mechpanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, dkstopo είπε πεθανε το παιδι? Καλά αν έχει γίνει κάτι τέτοιο (χτύπα ξύλο!!!), δεν έχει μπορεί ή δεν μπορει, θέλει ή δεν θέλει ο οποιοσδήποτε να τα δώσει. Μπαίνει ο εισαγγελέας και τα παίρνει.
Tsikoustella Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, dkstopo είπε πεθανε το παιδι? Οχι καλε μια ζαλαδα ειχε δεν ειχε κατι το σημαντικο. 1
polaki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία επείγοντα;Δεν το ήξερα. Άσχετη η απάντησή μου με την ερώτηση, αλλά ναι όλα τα ιδιωτικά έχουν επείγοντα, ή αλλιώς "εξωτερικά" ιατρεία. Πχ το Metropolitan & το Υγεία: https://www.metropolitan-hospital.gr/el/υπηρεσίες/επείγοντα https://www.hygeia.gr/services/department/epeigonta-peristatika-eksoterika-iatreia/ Τα οποία πρέπει να προσέχει κάποιος αν τον καλύπτει η Ασφάλειά του να πάει, και το λέω γιατί την πάτησα μιας και έχω ιδιωτική που καλύπτει μεν το Metropolitan αν πάω σε γιατρό εκεί ή να νοσηλευτώ γενικά, ΑΛΛΑ δε με κάλυπτε αν πήγαινα στα Επείγοντά του. Έτσι όταν πήγα στα επείγοντα, και με παρέπεμψαν σε νοσηλεία, ΔΕΝ πλήρωσα μεν τη νοσηλεία, αλλά πλήρωσα κανονικά την "επίσκεψη" και την εξέταση αίματος που έγινε στα επείγοντα τους. 5 ώρες πριν, tollisth είπε Δηλαδή η φιλη σου απολύθηκε επειδή τηρησε τους κανονισμούς του νοσοκομείου και τίποτε άλλο? Αν είναι έτσι όπως μας τα λες μιλάμε για καταχρηστική απόλυση και μπορεί να γίνει το αντίθετο δηλαδή η φιλη σου να τους κυνηγήσει και να δικαιωθεί Δεν υπάρχει η έννοια της καταχρηστικής απόλυσης. Ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει όποιον θέλει όποτε θέλει με καταβολή αποζημίωσης με εφαρμογή της νομοθεσίας ως προς την αποζημίωση απόλυσης για τις συμβάσεις εργασίας. Ότι και να έχει γράψει η/ο TS, δεν γνωρίζουμε αν ισχύει και σε τί βαθμό ισχύει. Αυτό που όντως ισχύει όμως είναι ότι φυσικά και μπορεί να απολυθεί, όπως επίσης αν έχει κάνει κάτι κακόβουλο προς την εταιρεία/νοσοκομείο (οργανισμό γενικότερα), τότε φυσικά και μπορούν να κινηθούν νομικά εναντίον του πρώην εργαζόμενου. Συνεπώς, ως προς την αρχική ερώτηση, ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ και μπορούν αν δώσουν τα στοιχεία του εργαζόμενου σε δικηγόρο. 1
james01gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε η φίλη ξέρει οτι έχει κάνει κάποιο λαθος και για αυτό φοβάται για μήνυση, Εγώ θα έλεγα εξυβριση.
Maurikycli Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Στις 13/6/2023 στις 2:06 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Εχουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία επείγοντα;Δεν το ήξερα. Η διαφορά είναι στην τιμολόγηση. Όταν πας προγραμματισμενα σε ξυρίζουν Όταν πας επειγόντως σε γδέρνουν
dionisis1925 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Τελικά δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια, μου αρέσει που μπαίνουν μερικοί και ζητάνε συμβουλές.
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) On 13/06/2023 at 14:01, Tsikoustella said: Ειναι για μια φιλη η οποια δουλευε σε ενα νοσοκομειο ως νοσηλευτρια σε ιδιωτικο. Εγινε φασαρια με την μητερα ενος παιδιου που το πηγε στα επειγοντα οπου εκει ειναι υπευθυνη η φιλη μου. Συμφωνα με τους κανονισμους του νοσοκομειου το παιδι επειδη δεν ειχε κλεισει τα 16 επρεπε να παει στο παιδιατρικο τμημα. Η φιλη μου νομιμως της ειπε οτι δεν γινεται να παει στα επειγοντα για να δει γιατρος το παιδι της. Ενας γιατρος ομως ατυπα κανονισε με την μητερα να το δει ενω δεν επρεπε. Η φιλη μου του ειπε οτι θα γινει μπερδεμα και αυτος της λεει οτι θα τα κανονισει αυτος και δεν θα γινει τιποτα. Στο μεταξυ οσο η φιλη μου της ελεγε της μανας οτι δεν γινεται αυτη αρχισε να την βριζει και να λεει οτι θα της κανει μηνυση. Στο τελος οπως καταλαβαινετε ο γιατρος την εβγαλε καθαρη και το νοσοκομειο για να ριξει καπου το φταιξιμο και να πει οτι εκανε καποια κινηση απελυσε την φιλη μου και της εδωσε και αποζημιωση. Η φιλη μου ρωτησε στην διοικηση αν γινεται να παρει καποιος δικηγορος τα στοιχεια της αλλα της ειπαν οτι αφου την απελυσαν και δεν υπαρχει στο νοσοκομειο πλεον δεν μπορει καποιος να παρει τα στοιχεια της. Απλα θελει να δει αν ισχυει αυτο οντως γιατι δεν θελει να μπλεξει και με δικαστηρια τωρα! μου θυμησε το περιστατικο που εδιωξαν φετος εναν ανθρωπο με πονο στο στηθος επειδη δεν εφημερευε και δυστηχως πεθανε.... να χεσω τον ορκο του Ιπποκρατη (?) που ορκιζονται καποιοι... Μπραβο στον γιατρο του ιδιωτικου που δεχτηκε το παιδακι παρολο που επρεπε να παει στο παιδιατρικο στην δε φιλη σου, εχει συνεναισει στην προστασια προσωπικων στοιχειων; και αν ναι για ποσο διαστημα; - ας ξεκινησει απο κει Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από Tzini_Gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα