Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Θλιβερό να χάνει την δουλειά του έτσι ένας άνθρωπος και να τρώει και βρισίδι από πάνω. 4
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Απορώ πως και είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα
tollisth Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tsikoustella είπε Στο τελος οπως καταλαβαινετε ο γιατρος την εβγαλε καθαρη και το νοσοκομειο για να ριξει καπου το φταιξιμο και να πει οτι εκανε καποια κινηση απελυσε την φιλη μου και της εδωσε και αποζημιωση Δηλαδή η φιλη σου απολύθηκε επειδή τηρησε τους κανονισμούς του νοσοκομείου και τίποτε άλλο? Αν είναι έτσι όπως μας τα λες μιλάμε για καταχρηστική απόλυση και μπορεί να γίνει το αντίθετο δηλαδή η φιλη σου να τους κυνηγήσει και να δικαιωθεί Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από tollisth 2
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, tollisth είπε Δηλαδή η φιλη σου απολύθηκε επειδή τηρησε τους κανονισμούς του νοσοκομείου και τίποτε άλλο? Αν είναι έτσι όπως μας τα λες μιλάμε για καταχρηστική απόλυση και μπορεί να γίνει το αντίθετο δηλαδή η φιλη σου να τους κυνηγήσει και να δικαιωθεί Την αποζημίωσαν. Είμαι σιγουρος ότι υπάρχουν πολλά που δεν μας τα λεει η φίλη. 4
dionisis1925 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν τα εξηγεί καλά η TS , σε κανένα πρωτόκολλο νοσοκομείου είτε ιδιωτικό είτε Δημόσιο δεν έχει το δικαίωμα καμία νοσηλεύτρια έστω και αν είναι υπεύθυνη των εξωτερικών ιατρείων να πει σε έναν γιατρό τι να κάνει ή να πάρει την πρωτοβουλία και να διώξει ασθενή. Ο γιατρός είναι υποχρεωμένος να παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε οποιονδήποτε ασθενή και στην συνέχεια να του πει να μεταβεί σε άλλο νοσοκομείο. Έχει τύχει σε νοσοκομείο να έρχεται παλικάρι 15 χρονών με την μητέρα του επειδή χτύπησε σε αγώνα μπάσκετ, οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες για να του σταματήσουν την αιμορραγία στην μύτη και να τον καθαρίσουν από τα αίματα και στην συνέχεια πήγε με την μητέρα μου στο Νοσοκομείο Παίδων . Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από dionisis1925 3
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tollisth είπε Δηλαδή η φιλη σου απολύθηκε επειδή τηρησε τους κανονισμούς του νοσοκομείου και τίποτε άλλο? Αν είναι έτσι όπως μας τα λες μιλάμε για καταχρηστική απόλυση και μπορεί να γίνει το αντίθετο δηλαδή η φιλη σου να τους κυνηγήσει και να δικαιωθεί Έλαβε αποζημίωση από τον εργοδότη, αυτό σημαίνει πως έλαβαν υπόψην τους. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από Basilhs23___
tollisth Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Την αποζημίωσαν. Είμαι σιγουρος ότι υπάρχουν πολλά που δεν μας τα λεει η φίλη. Δεν παύει να είναι καταχρηστική παρα την αποζημίωση με ότι αυτό συνεπάγεται,μου φαίνεται περίεργο ειδικα σε αυτές τις δουλείες οι εντάσεις είναι καθημερνό φαινόμενο και όλα πρέπει να πηγαίνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς για την ομαλή λειτουργία,επρεπε να την συγχαρούν για την επαγγελματική της στάση και όχι να την διώξουν και εγώ εχω την εντύπωση ότι η ιστορία είναι μισή 9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Έλαβε αποζημίωση από τον εργοδότη, αυτό σημαίνει πως έλαβαν υπόψην τους. Δεν σημαίνει αυτό γιατί δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για ετη εργασίας και το υψος της αποζημίωσης,αλλά όπως και να εχει μου φαίνεται περίεργο να απολύθηκε επειδή εκανε αυτό που την είπαν να κανει δεν στέκει 1
dionisis1925 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, tollisth είπε Δεν παύει να είναι καταχρηστική παρα την αποζημίωση με ότι αυτό συνεπάγεται,μου φαίνεται περίεργο ειδικα σε αυτές τις δουλείες οι εντάσεις είναι καθημερνό φαινόμενο και όλα πρέπει να πηγαίνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς για την ομαλή λειτουργία,επρεπε να την συγχαρούν για την επαγγελματική της στάση και όχι να την διώξουν και εγώ εχω την εντύπωση ότι η ιστορία είναι μισή Δεν σημαίνει αυτό γιατί δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για ετη εργασίας και το υψος της αποζημίωσης,αλλά όπως και να εχει μου φαίνεται περίεργο να απολύθηκε επειδή εκανε αυτό που την είπαν να κανει δεν στέκει Εγώ λέω να μην βγάζουμε λάθος συμπεράσματα. Και σίγουρα δεν υπάρχει πουθενά στο καταστατικό και στους κανονισμούς λειτουργίας μιας κλινικής η οδηγία νοσηλεύτρια να διώχνει τον οποιοδήποτε χωρίς εντολή γιατρού.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, tollisth είπε Δεν παύει να είναι καταχρηστική παρα την αποζημίωση με ότι αυτό συνεπάγεται,μου φαίνεται περίεργο ειδικα σε αυτές τις δουλείες οι εντάσεις είναι καθημερνό φαινόμενο και όλα πρέπει να πηγαίνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς για την ομαλή λειτουργία,επρεπε να την συγχαρούν για την επαγγελματική της στάση και όχι να την διώξουν και εγώ εχω την εντύπωση ότι η ιστορία είναι μισή Δεν σημαίνει αυτό γιατί δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για ετη εργασίας και το υψος της αποζημίωσης,αλλά όπως και να εχει μου φαίνεται περίεργο να απολύθηκε επειδή εκανε αυτό που την είπαν να κανει δεν στέκει η φίλη ξέρει οτι έχει κάνει κάποιο λαθος και για αυτό φοβάται για μήνυση, 3
tollisth Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Εγώ λέω να μην βγάζουμε λάθος συμπεράσματα. Και σίγουρα δεν υπάρχει πουθενά στο καταστατικό και στους κανονισμούς λειτουργίας μιας κλινικής η οδηγία νοσηλεύτρια να διώχνει τον οποιοδήποτε χωρίς εντολή γιατρού. Δεν διαφωνώ καθόλου αυτό λεω ότι είναι αρκετά περίεργο 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε η φίλη ξέρει οτι έχει κάνει κάποιο λαθος και για αυτό φοβάται για μήνυση, Το ποιο πιθανο Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από tollisth 1
tuning123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι για μένα, για έναν φίλο... έτσι παίρναμε πιτσιρικάδες προφυκαλακτικά Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από tuning123 1
cumulus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, tuning123 είπε Όχι για μένα, για έναν φίλο... έτσι παίρναμε πιτσιρικάδες προφυκαλακτικά ... και βιντεο κασετες 1
sstratos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Προφανώς και υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δεν γράφεις για το περιστατικό. Αποκλείεται να απολυσανε υπάλληλο επειδή είπε το αυτονόητο. Ο νοσηλευτης δεν παίρνει ιατρικές αποφάσεις ούτε λέει τι να κάνει ο ασθενής. Και Εννοείται δεν μπορει να είναι υπεύθυνος τεπ. Πες μας τη αλήθεια για μα σε βοηθήσουμε
mechpanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Προσωπικά δεδομένα (όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ) μπορεί να δώσει μια εταιρεία (εργοδότης κλπ) σε νομικές αρχές και τρίτους όταν τα έχει νόμιμα (που τα έχει) και όταν είναι στα πλαίσια άσκησης της δραστηριότητας για την οποία αποκτήθηκαν. Οπότε στα πλαίσια εργασιακής σχέσης μπορεί να δώσει τα δεδομένα αυτά στον δικηγόρο της, στον λογιστή της κλπ. Ευαίσθητα δεδομένα δεν μπορεί να δώσει (πχ ότι απουσίασε για 10 μέρες, με την τάδε ασθένεια)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα