Tsikoustella Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Γνωριζει καποιος μετα την απολυση απο μια εταιρεια μπορει η εταιρεια αυτη να δινει στοιχεια του ατομου που εχει απολυθει σε οποιονδηποτε η ακομα και σε δικηγορο?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ανάλογα τι εκανες στην εταιρεία που δούλευες Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από NikosKallithea
Haldol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Πολύ σχετική ερώτηση. Αν τους κατάκλεψες όσο δούλευες, λες να μη δώσουν τα στοιχεία σου στο δικηγόρο τους, κι απλά να στη χαρίσουν επειδή είσαι ωραίο παιδί;
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Τι ερωτήσεις είναι αυτές που ρωτάνε κάποιοι. Σε λίγο θα ρωτάνε αν γίνεται 1 + 1 να κάνει 2. Φυσικά και ο καθένας, αν μιλάμε για έννομο συμφέρον, μπορεί να δώσει σε δικηγόρο το οποιοδήποτε στοιχείο έχει στην διάθεσή του. Ο δικηγόρος με την σειρά του κρίνει και αποφασίζει πως θα το χρησιμοποιήσει, νομικές ενέργειες κτλ.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Στις 12/6/2023 στις 8:21 ΜΜ, Tsikoustella είπε Γνωριζει καποιος μετα την απολυση απο μια εταιρεια μπορει η εταιρεια αυτη να δινει στοιχεια του ατομου που εχει απολυθει σε οποιονδηποτε η ακομα και σε δικηγορο? Ανώνυμος είσαι,γράψε ακριβώς τι έγινε και τι φοβάσαι. 1
Mhdenistis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Στις 13/6/2023 στις 4:58 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Ανώνυμος είσαι,γράψε ακριβώς τι έγινε και τι φοβάσαι. Εξαρτάται και από το επώνυμο. 1
Dantε Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Στις 13/6/2023 στις 4:58 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Ανώνυμος είσαι Ειναι; Αναφορά σε κείμενο Tsikou stella 2
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Στις 13/6/2023 στις 9:36 ΠΜ, Dantε είπε Ειναι; Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα καν το nickname.
Tsikoustella Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Ειναι για μια φιλη η οποια δουλευε σε ενα νοσοκομειο ως νοσηλευτρια σε ιδιωτικο. Εγινε φασαρια με την μητερα ενος παιδιου που το πηγε στα επειγοντα οπου εκει ειναι υπευθυνη η φιλη μου. Συμφωνα με τους κανονισμους του νοσοκομειου το παιδι επειδη δεν ειχε κλεισει τα 16 επρεπε να παει στο παιδιατρικο τμημα. Η φιλη μου νομιμως της ειπε οτι δεν γινεται να παει στα επειγοντα για να δει γιατρος το παιδι της. Ενας γιατρος ομως ατυπα κανονισε με την μητερα να το δει ενω δεν επρεπε. Η φιλη μου του ειπε οτι θα γινει μπερδεμα και αυτος της λεει οτι θα τα κανονισει αυτος και δεν θα γινει τιποτα. Στο μεταξυ οσο η φιλη μου της ελεγε της μανας οτι δεν γινεται αυτη αρχισε να την βριζει και να λεει οτι θα της κανει μηνυση. Στο τελος οπως καταλαβαινετε ο γιατρος την εβγαλε καθαρη και το νοσοκομειο για να ριξει καπου το φταιξιμο και να πει οτι εκανε καποια κινηση απελυσε την φιλη μου και της εδωσε και αποζημιωση. Η φιλη μου ρωτησε στην διοικηση αν γινεται να παρει καποιος δικηγορος τα στοιχεια της αλλα της ειπαν οτι αφου την απελυσαν και δεν υπαρχει στο νοσοκομειο πλεον δεν μπορει καποιος να παρει τα στοιχεια της. Απλα θελει να δει αν ισχυει αυτο οντως γιατι δεν θελει να μπλεξει και με δικαστηρια τωρα! 3
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Στις 13/6/2023 στις 11:01 ΠΜ, Tsikoustella είπε Ειναι για μια φιλη η οποια δουλευε σε ενα νοσοκομειο ως νοσηλευτρια σε ιδιωτικο. Εγινε φασαρια με την μητερα ενος παιδιου που το πηγε στα επειγοντα οπου εκει ειναι υπευθυνη η φιλη μου. Συμφωνα με τους κανονισμους του νοσοκομειου το παιδι επειδη δεν ειχε κλεισει τα 16 επρεπε να παει στο παιδιατρικο τμημα. Η φιλη μου νομιμως της ειπε οτι δεν γινεται να παει στα επειγοντα για να δει γιατρος το παιδι της. Ενας γιατρος ομως ατυπα κανονισε με την μητερα να το δει ενω δεν επρεπε. Η φιλη μου του ειπε οτι θα γινει μπερδεμα και αυτος της λεει οτι θα τα κανονισει αυτος και δεν θα γινει τιποτα. Στο μεταξυ οσο η φιλη μου της ελεγε της μανας οτι δεν γινεται αυτη αρχισε να την βριζει και να λεει οτι θα της κανει μηνυση. Στο τελος οπως καταλαβαινετε ο γιατρος την εβγαλε καθαρη και το νοσοκομειο για να ριξει καπου το φταιξιμο και να πει οτι εκανε καποια κινηση απελυσε την φιλη μου και της εδωσε και αποζημιωση. Η φιλη μου ρωτησε στην διοικηση αν γινεται να παρει καποιος δικηγορος τα στοιχεια της αλλα της ειπαν οτι αφου την απελυσαν και δεν υπαρχει στο νοσοκομειο πλεον δεν μπορει καποιος να παρει τα στοιχεια της. Απλα θελει να δει αν ισχυει αυτο οντως γιατι δεν θελει να μπλεξει και με δικαστηρια τωρα! Επέκταση Εχουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία επείγοντα;Δεν το ήξερα. Η φίλη σου φοβάται ότι θα της κάνει μήνυση η μητέρα;Φυσικά και θα την βρουν την φίλη σου αν της κάνει μήνυση η μητέρα.Ας ρωτήσει δικηγόρο και όχι να βάζει την φίλη της να ρωτάει σε φόρα. 2
Narayan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Στις 13/6/2023 στις 11:01 ΠΜ, Tsikoustella είπε Ειναι για μια φιλη η οποια δουλευε σε ενα νοσοκομειο ως νοσηλευτρια σε ιδιωτικο. Εγινε φασαρια με την μητερα ενος παιδιου που το πηγε στα επειγοντα οπου εκει ειναι υπευθυνη η φιλη μου. Συμφωνα με τους κανονισμους του νοσοκομειου το παιδι επειδη δεν ειχε κλεισει τα 16 επρεπε να παει στο παιδιατρικο τμημα. Η φιλη μου νομιμως της ειπε οτι δεν γινεται να παει στα επειγοντα για να δει γιατρος το παιδι της. Ενας γιατρος ομως ατυπα κανονισε με την μητερα να το δει ενω δεν επρεπε. Η φιλη μου του ειπε οτι θα γινει μπερδεμα και αυτος της λεει οτι θα τα κανονισει αυτος και δεν θα γινει τιποτα. Στο μεταξυ οσο η φιλη μου της ελεγε της μανας οτι δεν γινεται αυτη αρχισε να την βριζει και να λεει οτι θα της κανει μηνυση. Στο τελος οπως καταλαβαινετε ο γιατρος την εβγαλε καθαρη και το νοσοκομειο για να ριξει καπου το φταιξιμο και να πει οτι εκανε καποια κινηση απελυσε την φιλη μου και της εδωσε και αποζημιωση. Η φιλη μου ρωτησε στην διοικηση αν γινεται να παρει καποιος δικηγορος τα στοιχεια της αλλα της ειπαν οτι αφου την απελυσαν και δεν υπαρχει στο νοσοκομειο πλεον δεν μπορει καποιος να παρει τα στοιχεια της. Απλα θελει να δει αν ισχυει αυτο οντως γιατι δεν θελει να μπλεξει και με δικαστηρια τωρα! Επέκταση Υπέγραψε κάποιο χαρτί η φίλη όπου αποδέχεται την ευθύνη για το σφάλμα; Αν όχι, είναι ο λόγος της εναντίον εκείνου του HR της κλινικής, πολύ δύσκολο να κινηθεί νομικά κατά της η μητέρα. Στο κάτω-κάτω, ακόμα κι αν έγινε κάτι με το παιδί θα κινούταν κατά της κλινικής που έχει να πληρώσει σε περίπτωση νίκης στο δικαστήριο και όχι μιας υπαλλήλου που δεν έχει μία να δώσει. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 δεν θα γίνει καμιά μήνυση γιατί δεν στέκει καμιά μήνυση, ηρέμησε και εσύ και η φίλη σου, για όνομα του Θεού, ένταση της στιγμής ήταν και να γίνει μήνυση τι ευθύνη έχει η νοσοκόμα; αν είναι δυνατόν, να ήταν έτσι σε οποιοδήποτε λάθος που θα γινόταν σε ιατρική πράξη θα τα φόρτωναν στην νοσοκόμα
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Σωστα ετσι και αλλιως ηταν λεει και "υπευθυνη στα επειγοντα" Για το π@τσο ειναι οι υπευθυνοτητες εκει απο οτι φαινεται
HateMe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι γιατί δεν έκανες κάτι που δεν έπρεπε κιόλας. Σε πολλές δουλειές ισχύει αυτό, αν είναι να κάνουν κάτι, θα το κάνουν στους "από πάνω" και όχι σε μια απλή υπάλληλο. Χάσιμο χρόνου για τους ίδιους είναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα