Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα παμε διακοπές σε νησι και θα νοικιάσουμε εκεί αυτοκίνητο για πολλες μερες.   

Άλλες χρονιες ειχαμε νοικιασει ενα Fiat Panda και μας ειχε βολεψει παρα πολυ. Αλλα ημασταν 4. Τωρα θα ειμαστε 5. (3 εφηβοι πισω αντι για 2). Νομιζω οτι το Panda έχει παρα πολυ καλους εσωτερικούς χωρους για το εξωτερικο του μεγεθος, επειδη ειναι σαν κουτι. Και ευκολο να το παρκαρεις. 

Εχει νοημα να κοιταξω καποιο αλλο μοντελο? Οπως ειπα το Panda το εχω χρησιμοποιησει, αλλα δεν εχω καθολου ιδεα απο τα υπολοιπα μοντελα. Να μην νοικιασω κανενα αλλο που να κοστιζει και ακριβοτερα και τελικα να εχει χειροτερους χωρους. 

Opel Corsa, Seat Ibiza? αυτα πως συγκρινονται? Μονο απο εσωτερικους χωρους με νοιαζει. 

μετα ανεβαινουν αρκετα οι τιμες. Pegeuοt 208, Nissan Pulsar? Hyundai i20? (αυτο το γραφουν 4 θεσεις?!)

Seat Arona, Seat Leon, Opel Astra, Suzuki Baleno? Aυτα πανε αρκετα πιο ακριβα, επειδη ειναι για 2 εβδομαδες.  

Σκεψεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sattack είπε

Νομιζω οτι το Panda έχει παρα πολυ καλους εσωτερικούς χωρους για το εξωτερικο του μεγεθος

Το πορτ παγκαζ δεν χωραει πολλα πραγματα.Εμεις 3 ατομα στο panda οριακα βολευομαστε.

Αν βρειτε suzuki ignis να το προτιμησετε.

Επεξ/σία από vagos789
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sattack είπε

Άλλες χρονιες ειχαμε νοικιασει ενα Fiat Panda και μας ειχε βολεψει παρα πολυ. Αλλα ημασταν 4. Τωρα θα ειμαστε 5. (3 εφηβοι πισω αντι για 2). Νομιζω οτι το Panda έχει παρα πολυ καλους εσωτερικούς χωρους για το εξωτερικο του μεγεθος, επειδη ειναι σαν κουτι. Και ευκολο να το παρκαρεις. 

Εχει νοημα να κοιταξω καποιο αλλο μοντελο? Οπως ειπα το Panda το εχω χρησιμοποιησει, αλλα δεν εχω καθολου ιδεα απο τα υπολοιπα μοντελα. Να μην νοικιασω κανενα αλλο που να κοστιζει και ακριβοτερα και τελικα να εχει χειροτερους χωρους. 

Opel Corsa, Seat Ibiza? αυτα πως συγκρινονται? Μονο απο εσωτερικους χωρους με νοιαζει. 

μετα ανεβαινουν αρκετα οι τιμες. Pegeuοt 208, Nissan Pulsar? Hyundai i20? (αυτο το γραφουν 4 θεσεις?!)

Seat Arona, Seat Leon, Opel Astra, Suzuki Baleno? Aυτα πανε αρκετα πιο ακριβα, επειδη ειναι για 2 εβδομαδες.  

Σκεψεις?

ι20 με κλειστα ματια. Εγω ειχα βαλει 3 ενηλικες (1 με δυσκολια κινησης)πισω και μια χαρα. Η εταιρια που ειχα ενοικιασει το ειχε στην ιδια κατηγορια/τιμη με panda

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι, δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Κάνεις κράτηση κάποιο ή παρεμφερές. Εκτός αν πας σε μικρή επιχείρηση και πάρεις ο,τι βρεις εκείνη την ώρα. Σ εμένα πάντως τις περισσότερες φορές έχει τύχει να μου δώσουν μεγαλύτερης κατηγορίας λόγω μη διαθεσιμότητας. Καλοδεχούμενο…

Στο θέμα τώρα, για τρεις ενήλικες πίσω , έφηβοι έστω, το panda δεν είναι πολύ βολικό. Εξαρτάται και τι διαδρομές θα κάνετε, αν είναιτου 10λεπτου , είναι ανεκτό, αν είναι ώρας ή γύρος κάποιου νησιού κλπ, όχι, τα ίδια και της κατηγορίας του. Αν μπορείς ανέβα κατηγορία, 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω άποψη για όλα, από αυτά που έγραψες και γνωρίζω, το 208 και το άστρα πιστεύω ότι θα βολέψουν.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχει κανείς να προτείνει κάποια αξιόλογη εταιρεία στην Κρήτη? Θέλω να παραλάβω από αεροδρόμιο Χανίων και να αφήσω αεροδρόμιο Ηρακλείου. Μέχρι στιγμής σκέφτομαι για την blue car rental. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη? 

Δημοσ.

μια συμβουλη: βρες μια εταιρια που να εχει βαση τα Χανια. Αρκετες φορες την εβδομαδα οι ιδιοκτητες πανε Ηρακλειο ειτε για δουλειες ειτε για να παρουν τουριστες. Απο Ηρακλειο δεν ειναι τοσο ευκολο γιατι οι εταιριες εχουν να εξυπηρετησουν ολους τους νομους και ειτε χρεωνουν ειτε γκρινιαζουν/δε δεχονται

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/8/2023 στις 7:29 ΜΜ, Christos Vvs είπε

Έχει κανείς να προτείνει κάποια αξιόλογη εταιρεία στην Κρήτη? Θέλω να παραλάβω από αεροδρόμιο Χανίων και να αφήσω αεροδρόμιο Ηρακλείου. Μέχρι στιγμής σκέφτομαι για την blue car rental. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη? 

Έχω κλείσει και με Monza παλιότερα αλλά δεν ήταν ξεκάθαρες οι τιμές τους και πάντα πλήρωνα περισσότερα από όσα περίμενα, είτε λόγω πλήρους κάλυψης είτε λόγω παραλαβής του οχήματος μετά τις 21:00 το βράδυ. Γενικά πάντως είμουν ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/8/2023 στις 10:20 ΠΜ, Narayan είπε

Έχω κλείσει και με Monza παλιότερα αλλά δεν ήταν ξεκάθαρες οι τιμές τους και πάντα πλήρωνα περισσότερα από όσα περίμενα, είτε λόγω πλήρους κάλυψης είτε λόγω παραλαβής του οχήματος μετά τις 21:00 το βράδυ. Γενικά πάντως είμουν ευχαριστημένος.

Τελικά φίλε μου και γω κράτηση μέσω monza έκανα, καθώς ήταν από τις λίγες που είχαν diesel αυτοκίνητα! Αυτό με τις εξτρά χρεώσεις με ανησυχεί λίγο... Έχω βάλει εξαρχής στην κράτηση την πλήρη ασφάλιση, είναι δηλαδή ήδη μέσα στην τιμή και το αμάξι θα το παραλάβω/παραδώσω μεσημέρι. Απλώς έχω βάλει παραλαβή από Χανιά και παράδοση στο Ηράκλειο. Ελπίζω η αλλαγή τόπου παράδοσης να είναι ήδη μέσα στην τιμή, αλλά θα κάνω και ένα τηλέφωνο να το ρωτήσω! 

• Like 1
Δημοσ.
On 13/06/2023 at 02:47, sattack said:

Σκεψεις?

Opel astra ισως βολεψει καλυτερα τους πισω

On 13/06/2023 at 21:40, sattack said:

Ποια θα πρότεινες?

ενα suv ισως για περισσοτερη ανεση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Nabuko είπε

Αν πας για 2 βδομάδες συμφέρει να πάρετε το δικό σας. 

Δεν έβρισκα εισιτήριο πλοίου για το αυτοκίνητο!

Επίσης, αυτά τα αυτοκίνητα που μπορούσαν να μου δανείσουν οι δικοι μου εδώ στην Ελλάδα δεν ήταν και τα ιδανικοτερα όπως αποδείχτηκε. 

8 ώρες πριν, ChristosVl είπε

Opel astra ισως βολεψει καλυτερα τους πισω

ενα suv ισως για περισσοτερη ανεση

Τελικά βρήκα ένα Kia STonic και με βόλεψε πάρα πολύ. 

Επεξ/σία από sattack
  • Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...