στην κράτηση την πλήρη ασφάλιση, είναι δηλαδή ήδη μέσα στην τιμή και το αμάξι θα το παραλάβω/παραδώσω μεσημέρι. Απλώς έχω βάλει παραλαβή από Χανιά και παράδοση στο Ηράκλειο. Ελπίζω η αλλαγή τόπου παράδοσης να είναι ήδη μέσα στην τιμή, αλλά θα κάνω και ένα τηλέφωνο να το ρωτήσω! Ξέχασα να αναφέρω πως προτιμούν εξόφληση με μετρητά, αν θες να χρησιμοποιήσεις κάρτα καλό είναι να τους ενημερώσεις εκ των προτέρων. 1
LittyMeek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Narayan είπε Ξέχασα να αναφέρω πως προτιμούν εξόφληση με μετρητά, αν θες να χρησιμοποιήσεις κάρτα καλό είναι να τους ενημερώσεις εκ των προτέρων. Καλύτερα να μη δώσεις κάρτα σε αυτά τα λαμόγια, έχω δει άσχημες ιστορίες που χρεώνουν κάτι 500-600 για ζημιές αξίας 100€ που μπορεί και να μην φταις εσυ εν τελει ( πχ χάλασε το κιβώτιο ταχυτήτων σε ενοικιαζόμενο, γελάει ο κόσμος αν κάποιος κατηγορισει πελάτη) Επίσης αν θες κάτι σε λεφτά panda με χώρους, κοιτα κάνα Astra η punto, το punto έχει αρκετα μεγάλο πορτ μπαγκαζ Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από LittyMeek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα