Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

μου αρεσε αυτο με το μασαμπουκωνουν σαντουιτσ ... αστυνομικοσ ειναι φιλε και τον πληρωνεις για την 1 στο εκατομυριο που συμβει κατι ... με το σκεπτηκο σου και οι στρατιοτικοι δεν θα επρεπε να πληρωνοντε ...

ειναι υποχρεωση του καθε ολιτη αυτο που γινετε απο το συνταγμα και για να λεγεσε ελλην πολιτησ το δεχεσε ... ποιοσ εισαι εσυ που λες οχι ? τι εισαι ?

δεν σε ρωτησε κανενας ουτε εχεις δικαιωμα γνωμης ...οπως και στο στρατο λενε (σκασε) και μην ρωτας ..... χωρις παρεξηγηση το σκασε ...

αντε να εισουν ρωσοσ να σου ελεγαν ετσι τσαμπουκα επιστρατευση να σε εστελναν ουκρανια να εβλεπα εαν θα ελεγες τισ εκ του ασφαλους μαγκιες σου 

Συγκρίνει στρατό (που ακόμα και εκεί μπορείς να πεις όχι σε διαταγή) και επιστράτευση,  με το τι γίνεται έξω;

Μήπως υπερβάλεις λιγό,  όσο πατάει ο ελέφαντας;

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sdikr είπε

Συγκρίνει στρατό (που ακόμα και εκεί μπορείς να πεις όχι σε διαταγή) και επιστράτευση,  με το τι γίνεται έξω;

Μήπως υπερβάλεις λιγό,  όσο πατάει ο ελέφαντας;

χαχα σε καιρο πολεμου το οχι σε διαταγη ειναι θανατικη ποινη .... σε καιρο μη πολεμου ειναι στρατοδικειο..

αυτο ελεγα παραπανω για το περιστροφο του αξιοματικου ... δεν ειναι χρησιμο σε πολεμο αλλα για οσους λενε οχι σε διαταγες .... που το ακουσες αυτο εσυ για πες μας ? 

το καλυτερο ανεκδοτο ηταν αυτο το  (που ακόμα και εκεί μπορείς να πεις όχι σε διαταγή)  

φανταρος εχεισ παει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

χαχα σε καιρο πολεμου το οχι σε διαταγη ειναι θανατικη ποινη .... σε καιρο μη πολεμου ειναι στρατοδικειο..

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σε περίοδο «μη πολέμου» είπα όχι σε διαταγή και δεν πέρασα στρατοδικείο 

• Like 4
Δημοσ.

19 minutes ago, kostakis81 said:

αυτο ελεγα παραπανω για το περιστροφο του αξιοματικου ... δεν ειναι χρησιμο σε πολεμο αλλα για οσους λενε οχι σε διαταγες .... που το ακουσες αυτο εσυ για πες μας ? 

το καλυτερο ανεκδοτο ηταν αυτο το  (που ακόμα και εκεί μπορείς να πεις όχι σε διαταγή)  

φανταρος εχεισ παει?

εσυ εχεις παει φανταρος?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σε περίοδο «μη πολέμου» είπα όχι σε διαταγή και δεν πέρασα στρατοδικείο 

σε πηρε στην πλακα ο ανωτερος .. για πες ομως; θελω να μαθω ... σε εστειλαν σκοπια και ειπες οχι ? η σου ειπαν να πεταξεισ σκουπιδια και ειπες οχι ? τι ακριβος ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koulkos είπε

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις για τη διαδικασία των εκλογών:

• Άσκηση εκλογικού δικαιώματος μέσω gov.gr. Από τη στιγμή που μου επιτρέπεις να βγάλω μια Υ/Δ μέσω gov και αυτό το χαρτί το δέχεται το δικαστήριο και η κάθε δημόσια αρχή, γιατί να μη μπορώ να ψηφίσω από τον καναπέ μου και με υποχρεώνεις να κάνω χιλιόμετρα; Ας βάλουν επιβεβαίωση μέσω κινητού, mail, σκαναρίσματος οφθαλμού, δεν με νοιάζει, ας βρουν τον τρόπο αυτοί που πληρώνονται για αυτό. Εν έτει 2023 και η γυναίκα μου δεν ψήφισε γιατί δεν μαζεύτηκε ο απαιτούμενος αριθμός στο τμήμα ετεροδημοτών.

Αυτό δεν το κάνουν γιατί δεν θέλουν (όχι γιατί δεν μπορούν) κι ο λόγος είναι ότι δεν μπορούν να ξέρουν ότι αυτός που ψηφίζει είναι πράγματι αυτός κι όχι κάποιος άλλος που έχει πρόσβαση στο κινητό και τα στοιχεία του, όπως συμβαίνει συχνά με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και τα παιδιά τους. 

Δημοσ.
14 minutes ago, iwnas28 said:

εσυ εχεις παει φανταρος?

φυσικα και εχω παει και μαλιστα ηθελα και καριερα ευελπηδων αλλα δεν περασα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Σκληρός!

Κ γω σε περίοδο «μη πολέμου» είπα όχι σε διαταγή και ειμαι εδω για να διηγηθω την ιστορια μου!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Γιατί υπογράφουν οι της εφορευτικησ, αφού εδώ  μας λένε ότι μόνο ο δικαστικός υπογράφει ο οποίος φέρει και την απόλυτη  ευθύνη για την σωστή και αμερόληπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας, και όλα αυτά με μόλις 880 ευρώ ενώ του φορτώνει το κράτος 3 ολόκληρες μέρες  εργασία.

Τα μέλη της εφορευτικής που θα βρίσκονται μέχρι το τέλος της καταμετρησης, υπογράφουν στο βιβλίο ότι ήταν εκεί κατά την καταμέτρηση. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

σε πηρε στην πλακα ο ανωτερος .. για πες ομως; θελω να μαθω ... σε εστειλαν σκοπια και ειπες οχι ? η σου ειπαν να πεταξεισ σκουπιδια και ειπες οχι ? τι ακριβος ?

Μάλλον εγώ πήρα στην πλάκα τον «ανώτερο» 😉

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostakis81 είπε

ρε παιδες το θεμα ειναι τισ λαθοσ νοοτροπιας ... 1 στα 4 χρονια κανεις το καθηκων σου σιγα τα αυγα ...

ο δικαστικος αντιπροσωποσ εχει ευθηνες και γιαυτο πληρωνετε ... αμ σπουδασεις δικηγορος να πηγαινεις και εσυ...

ετσι ειναι πως να το κανουμε δηλασδη η δημοκρατεια εχει και υποχρεωσεις . δεν σας χρωσδτα το κρατος επιδει υπαρχετε ...

Δεν ειναι 1 στα 4 έτη. 1 στα 3 με 3.5 πρακτικά και μόνο για εθνικές εκλογές. Βάλε δημοτικές και ευρωεκλογές μεσα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Και που να αναφέρω περίπτωση όπου δικαστική αντιπρόσωπος έκανε καταμέτρηση 4 φορές σίγουρα, (για παραπάνω δεν ξέρω) σε ψηφοδέλτια με σταυρούς και τέλειωσε την επόμενη μέρα στις 7 το πρωί. Τα παιδιά είχαν τρελαθεί και με το δίκιο τους.

Μήπως ήταν το 19 που ήταν τρεις εκλογες; Δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

φανταρος εχεισ παει?

Ναι έχω πάει φαντάρος, αρκετά πριν απο εσένα

Ποιος μίλησε για καιρό πόλεμου;  έχουμε πόλεμο τώρα;

Σταμάτα τις υπερβολές, ειδικά όταν δεν ξέρεις τι και πως

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzotzo είπε

Μήπως ήταν το 19 που ήταν τρεις εκλογες; Δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές;

Όχι, έχει πάνω από 10 χρόνια το περιστατικό που ανέφερα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...